🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 591
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хора, може ли Камъкът да е Миро? Какъвто е нарцис, може да се е обидил, че го мислят за Носорога...

# 241
  • Испания
Може.

# 242
На мен ми хареса закачката, човек като ви чете все едно убийство стана ...

# 243
Да не би да е имало драми между Камъка и Носорога, че го изпляска това от нищото?
Много странно беше.
Изпуснала съм,какво е станало?

# 244
Нищо от Камъка не води към Миро, ама нищо!

# 245
  • Варна
И на мен на шега ми заприлича...

# 246
Да ви кажа честно, исках някоя друга маска да падне 😁Мара си я знаем, затова исках или Гъбата, или Самораят да се разкрият. Пусто му, вече почвам да губя търпение.

# 247
  • Варна
Не знам дали Носорога е Миро, но Камъка беше надрусан или пиян днес- първо тръгна към края на сцената, после изтърва микрофона и накрая изцепи това за водещия.

# 248
Никакъв шанс Камъкът да е Миро.
Вероятно не е, обаче ще е забавно да е, особено след днес.

# 249
Да не би да е имало драми между Камъка и Носорога, че го изпляска това от нищото?
Много странно беше.
Изпуснала съм,какво е станало?
Зададоха му въпрос, той отговори нещо и накрая каза - но по-важното е, че Носорогът води предаване по БНТ и е много тъпо.

# 250
  • София
На мен ми хареса закачката, човек като ви чете все едно убийство стана ...

Може и да стане - Маги може и да утрепе Камъка заради изцепката Simple Smile))  Явно Носорогът е трябвало да ни заблуждава, че е Миро, както Къци, че е Криско миналия сезон Wink

# 251
Не знам дали Носорога е Миро, но Камъка беше надрусан или пиян днес- първо тръгна към края на сцената, после изтърва микрофона и накрая изцепи това за водещия.
Ако е така, може и истината да си говори 😆

# 252
  • Далечният изток
Да, имаше му нещо...
Но пък много добре пя.

# 253
  • Испания
Издъниха се този сезон с Мария. Още преди да започне, знаех, че е тя.

"Егати мъчението". Кой ти опря пищов в главата, за да участваш?

# 254
  • Велико Търново
Е... никаква изненада. Още като излязоха снимките преди началото на сезона ми беше ясно. Тез ръчички е трудно да бъдат нечии други.

Общи условия

Активация на акаунт