🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 511
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Звучи като Милица от предаване номер 1.

# 556
  • София
Самураят за мене е Стефан Илчев (по звучене, нищо че една улика не ми се връзва) Simple Smile

# 557
Носорогът ако отпадне, предаването ще стане безкрайно тъпо. Той трябва да победи.

+1

# 558
Тембърът на самурая днес ми прилича на тембърът на бебето от миналата година.

# 559
  • Испания
Да, като Милица звучи, но се чудя, че не може да вземе високите.

# 560
Александра е станала много неприятна и дразнеща. Онова квази интелектуалчето не го коментирам.
Самураят не го знам, но 🦏 е Миро.

# 561
  • София
И на мен ми прилича на Милица.

# 562
[Тия да не ги менкат един път Орлин, един път Миро.. Абсолютно различен от досегашния носорог. Орлинчо нали го раздава актьор. Що да не го имитира. 😁
И аз за първи път чух Миро днес. Но си държа на думата от първия лайф на че това е Орлин и няма да го сменя до края. Мисля, че Орлин се прави нарочно на Миро сега да ни подведе и, че нарочно е пуснал клипа пред тв (ама на запис)и, че нарочно са го направили това с Камъка от миналия път, пак да ни подведът към Миро. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
  • Далечният изток
Милица ми е и на мен.
От първото ѝ участие мисля, че е жена. Вече съм на 98% за Милица.

# 564
    Самураят звучи, като Милица

# 565
    Ако изобщо можем да говорим за размяна, дали има или не, менкат Носорога и Прилепа от време на време.

Първото предаване си беше Миро под маската на Прилепа. Някой, ако му се занимава да си пусне първото изпълнение на Прилепа и да каже дали това не е Миро, без грам ефекти.
    Говорят си хората, постигнали са си целта.  Grinning

Най-разочароващото е, че участниците лъжат, че не знаят кои са другите маски. Само Теди Кацарова имаше доблестта да признае, в един подкаст, при Дули и Мати, че във фургоните в които са, всичко отвсякъде се чува и се знаят кои са.

# 566
    • София
    За Носорога, ако ме питат последно - Орлин или Миро, и аз казвам Орлин Simple Smile

# 567
    Азис защо се прави на интересен в стремежа си да заблуди публиката?

# 568
    Самурая ми прилича на Владо Михайлов и това е!

# 569
    Камъка,забранено шоу,море? Rolling EyesРачков ор Рафи?

Общи условия

Активация на акаунт