Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 896
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Фондът покрива един ЗЕТ (до определена сума, май беше 200лв.) след неуспешен СЕТ. Не е необходимо да кандидатствате отново.

Тренди съжалявам и за твоя неуспешен опит! Продължаваме напред смело е това е! Аз все още незнам какво да правя след неуспешния опит… мисля сега да си почина и след празниците ще се обадя на докторката ми да преценим какво ще правим от тук нататък!
Искам да попитам момичетата които са имали след това ЗЕТ, наново ли се кандидатства за фонда и като нов опит ли се брои?

# 571
  • София
До 500 лв е ЗЕТ в рамките на същата стимулация след неуспешен СЕТ.

# 572
Здравейте, борбени момичета! 😊
Живот и здраве, януари стартираме по дълъг протокол. Сега съм в нова клиника и блокиращата инжекция ще е на 20ти ден от новия цикъл. Ще правим и имунологична биопсия, но не разбрах на какъв етап се прави. При някакъв проблем, пропуска ли се свеж трансфер и имахте ли някакъв дискомфорт след биопсията? Повече информация ще ми дадат като отида да ме блокират, но ми е любопитно как се процедира. Аз съм в Надежда.

# 573
Кактусче, имунологичната е около 7 дни след овулацията, т.е. сигурно на 20ти ден като отидеш за инжекцията. При проблем по-скоро ще ти предвидят терапия. Знам, че в Надежда правят РМВС в такива случаи. Може да разпиташ момичета в темичката за Надежда.

# 574
Кактусче и аз мисля,че ще ри я направят сега на 20 ден, малко е кофти усещането, но трае само секунди, след това ставаш и си като нова.
Ако имаш проблем, непосредствено преди трансфера ще сложат лекарство.
В предишната ми клиника работеше с Надежда, 50 лв сруваше  лекарството и още толкова за поставяне. Усеща се като промивка, нищо повече.

# 575
Много ви благодаря за отговорите, момичета! ❤️❤️❤️

# 576
Преди увеличението на цените РВМС струваше 280лв. Поставя се, ако имунологичната биопсия покаже отклонения. Взима се кръв два пъти през ден, като час след второто взимане се поставя. Поставянето е с катетър, не е болезнено, просто директно я изливат в матката. Не се лежи и почива след това. Аз съм в 27 г.с. благодарение на РВМС. След СЕТ правихме биопсия, после РВМС и ЗЕТ е успешен.
Стискам палци!

# 577
Благодаря, Нова, лека бременност до термин и весели празници! ❤️❄️🌲

# 578
Здравейте момичета, първо опит инвитро по дълъг протокол съм. Чета, че се назначават противозачатъчни, а на мен не са ми изписвали. В кои случаи се пият?

# 579
Здравейте момичета, първо опит инвитро по дълъг протокол съм. Чета, че се назначават противозачатъчни, а на мен не са ми изписвали. В кои случаи се пият?
Мен ме питат дали ми е редовен цикъла и ако не е се изписват противозачатъчни за да могат да го контролират. След това ми слагат декапептил след овулацията, като се проверява за задържан фоликул. Не се притеснявай, не е задължително да пиеш.

# 580
Мен ме питат дали ми е редовен цикъла и ако не е се изписват противозачатъчни за да могат да го контролират. След това ми слагат декапептил след овулацията, като се проверява за задържан фоликул. Не се притеснявай, не е задължително да пиеш.
Благодаря за отговора. Цикъла ми е точен като часовник, не знаех, че се изписват само при нередовен. Весели празници 🎄

# 581
  • София
Моят е редовен. Някой път са ми изписвали,друг път не. Зависи от преценката на лекаря.
При мен не влияят добре, когато са ги изписвали.

# 582
Честита и Весела Коледа, момичета!!! Желая ви много здраве и не на последно място, всяка от нас да сбъдне най-съкровената си мечта!!! Благодаря ви, че ви има и мога да бъда с вас! В едни от най - трудните ни моменти, когато няма кой да ме разбере или подкрепи вие сте до мен! Дори виртуално, това значи много за мен! Бъдете благословени! ❤️🥰❤️

# 583
Честито Рождество Христово! И от мен ви желая много здраве, сплотеност, сила и вяра да се преборим с всички трудности и да достигнем до най-голямата мечта за всички ни! И както казва една много важна жена за мен, нека новата година никой не ни взима, само да дава! Амин!

# 584
Здравейте записвам се към темата пожелавам Ви само положителни тестове Simple Smile Днес трябваше да стартираме стимулация за инвитро но поради задържан фоликул се отлага Sad Имали момичета от вас който правят процедурата в клиниката на д-р Щерев ще ми споделите ли при кой лекар сте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт