Lego duplo

• 470
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми от 6 месеца е голям фен на лего дупло (на 2г и 4 м е). В тази връзка да ви питам вие от къде поръчвате и какви имате? Аз поръчвам като видя намаление с поне 20% (конкретно в момента от емаг). Имаме за момента - щанда с пица, стая за игри, малък фермер и караваната с огъня.

# 1
Изчакай черен петък Simple Smile

# 2
От немския Амазон, обаче живеем в чужбина. От Дупло купувахме и ни подаряваха най-вече от големите сборни кутии. Имахме и един електрически влак с релси, кранове и прочие.

Прави ми впечатление, че Легото в България е по-скъпо от Легото в Белгия например. Поне това за по-големите деца. В немския Амазон често има намаления, но не знам как е с доставките до България.

Синът е огромен фен на Лего. Майка му също. Снощи двамата се чудехме, понеже тази година бяхме много послушни и свършихме много неща и за себе си, и за другите, дали дядо Коледа няма да ни донесе големия замък на Хари Потър, ама най-големия.😂

# 3
Ozone.bg периодично правят промоции, също последно взех от Комсед с 30% намаление, отделно чакам черния петък в Хиполенд, за да поръчам за Коледа. В немския Амазон понякога има страхотни оферти, поръчвала съм и оттам с превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт