"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 712
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Снощи-не...в промото Ива казва на Калинката, че Лора лети с Дражко.

# 226
Снощи-не...в промото Ива казва на Калинката, че Лора лети с Дражко.

Ааааа, да, разбрах!
Благодаря!

# 227
Каква беше тази сапунка снощната? Все едно гледах сценки от самодейна постановка в Долно Нанагорнище. Като се почне от омразните хакерчета, минем през "могъществото на имприята Топал", та стигнем до топ ченгетата и т.н., мога още да изброявам. Беше ми смешно да гледам. Много кухо, много.
Майчето е единствената глътка свеж въздух.

# 228
  • Пловдив
Така е...най-големият смах бяха пак ченгетата като накараха хакерите да се обличат и да чистят на Симо квартирката Stuck Out Tongue Closed Eyes  А реално го изпързаляха за няколко хилки, нали? нищо не са прикрили...

# 229
  • Euskal Herria
Аз така и не разбрах що той ги нае. Нали уж голямата работа, направи приложение, дето е непроследимо, полицаите викнаха на помощ друг спец и пак зор видяха да го открият...

# 230
Веднага си казах, Мале, тоя как прилича на Денис!!

Пък после прочетох, това е самия той, Владимир Михайлов празнуват 10 годишнината си.
Много красива двойка са.

https://www.facebook.com/utopiaforestbg/photos/pcb.7380067776018 … 6/738002800935547
Скрит текст:

Малко тия кални бурени не ми харесват на масата, ама щом им е кеф!

# 231
  • Пловдив
Завъртял е перчема Satisfied

# 232
  • Галифрей
Много красива двойка са ❤🥰🎉 Да са живи и здрави и само хубави неща да им се случват! 😘

Видях новото промото и арестуваха Лора за убийството на Оги.  Марин е изпълнил задачата на шефа си ( ние всички знам кой е той). И сега Драго е нещастен.
Те трябва да я пуснат,защото това си беше закона самозащита, но за съжеление нашата правна систена е кофти. Но все пак това е филм, ще я измъкнат. Тя ще разбере,че е бремемна. Драго ще и даде един салам с динамит. Ще и помогне да избяга после намират друг шпек и решават да го ядът,и намират  скрита картина за милиони.
Продават картината и за заминават далеч  някъде във Варна.

# 233
  • Пловдив
Промото...https://www.facebook.com/bratiatvseries/videos/168697558797085/
Полицайка закопча Лора...?
И какъв ще е тоя дядо накрая...?

# 234
Промото...https://www.facebook.com/bratiatvseries/videos/168697558797085/
Полицайка закопча Лора...?
И какъв ще е тоя дядо накрая...?
Ами ... дядото на братята, един брат, двама братя, майка, татко ... и дядо на края, за да е пълна картинката ... Simple Smile

# 235
За азбуката и аз нищо не схванах - нито те какво правят, нито каква беше идеята на Калин да ги посетят. Симо му се обади да му се оплаква, че никаква работа не вършат и неговите следи не са заличени. Но Калин решава да нахлуят в квартирата, с каква цел? Искаше да ги натопи тях вместо Симо ли? Как може да е сигурен, че нищо не води към Симо или че тия няма да го изпеят?
Когато идва полицията, те си къцкат игрички и никакви следи от приложението за дрога няма. После Симката си включва лаптопа и казва, че всичко си е както беше и нищо не са заличили, т.е. азбуките нищо не са свършили, но и полицията нищо не откри 🙄

# 236
Никаква логика нямаше във всичко около наемането на хакерите. Полицаите трябваше да станат за смях дори и от тези отрепки, които се забавляват на гърба на малоумните. Симо трябва да си понесе отговорността за стореното иначе няма как да си научи урока, ако мине метър и този път. Най-малкото трябва да се хване и да си завърши образованието. Изобщо не показаха дали и защо не ходи на училище. Изглежда на никой не му пука за това.

# 237
Видях новото промото и арестуваха Лора за убийството на Оги.  Марин е изпълнил задачата на шефа си ( ние всички знам кой е той). И сега Драго е нещастен.
Те трябва да я пуснат,защото това си беше закона самозащита, но за съжеление нашата правна систена е кофти. Но все пак това е филм, ще я измъкнат. Тя ще разбере,че е бремемна. Драго ще и даде един салам с динамит. Ще и помогне да избяга после намират друг шпек и решават да го ядът,и намират  скрита картина за милиони.
Продават картината и за заминават далеч  някъде във Варна.
Де да имаха нашите сценаристи толкова умения като в сериала със шпека и картината Joy

# 238
  • Галифрей
Donna   Така е да, сценаристите нямат въображение. Може ли Краси да ме наеме за сценарист? 🥺 Ако сериала бъде в мой ръце охо всяка серия ще бъде интересна и ще ги помоля да купят малко готина музика.

# 239
Диана Бишоп, подкрепям за музиката.
Въртят тая умряла банда във всички сериали, като се почне още от ОЖ. Ужасно пунтират музиката от саундтрака на "Мост" - скандинавския оригинал.
Добре че смешните хакерчета се разкараха от сериала. Дано да не им гледаме повече наглите муцуни.

Общи условия

Активация на акаунт