🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 591
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Камъкът се издани здраво. И според мен беше неадекватен по някаква причина. И аз не мисля,че е било по сценарий. Да видим какво ще последва...

# 271
Представяте ли си някой да свали маската надрусан или кьоркютук пиян и да започне да плещи нещо компрометиращо? Joy
Аз не си го представям, но ето че доста хора - да. Grinning От една шега заваляха сценарии. Продуцентът пак намаза рейтинг.

# 272
Аз не го намирам за сценарий. Може би заради обработеният глас, не можем да хванем интонацията на Камакът, но и последващото изпускане/хвърляне (не го дадоха) на микрофона, беше грубо. Май го и счупи. Факт, сценарий или не, рейтинга е скочил.

# 273
  • София
В интернет пишат, че Госпожицата можела и да е Тони, ако си я спомняте. Веднага ще разровя уликите и Уикито

# 274
  • София
Да вкарам още малко конспирация - наистина мисля, че Камъкът може да е Миро. Да ли е спрял да пие не знам, не го познавам, предаването му по БНТ ми е безинтересно, но, като превъртам каналите и попадна на него, не ми изглежда свеж като краставичка, както го описват. По-скоро навързах коя е "сладураната", с която е бил - Галка (тя ако не е захаросана,  коя е?). Ето я и английската жилка от уликите Wink А това, което го беше афектирало тази вечер, ако е той, може да е баш това, че още го свързват с Галя - в Капките едвам се изтраяха на една сцена, Миро направо бълваше огън и жупел с очи, хич не изглеждаше "умиротворен"...

# 275
Съжалявам хора, но с това си поведение Камъкът все повече ми бие на Тото, а и гласът много прилича.

# 276
Изгледах само изпълнението на Камъка, залях се от смях как Краси дърпа микрофона, а той не го пуска 😂😂 обаче си личеше как изведнъж и Геро, и Краси се ошашавиха след коментара и не знаеха как да реагират, никакъв сценарий не е, Марта пък такава уста отвори от учуда... Не е било готвено 100%

# 277
  • Испания
Миро преди години спря да пие и стана вярващ.

# 278
  • София
В интернет пишат, че Госпожицата можела и да е Тони, ако си я спомняте. Веднага ще разровя уликите и Уикито
Много ще се учудя Simple Smile И тя се кара и сдобрява с Миро и Галя. Много я харесвах. После изчезна, четох, че имала здравословни проблеми. Случайно я хванах по тв-то на някакъв концерт от сорта на новогодишните сравнително скоро, други изяви не съм й засичала. На мене гласът на Госпожицата ми едно към едно Сантра, на Тони сякаш е малко по-писклив, не толкова плътен.

# 279
Краси Радков уж на шега издърпа  микрофона от ръцете на Камъкът, за да го лиши от възможността да избълва още някоя тайна от ''кухнята'' на предаването. Никой не очакваше такова предизвикателно поведение, със сигурност не беше по сценарий, дори панелистите бяха шокирани. Вероятно ще замажат някак този гаф в следващото предаване.

# 280
Не е Миро бас ловя.
Камъкът ми е неприятен още от началото.
Пее подбира песни но този път с шега или нарочно го направи другият лайф ще е пътник. Участниците се знаят един друг.
Колко е скочил рейта та Халваджиян да е доволен от това поведение.

Мария Игнатова не беше изненада ,панела се правеше че не сигурен че е тя. Не искаха да я издадът още от началото.

# 281
  • София
Миро преди години спря да пие и стана вярващ.
Доколкото знам, той си е бил вярващ още преди да се пропие Simple Smile Бил е евангелист (не помня точно сектата), даже май е пял в църквата, още преди да стане пеещ сервитьор в ресторанта на Операта (там май са били колеги с Галя и Орлин). Това ми се върти в главата. Сега не го знам какъв е, че нали уж се жени в гръцка православна църква...

# 282
Камъкът е Криско.
Скрит текст:
  Под маската се показаха бемки по брадата а криско има https://nstatic.nova.bg/public/pics/novatv/production_people/img_1503492934.jpg

# 283
Иначе такова "представяне" могат да направят само Тото и Ицо Хазарта. За друг с подобно държание, не се сещам.

# 284
  • Испания
Ицо Хазарта е в предизборна кампания.

Записах само камъка, но не иска да се качи видеото в сайта, в който качвам. Продължавам да опитвам.

Общи условия

Активация на акаунт