"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 708
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
Никакъв шанс Драго да замине.
Пак Ива изпорти работата.

# 211
  • Галифрей
Да Ива е “голяма приятелка”  няма що зайко…🤐
Няма да е Братя без Влади. Ако найстина наусне сериала и те продъпжават със сезон 4 и Сандо да е главният персонаж  и трябва да изкопаят нов брат офф няма да гледам въобще!

# 212
На мен вече ми е много скучно! Тия полицаи ги изкараха идиоти, онези говедца - хакерите, са толкова противни, че не мога да ги гледам. Сандо и Герито са някакви идиоти помежду си, как пък нямаше един нормален момент в контактите им. Калин и Ива са кретени. Поли и Симо са бетер Симо и оная от предния сезон, дето едва говореше. Марин е като Кашчей безсмертний. Просто само Мая е свеж, готин, забавен образ. Не ги издържам, честно! Ще взема да почна да си лягам и да спя половин час повече, щото иначе това е безвъзвратно загубено време от живота ми!

# 213
По-скоро Лора може да убият и Драго да остане да отмъщава

# 214
По-скоро Лора може да убият и Драго да остане да отмъщава
Няма. В сторита, като се снимаха финалните серии, Лора е там!

# 215
  • Велико Търново
Ми то к'во пречи в последния епизод да я гръмнат? Satisfied

# 216
  • Галифрей
Е за какво ще я гърмят? Веднъж вече опитаха не се получи. Аз не искам да я убиват много тъпо ще стане. Няма смисъл и после да търсят друга жена за Драго. Според мен  може пък краят да е хубав за двамата.
Чакам другата седмица Лора да разбере,че е бременна отново 😂

# 217
  • София
Този пистолет да не е този, с който Лора застреля Оги?

# 218
Моля някой да ме светне как Калин разбира, че Ива е била с Черкезов. Изпуснах 5-6 серии.

# 219
  • Пловдив
По адреса на една пренасочена пратка...навърза го, понеже знае адреса на Черкезов.

Това със заминаването сме го гледали...пак ли? Па и Лора багаж събира в на Денис апартамента...???? От къде?
И полицаите що да спрат колата им? На какво основание?

# 220
  • Бургас
Да Ива е “голяма приятелка”  няма що зайко…🤐

Даже си и призна, че завижда и хоп ...изпорти работата.
А това между тях с Калин-не знам как си въобразяват, че може да се прости, това, което тя направи два пъти.И аз няма да мога да забравя ако съм на негово място.Долна си е.

# 221
Такива като Ива са вечно недоволни от живота си и все мислят, че искат нещо друго. А когато това 'друго' им се случи, решават, че искат предишното...

# 222
Много ми е странно, че Ива продължава да завижда на Лора... че тя изгуби детето си, нагло ми се струва даже да й каже ''завиждам ти''. Не само детето, ами и нищо в живота на Лора не е наред, че някой да й завижда. В момента дори Ива изживяваше втори меден месец, дори не подозира за сериозните проблеми на Симо... 100 пъти по-щастлива би трябвало да бъде тя от Лора, че и от Мая.

Мая наистина е чудесна и е много права всичко, ето така изглежда човек доволен и щастлив от живота си, който няма да направи нещо лошо на някой друг от завист или злоба. А не е като да няма и тя проблеми. Последно не разбрах те с Велин пак ли са заедно?

# 223
Ще видим и с Велин какво ще стане. Защото реално в живота такива хора не се променят, във филма може Grinning

# 224
Аз гледах серията снощи, но продължавам да се чудя каква работа е изпортила Ива?

Общи условия

Активация на акаунт