Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 938
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София
След пункция имаш право на болничен минимум 5 дни.
Колкото и да се чувстваш добре, пункцията се прави с пълна упойка и обичайно следващите няколко дни е добре да почиваш. Да не говорим, че можеш да направиш хиперстимулация или да кървиш.
Не е желателно поне 2-3 дни да се товариш.

# 541
След пункция имаш право на болничен минимум 5 дни.
Колкото и да се чувстваш добре, пункцията се прави с пълна упойка и обичайно следващите няколко дни е добре да почиваш. Да не говорим, че можеш да направиш хиперстимулация или да кървиш.
Не е желателно поне 2-3 дни да се товариш.

Мерси за информацията Simple Smile. На Вас от с каква диагноза Ви се издаде болничния?

# 542
Моята болница (предполагам и останалите) ми даде да подпиша декларация за смяна на диагнозата. Бяха записали “Овулаторно кървене”.

# 543
Моята болница (предполагам и останалите) ми даде да подпиша декларация за смяна на диагнозата. Бяха записали “Овулаторно кървене”.

Мерси за бързия отговор Simple Smile, сега ще звънна в болницата да ги питам дали може да ми издадат болничен с няква малко по-различна диагноза, защото не съм казала на работа и се претеснява да не стане проблем.

# 544
  • София
 "Стерилитет при жената. Пункция на фоликули."
Не ми се е налагало да пишат друга диагноза.
Ако имате експерт ЧР/ТРЗ и тази функция не се изпълнява от работодателя, той (и другите колеги) няма как да разбере диагнозата. Тя е конфиденциална.

# 545
"Стерилитет при жената. Пункция на фоликули."
Не ми се е налагало да пишат друга диагноза.
Ако имате експерт ЧР/ТРЗ и тази функция не се изпълнява от работодателя, той (и другите колеги) няма как да разбере диагнозата. Тя е конфиденциална.

о, ще разберат, повярвайте ми и на папата ще се обадят да кажат Wink. Поради тази причина проверявам дали ще ми  се наложи вариант с отпуска или ще са така добри от болницата да впишат друга диагноза. Иначе, болнцата от регистратурата, казаха да си говоря с лекуващия лекар по въпроса, ще видим какво ще каже.

# 546
Аз взех болничен от трансфера, защото работя за себе си и реално няма пред кой да се отчитам дали ходя или не на работа. Знам че може да вземеш и болничен от ЛЛ, ако в клиниката не ти сменят диагнозата. Иначе ти трябва почивка, аз лежах само първия ден, но реално излязох от клиниката чак следобед. После просто без натоварване, а съм от жените без хиперстимулация, кървене или друго по сериозно усложнение. И все пак беше ми доста дискомфортно и леко болезнено по моята скала, а аз държа на болка. Успех и късмет (:

# 547
Аз взех болничен от трансфера, защото работя за себе си и реално няма пред кой да се отчитам дали ходя или не на работа. Знам че може да вземеш и болничен от ЛЛ, ако в клиниката не ти сменят диагнозата. Иначе ти трябва почивка, аз лежах само първия ден, но реално излязох от клиниката чак следобед. После просто без натоварване, а съм от жените без хиперстимулация, кървене или друго по сериозно усложнение. И все пак беше ми доста дискомфортно и леко болезнено по моята скала, а аз държа на болка. Успех и късмет (:

Мерси за отговора Simple Smile. Ако от клиниката не искат да сменят диагнозата ще пробвам с ЛЛ /ще го помоля да ми изпише някакво женско неразположение, а не ОВИ/.

# 548
Аз ходя на работа от следващия ден, но съм по цял ден на бюро. Нямам физически натоварвания. И, ако не се чувствам добре, винаги мога да се прибера. Работодателите ми знаят, че правя инвитро.

# 549
Привет прекрасни момичета 🌸 На 10ти декември ми беше трансфера на едно 5дневно бластоцистче ( за съжаление с не много добро качество) На 4ти ден вечерта имах на няколко пъти силни спазми в матката, и предните дни също си усещах от време на време нещо. Днес ми е 7ми ден и вече нищо не усещам 🙄 Според вас, ако пусна днес кръвен тест дали ще покаже нещо? По принцип ми е назначен за понеделник 10ти ден, но направо не ме свърта на едно място вече…

# 550
Диди, за показването ще покаже, но би трябвало да е ниска стойността на чхг все още. Аз лично бих пуснала утре кръвен, за да мога да повторя в понеделник, ако е положителен.

# 551
Здравей, Didi Y! Моят трансфер беше на 11.12, един ден след твоя. Аз също имах болки, не много силни, но ги имах. Дори и няколко дни ме боля бъбрека. Беше ме страх да се движа заради болката. Както каза ти от няколко дни тези болки спряха. Само гърдите са ми подути и в деня 1-2 пъти усещам болка долу ниско все едно ще ми дойде цикъла, но отминава за секунди. Някъде бях чела, че ако има имплантация, в кръвта започва да се отразява след 8-ми ден. Аз също мисля в понеделник да пусна кръвен тест. Нека някое момиче сподели опит на7-ми ден след трансфер дали е имала високо Чхг. Стискам палци всичко да е наред при теб!

# 552
И аз от време на време усещах като ПМС, но от вчера май нищо не усещам…. дори гърдите ми не са подути… а по време на стимулацията щяха да експлодират направо. Ох май ще чакам до понеделник …. Нямам смелост да пусна днес… а утре е събота и мисля че няма да излезе резултата на деня защото работят само до 13ч .Ще се опитам да се успокоя и ще си чакам 🌸

# 553
Успокой се и не го мисли. Сега и аз пипах моите гърди и те са се отпуснали, а бяха много подути. Може би всеки ден нещата се променят. Ако можеш да издържиш до понеделник ще е супер. Ще пусна и аз. Така  ще имаме повод да се радваме и двете. Другият вариант е да си вземеш високо чувствителен уринарен тест. Чета по форумите, че много жени го използват преди кръвния тест и отчита. Може него да го направиш в събота или в неделя, а кръвния в понеделник. Стискам палци за положителен резултат и тлъсто чхг.

# 554
Миналата събота пусках изследвания, за други неща де, в Кандиларов и въпреки, че са с работно време до обяд, резултатите излязоха същия ден следобяд около 16.00ч.
И аз от време на време усещах като ПМС, но от вчера май нищо не усещам…. дори гърдите ми не са подути… а по време на стимулацията щяха да експлодират направо. Ох май ще чакам до понеделник …. Нямам смелост да пусна днес… а утре е събота и мисля че няма да излезе резултата на деня защото работят само до 13ч .Ще се опитам да се успокоя и ще си чакам 🌸

Общи условия

Активация на акаунт