🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

• 31 581
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Тото едва ли пее така добре като Камъка.
Ицо Хазарта със сигурност не е. Беше в конкурента тв жури и сега е в предизборна кампания.

# 286
Иначе такова "представяне" могат да направят само Тото и Ицо Хазарта. За друг с подобно държание, не се сещам.
Освен за тях двамата, се сетих за още един рапър с арогантно поведение - Кристо.

Някой по-горе беше обърнал внимание на бенките, и аз ги видях и започнах да мисля за Криско. Адски много обработват записите явно, щом досега показва такъв глас - Криско не може да пее така!

# 287
Камъкът е Криско.
Скрит текст:
  Под маската се показаха бемки по брадата а криско има https://nstatic.nova.bg/public/pics/novatv/production_people/img_1503492934.jpg
Останала съм с впечатление,че той се държи прилично и не си позволява такива волности.Май не е в негов стил.

# 288
Аз съм на мнение че повечено участници или са били като гост звезди в Като две капки вода или са били самите участници , затова предположих че Камъкът е Криско. Но правя корекция КАМЪКЪТ Е Ваня Джаферович
Скрит текст:
Даже сега се загледах в изпълнението и след това от панела кой може да е и там се видя от една от снимките че има бенка https://yt3.ggpht.com/ytc/AKedOLQT_B4svi1-lgHHpECWGNQMfFIcMNDMfS … c0x00ffffff-no-rj  ТАКА ЧЕ КАМЪКЪТ Е Ваня

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 01:17 от chelsea97

# 289
# 290
Няма как да е Ваня зад тази маска, първо не пее така и второ и по-важно, Камъкът е около 170.. Джаферович е доста по-висок. Явно е човек с голямо самочувствие и его.. много се подразни като дадоха все предположения за зле пеещи хора.

Все пак се разрових и аз за тази бенка и единственото съпвадение, което откривам, е с попфолк певеца Меди. Не мога да намеря данни за ръста му, но попаднах на новина, че е имал вълнуваща връзка с някаква мис силикон. Той е гост ментор на Галена в Гласът, но тези предавания са на запис, едва ли има проблем сега да участва тук. Даже ми хрумна, че може да е неадекватен заради трагичната смърт на младото момче от техния жанр преди няколко дни /ако са били приятели/. Отделно от това съм го чувала да пее други стилове и според мен може и да е добро предположение..

Папи Ханс не може да е зад никоя маска, защото тази вечер е във Варна и пусна няколко сторита от там.

Сега си чета пак уликите за Носорога заради поредната препратка от днес към пътната инфраструктура /Южната дъга/, като добавя това: "създава свои правила и течения, не само в храната си, но и в света на всички останали  хора – понякога пряко, понякога косвено" и това "у нас няма човек, който не е чувал за него по една или друга причина", както и препратката към ЕС или НАТО се замислих сериозно дали не е участвал в политиката, но наистина не се сещам за някой конкретен човек.

*тези дни може би ще успея да допълня списъка с уликите, защото останаха предимно неразгадани маски

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 03:26 от Sonya.A

# 291
  • София
Епизод 8(30.10.2021) - част 1 и част 2

Маскираният певец Сезон 3

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

Линка се хваща и пуска във VLC player

или се копира адреса на връзката
 и се поставя
 в отваряне на мрежов поток

В спойлера е показано,
как се отварят тези линкове.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 03:21 от Mari_Mar

# 292
Соня, много добро предположение е Меди. Чух за такъв изпълнител едва наскоро, като глас изобщо не ми е познат, слушащите жанра да кажат, обаче гледах снимки в интернет и мястото на бенката съвпада.
Много близо до нея има татуировка, която не се видя снощи или поне аз не съм забелязала, но ето къде би се крил втория поп фолк изпълнител, които са задължителни при Маги.

# 293
  • София
Меди е помощник ментор в Гласът на България по bTV. И в последното предаване имаше изпълнение.

# 294
За Ицо Хазарта сте прави. Изключих, че е в предизборна кампания.
Криско се държи вече по-отбрано. Не мисля, че е той с това държание.
Някой по-горе по погрешка написа Кристо и се сетих, че имаше такъв рап певец. Имам спомен, че беше малко бунтар. Май със Сантра имаше песен, ако не и връзка.
Това с бенките е добър знак. Аз не съм обърнала внимание. В кой момент се виждат? Някой скрийншот дали има?
Не мисля, че е и Меди (що за име?!?). Въпреки, че Гласът е на запис, според мен участниците подписват договор във времето, в което се излъчва предаването, да не участват в конкурентни телевизии.
Остава предположението ми за Тото, а защо не и за Лъчо. Колкото до пеенето на Камъкът, всичко според мен е на запис и може да се пооправи като глас и възможности.
Който и е да Камъкът, не ми е любим, издразни ме с това поведение и очаквам другата седмица да си ходи. И да вземат да му приберат алкохола от кабинката, в която стои по време на лайфа.

# 295
  • София
Образа на Джаферович се е показвал на масата на журито, защото някой е решил да посочи него, избрал го е и редактора е намерил негова снимка и я подготвил за показване при обобщението от водещите. Някои кадри се показват предварително на мониторите в залата.

# 296
Аз мисля,че Камъкът може да е Дичо.От него може да се очаква поведение като снощното.А и той преди време не беше ли с Диляна Попова и една друга манекена Литова ,но не помня първото и име.В Биг брадър имаше изцепки.

# 297
Меди е висок и доста възпитан, няма как да е той. Иначе името идва от Мехмед.
Аз мисля, че Камъкът е Тото 🤷🏼♀

# 298
За Ицо Хазарта сте прави. Изключих, че е в предизборна кампания.
Криско се държи вече по-отбрано. Не мисля, че е той с това държание.
Някой по-горе по погрешка написа Кристо и се сетих, че имаше такъв рап певец.
Скрит текст:
Имам спомен, че беше малко бунтар. Май със Сантра имаше песен, ако не и връзка.
Това с бенките е добър знак. Аз не съм обърнала внимание. В кой момент се виждат? Някой скрийншот дали има?
Не мисля, че е и Меди (що за име?!?). Въпреки, че Гласът е на запис, според мен участниците подписват договор във времето, в което се излъчва предаването, да не участват в конкурентни телевизии.
Остава предположението ми за Тото, а защо не и за Лъчо. Колкото до пеенето на Камъкът, всичко според мен е на запис и може да се пооправи като глас и възможности.
Който и е да Камъкът, не ми е любим, издразни ме с това поведение и очаквам другата седмица да си ходи. И да вземат да му приберат алкохола от кабинката, в която стои по време на лайфа.

Че кое е по погрешка? 🤔

Иначе такова "представяне" могат да направят само Тото и Ицо Хазарта. За друг с подобно държание, не се сещам.
Освен за тях двамата, се сетих за още един рапър с арогантно поведение - Кристо.
Скрит текст:

Някой по-горе беше обърнал внимание на бенките, и аз ги видях и започнах да мисля за Криско. Адски много обработват записите явно, щом досега показва такъв глас - Криско не може да пее така!

Ето скрийншотове, бенката изглежда същата като на Меди:

# 299
Меди е висок и доста възпитан, няма как да е той. Иначе името идва от Мехмед.
Аз мисля, че Камъкът е Тото 🤷🏼♀
Благодаря ти за пояснението за Меди.Тъкмо мислех да питам и аз откъде идва това име.Бях на милиард процента сигурна,че от Медун:)

Общи условия

Активация на акаунт