С тупкащи сърца към ЮНИ гледаме, дрехите стягат ни коремите

• 14 857
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
 Ние сме казали на близки прятели и роднини и на шефа ми.На колегите не мисля да казвам за сега.
Шоши, за кърменето имам желание, но ми се ще да остана в къщи само 4 месеца  се чудя, как ще съчетая кърмене с  работа? Понеже ще ми е за 1в път не ми е ясно колко често трябва?Ако някой може да ми разясни, ще съм благодарна.

# 121
  • Варна
ШоШи, кърменето е чудесно и естествено нещо,  и спестява много други усилия, така че ако не ми мине котка път ще кърмя и тази запетайка. Предните пъти не ми е било постоянно лошо, не знам сега възрастта ли си казва думата? С първото дете първия триместър го изкарах на планина и на село и бях все навън и на чист въздух и си ми беше добре. С второто, освен едно прималяване насред университета, друго не помня.

А иначе каката на 13 ми беше малката досега, баткото е на 16. Само че той като един горд мъж запази ошашавено мълчание, като научи новината. Само по едно време се пошегува, че догодина на първия учебен ден ще иде с бебето в училище и ще се избъзика, че това е синът му.

А каката ме била разконспирирала още  преди месец, като забелязала, че не ползвам хигиенни материали... Умница!

# 122
И аз смятам да кърмя, живот и здраве Wink
Малко започнах да се притеснявам от факта, че на мен лошото ми мина за 15ина дена.  Sick А и преди 10 дена като ходих на лекар не се видя нищо друго освен плоден сак и една малка черна точка вътре... Гледам, че Zoia_Alex е писала, че го е видяла да си мърда ръцете и краката (въпреки че не си приличали още) и взех да се притеснявам, че аз такива неща не съм видяла, нито пък да му тупка сърцето...
При вас как е, момичета? Докъде трябва да е стиганало в развитието си бебчо на този етап? Аз се изчислих, че съм влязла в 10тата седмица и незнам нормални ли са нещата при мен или не?  Praynig

Ще чакам да пишете. А сега лек и успешен ден и Честит празник на всикчи именници!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Ели4ко -преди 10 дни и аз не виждах много -едно петънце, иначе го видях вчера в 9.седмици и 5 дни , с вагинален ехограф.не се притеснявай.За лошото  Sick при мен вече попремина, то и не беше много зле,в сравнение е някой момичета тук, мойто направо е песен , аиде и на вас да ви минава вече лошото.Само с хапването , само при мисълта за манджа ми става неприятно

# 124
Ели4ко -преди 10 дни и аз не виждах много -едно петънце, иначе го видях вчера в 9.седмици и 5 дни , с вагинален ехограф.не се притеснявай.За лошото  Sick при мен вече попремина, то и не беше много зле,в сравнение е някой момичета тук, мойто направо е песен , аиде и на вас да ви минава вече лошото.Само с хапването , само при мисълта за манджа ми става неприятно

Ок  Grinning  Whistling  Мерси    bouquet  bouquet  bouquet
А за яденето и аз бях така, но последните 2-3 дена апетитът ми яко се завръща. Щом снощи натирих моя човек да ми купува продукти за спагети..Смятай Wink И толкова ми се ядяха, че ядох, легнах да почина, пак ядох, пак почивах и ядох за 3ти път... Grinning Laughing Mr. Green А за проткола съм на 9 седмици и 3 дена  bowuu

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 12:15 от Eli4ko

# 125
А знаете ли къде мога да ида и да ми направят снимка на плода... Embarassed Малко тъп въпрос, но мисля, че при моята лекарка не може, а таткото искал да го снимаме  Mr. Green

# 126
Здравейте мами,
много сте дейни един ден не съм влизала и днес не мога да ви изчета Shocked
добре дошли на новите мами,лека и безпроблемна бременност  bouquet
Аз в понеделник най-накрая стигнах да доктора,гледа ме и на коремен( на него нищо не се виждаше) и тогава ме гледа на вагинален ехограф,но аз се бях наляла с вода,а се оказа че не е трябвало,и съм имала газове и доктора каза че не вижда много добре и ще ходя пак утре сутринта.Иначе сега аз не виждах монитора,но татето видя и плодното сакче,и запетайчицата вътре в него,имаме и сърдечна дейност.Но доктора каза че сега нямали пари от касата за изследвания и свободни часове нямало и ми дадоха чак за 27.11 час за регистрация и изследвания.
А другото което ме притесни е,че доктора не знам как сметна че съм 9-та седмица,а според мен аз съм 8-ма,а размерите на бебо-1см и това отговаряло на 7-ма седмица,дано сега утре като ида всичко да си дойде на мястото.
Иначе продължава да си ми става лошо и да  Sick,но за щастие само сутрин и след като успея да повърна и се оправям и това по никакъв начин не пречи на либидото- любовните ни ласки си продължават без каквито и да било промени и притеснения,дори сега е по хубаво Embarassed
Айде стига толкова че стана много дълго
чао за сега от мен,лек ден  bouquet

# 127
Здравейте мами,
много сте дейни един ден не съм влизала и днес не мога да ви изчета Shocked
добре дошли на новите мами,лека и безпроблемна бременност  bouquet
Аз в понеделник най-накрая стигнах да доктора,гледа ме и на коремен( на него нищо не се виждаше) и тогава ме гледа на вагинален ехограф,но аз се бях наляла с вода,а се оказа че не е трябвало,и съм имала газове и доктора каза че не вижда много добре и ще ходя пак утре сутринта.Иначе сега аз не виждах монитора,но татето видя и плодното сакче,и запетайчицата вътре в него,имаме и сърдечна дейност.Но доктора каза че сега нямали пари от касата за изследвания и свободни часове нямало и ми дадоха чак за 27.11 час за регистрация и изследвания.
А другото което ме притесни е,че доктора не знам как сметна че съм 9-та седмица,а според мен аз съм 8-ма,а размерите на бебо-1см и това отговаряло на 7-ма седмица,дано сега утре като ида всичко да си дойде на мястото.
Иначе продължава да си ми става лошо и да  Sick,но за щастие само сутрин и след като успея да повърна и се оправям и това по никакъв начин не пречи на либидото- любовните ни ласки си продължават без каквито и да било промени и притеснения,дори сега е по хубаво Embarassed
Айде стига толкова че стана много дълго
чао за сега от мен,лек ден  bouquet

Утре всичко ще е наред, не се притеснявай.   bowuu  bouquet Нали сте се видели вече Wink А иначе кога ти е бил последния цикъл? На мен ми беше на 03.09 и сега съм на 9 седмици и 3дена. Ако това ще ти помогне да си изчислиш твоя...

# 128
А знаете ли къде мога да ида и да ми направят снимка на плода... Embarassed Малко тъп въпрос, но мисля, че при моята лекарка не може, а таткото искал да го снимаме  Mr. Green

Ся няма да се смееш, ние сме решили да го снимаме с фотоапарат. И при нашата докторка няма принтер. Само се чудим ако се полуи интерефернеция заради честотата на монитора на видеозона и матрищата на фотоапарата как ще стане снимката... ама все ще го измислим някак си.

# 129
Еличко, дори и на коремен би трябвало да се види бяла  запетайка в сакчето, ако са минали 10 седмици.Ти не се притеснявай, ами питай  лекарят си, когато отидеш.Нали е за това-да отговоря на всичките въпроси на бременните. Wink
При мене в края на пета седмица се видя ембрион със сърдечна дейност, на вагинален обаче.
Снимки би трябвало да дават всички лекари-където и да съм ходила преди бременността за узи на малък таз навсякъде са ми давали.
Моето кръвотечение спря, не смея да се зарадвам, със свито сърце чакам петъка-тогава ми е прегледа, ще съм точно в 7 г.с. и един ден.

# 130
последния ми цикъл беше на 10.09 и по мои изчисление съм 8 седмици и 4 дни,
а доктора как ги смята-има някакъв шаблон на една кръгче,попитаме ме за последния цикъм и каза 9та седмица

# 131
mini, много се радвам за спирането на кървенето!!   bouquet Дано да нямаш повече проблеми! Знам колко е ужасно това...
Иначе мен последно ме гледаха в 7ма седмица на коремен, но докторката ми обясни само кое е плодният сак и кое е ембрионът  newsm78  Силно се надявам като си занеса изследванията, които днес си правих, да ме погледне и да ме успокои...  Praynig, но това вече ще стане следващата седмица...
happywoman, по моите изчисления си в 8 седмица и 3 дни (защото си точно 1 седмица след мен  Wink ) , но де факто вече си влязла в 9тата. Може би това е имал предвид докторът  Mr. Green

# 132
.Но доктора каза че сега нямали пари от касата за изследвания и свободни часове нямало и ми дадоха чак за 27.11 час за регистрация и изследвания.
HappyWoman - и на мен ми казаха същото, ти къде ходиш на лекар? Аз съм в 15 поликлиника ,София.

# 133
Zoia_ Alex  и аз съм в 15 поликлиника при д-р Паликов, а ти?

# 134
и аз съм при него Simple Smile.
Значи ще се засечем на 27.11 аз съм за 8.30. - 9.00

Общи условия

Активация на акаунт