💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 598
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 920
  • SF
Гледах интервю на Стоян по Нова, който каза, че откровено Мани го е надиграла. Не каза, че Димо му е бутал кубчетата или платформата. Не каза, че с коментарите си Димо е помогнал на Мани.
Мани беше много концентрирана и внимателна, докато Стоян е по-невротичен тип и не успя да овладее емоциите си. Каза, че ги е изпуснал от контрол на петото си кубче, когато Мани е поставяла третото си кубче. Вече се е виждал победител и това е изиграло роля за изхода от играта.

# 1 921
Видях доста подобни кадри в ИГ стори и от Лондон, Париж, Милано, Ню Йорк, Лас Вегас. Клубовете навсякъде по света са били пълни.

# 1 922
  • Испания
Не виждам да ѝ се радват.

Гладна кокошка просо сънува.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 11:03 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 923
Аууу, малката русалка се завръща триумфално. Но нещо не са във възторг посрещачите.

vvi, леле майко! Колко емоции. Rolling Eyes
Извинявам се, но изобщо не съм Ви видяла поста, не съм комнтирала него, не съм имала намерение да Ви давам наклон, на къде и какво да пишете. Ако искам да кажа нещо на конкретен потребител го цитирам.

Често не ми излизат всички постове, особено на мобилната версия, а и определни потребители ги пропускам, та може и това да е причината.

Коментирах по принцип. При положение, че едно от момичетата си беше направило труда да публикува кадър по кадър, кой къде се намира по време на случката за мен е излишно да се разсъждава. Това имах предвид, иначе на първи поглед баш си го побутва.
Реално Димо съм го виждала често да стои до някои от играчите, мисля, че даже Семира или някоя друга падна на едно от препядствията и той беше до нея, та чак се хвърли да я вдига. Или Милена беше?

# 1 924
  • Испания

Участник в "Игри на волята" изненада феновете в Пловдив

Освен безсмислено, е адски опасно, защото деца гледат и копират.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 12:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 925
  • София
....

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 19:51 от MATA KOSMATA

# 1 926
  • Испания
Слава Богу, все още има хора, мислещи с главите си.

# 1 927
# 1 928
Те се шегуват, но ако малката лигла вземе парите, аз ще счупя телевизора. Вече предпочитам козичките да спечелят.

# 1 929
Дано Елизабет не победи. Всъщност ако иска да побеждава, но да ми спестят екранното време с нея, смехът й, говорът й ... и всичко, защото няма едно нещо у нея, което да е търпимо и приятно. Даже и Мани ми е по-приемлива за слушане.

# 1 930
  • София
Защо да не победи Елизабет? Всъщност, ако ще е жена победител в този сезон, само за Милена и Елизабет може да се каже, че заслужават. И двете си имат слаби места на терен, за това и не мога да кажа, че са супер добри и т. н., но определено те двете играят. Бих включила и Красима, но контузията и според мен и пречи към момента. Характера и поведението в това предаване не би трябвало да играят роля в това кой да е победител. За щастие няма смс-и от зрители, нито останалите играчи имат решаваща дума кой да спечели. Но, дори и да имаше подобен вот от останалите, от който да зависи нещо, то очевидно Елизабет вътре в играта се е държала съвсем нормално пред тях и коментарите и против участници са били само насаме пред камерите. Колко хора след приключването на снимките и излъчването на епизоди, писаха, че е било изненада за тях и не са очаквали това от нея?

Относно загубата на Стоян, за мен единственото нагласено беше подбраната за Мани игра. Не че това е малко де, но до последно се надявах да стане както миналата година в едната игра. Предимството тогава на едната участничка беше много голямо, цял ред от пъзела нареден, че дали нямаше и още нещо, но тя пак не успя да се справи и загуби. Та и сега се надявах на нещо такова, но не, ще гледаме Мани още поне седмица.

От предстоящите игри, най-вече чакам тази с колелото, която би трябвало да е скоро мисля, защото обикновено я дават при равен брой играчи в племе. Там ще ми е интересно да ги видя кой срещу кого ще се разпределят и като цяло би трябвало да имат шанс и двете племена за победа. Ясно, че който ще е срещу Мани (ако е още в играта и въобще я има тази игра) автоматично ще вземе точка за племето.

# 1 931
  • Буркина Фасо
Относно загубата на Стоян, за мен единственото нагласено беше подбраната за Мани игра. Не че това е малко де, но до последно се надявах да стане както миналата година в едната игра. Предимството тогава на едната участничка беше много голямо, цял ред от пъзела нареден, че дали нямаше и още нещо, но тя пак не успя да се справи и загуби. Та и сега се надявах на нещо такова, но не, ще гледаме Мани още поне седмица.
това можеше да се случи с миглата ако частите от пъзела бяха на понтон и за всяка част трябваше да се плува до него и обратно. след събирането на всичките части да започне реденето им. тогава предимството нямаше да и е предимство. Smiley

# 1 932
  • SF
Стоян да си беше купил предимства, контри и каквото му предлагаха. 5 оборота в полза на Мани не беше кой знае какво предимство. Момичето се бореше здраво. Лостът беше 4 кг и за двамата. Няма как да не са съобразени игрите. Или няма да има състезание, защото е неравностойно и единият ще завърши, преди другият да е започнал даже. Тогава феновете на жената ще реват, че всичко е нагласено така, че да спечели мъжът.

# 1 933
  • София
В тез игри да нямат нещо салон за красота?
Мани с тия мигли ,2 месеца не мръднаха, онази от шампионите Габриела, като отиде на острова на отшелника беше с идеален маникюр, странно е и смешно, сигурно и други издънки има .

# 1 934
Стоян да си беше купил предимства, контри и каквото му предлагаха. 5 оборота в полза на Мани не беше кой знае какво предимство. Момичето се бореше здраво. Лостът беше 4 кг и за двамата. Няма как да не са съобразени игрите. Или няма да има състезание, защото е неравностойно и единият ще завърши, преди другият да е започнал даже. Тогава феновете на жената ще реват, че всичко е нагласено така, че да спечели мъжът.

Без да съм фен на Елизабет, смятам, че битката, в която загуби от Кремена въобще не беше по силите й.Просто физическото преимущество донесе победата на Кремена.

Общи условия

Активация на акаунт