"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Галифрей
Ако тези персонажи се завърнат  от гроба ще са зомбита. Отиваме към друг жанр 😂
Жал ми е за Симо аз го харесвам, свестен е, умен е, добър е. Ама му дават тъпи реплики и наивен  и го  забъркват в ужасни ситуации. Симката има най- силното оръжие и това е умът и ако изпозлва малко хитринка, може да се измъкне.

# 196
Много ме кефят Симо и Поли. Реакцията на Черкезов...

# 197
  • Euskal Herria
Да нахвърлям няколко идеи Wink:
И сега Лора и Драго, като си вземат къщата в Малта, само небет шекер и безоблачно небе за тях. Топал ще прехвърли бизнеса в ръцете на брат си и тогава ще нахлуят бопаджиите. Ще приберат всички лоши, а Симката ще получи имунитет, щото ще стане основен свидетел срещу тях. Нали трябва да се сродят полицейски фамилии, щото младите като се обичат, нека се вземат.
Като бонус - може полицаите да приберат и гръцката азбука, да видят те как се муфтят пари и храна и се живее на аванта. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
  • Велико Търново
Симо даде на Радо само хилядата от колата и каза, че щял да връща парите на вноски.

# 199
  • Другата България
Не.
Каза, че Гери ще му ги връща на вноски.

# 200
Симо даде на Радо само хилядата от колата и каза, че щял да връща парите на вноски.
Не каза ли, че се е разбрал с Гери, че ТЯ ще му ги връща на вноски? 🤔
П. П. Писали сме заедно.

# 201
Не.
Каза, че Гери ще му ги връща на вноски.
Понякога сценаристите изпадат в толкова творческо безсилие, че все едно дете е измисляло сценария в час по трудово. Такава логика има, защото никой нормален човек или мафиот няма да му стане странно нали, някой друг да връща заема ти на вноски, разбрано на добра дума! Grinning

# 202
  • Другата България
Никой няма да връща ничии заем на вноски.
Симо връща цялата сума, на Радо му е през ключовете как ще се оправят двамата с Гери.

# 203
Значи, ако Денис замине, респективно Влади напусне сериала и трябва да гледам в главната роля Сандо-аз съм до тук!! 😁

# 204
  • Берлин
И аз така

# 205
Няма да стане, видяхме.

# 206
Е, вие пък! Вярвате ли, че ще заминат наистина ?! 😃

# 207
  • Галифрей
Не изобщо, щеше да е чудо ако бяха напуснали София.

# 208
Е, вие пък! Вярвате ли, че ще заминат наистина ?! 😃
Ами мина ми през ума, Врачански как изчезна и сериалът си продължи без него. 😆

# 209
Едва ли Денис/ Драго/Владо  Grinning няма да участва
Искаше ми се да натрият носовете на неприятните хакерчета.
Дано поне Симката накрая излезе невредим, то че Лора и Драго няма да си заживеят спокойно се разбира...

Общи условия

Активация на акаунт