💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 990
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 525
-- Симеон, Паулина
-  Мани, Стратимир, Рабухчиев
= Красима, Боби, Милена, Кремена
+  Елизабет, Андрей, Вальо
++ Морунов, Неделчо, Стоян

# 526
И какви толкова епитети използваме? Лигава, гадна, злобна, глупава - някакви псувни ли са това? Това смятам за нея, това пиша. Не съм се изтъпанчила по тв, че да следя да съм политкоректна.
Някои явно са свикнали да се правят на ощипани госпожици.

# 527
  • Варна
Скрит текст:
Не харесвам Елизабет, но на момиче на 21, и то необвързано, точно сега му е времето да ходи разголено, да флиртува и да се чувства секси. Също и да прави глупости. Не е грозна, тялото ѝ е младо и стегнато, малко мъже биха ѝ отказали. Сега са ѝ най-хубавите години, няма да се държи и да мисли като пенсионерка.

+1
Доста познати мъже симпатизират именно на Елизабет. Дори моят собствен.Grinning
Пък нека и се търсят кусури тук в темата. На мен ми е безразлична както и останалите участници.

Първите 2-3 седмици симпатизирах на разни участници, след това започнах да гледам предаването като сапунка и ми стана по- интересен сюжета, развитието на " филма". Вече въобще не не вълнува кой кога ще отпада, по интересни са ми ситуациите в които биват поставяни участниците и съответно реакциите им. Simple Smile
Освен да пожелаем на мъжа ти Елизабет под елхата.

Само в комплект с Джоли иначе не става. Може и Пит като коледно джудже, но само по ботуши.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528
  • Испания
Само в комплект с Джоли иначе не става. Може и Пит като коледно джудже, но само по ботуши.Stuck Out Tongue Winking Eye

Голяма навалица ще стане под елхата.

# 529
Някой може ли да сподели спойлер с участниците на финала или кой след кой отпада в обединеното племе ? Grinning

# 530
Скрит текст:
Жълтите се разпадат,приключенците избират Борис и Симеон,бойците избират Андрей и Бамби.Елизабет ще се присъедини към червените но може да не е точно в днешния епизод

# 531
  • Варна

Голяма навалица ще стане под елхата.

Нашата елха е голяма, винаги има място и за още. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Елизабет започна да трупа завист и злоба на свой гръб,когато започна 1. да е важна за Андрей и 2. да печели многократно битки.Жените не харесват хубави и успяващи жени.Била лигава,била инфантилна,пък вятъра на Мартин духал по иначе Laughing

Не съдете за другите по себе си
Нямам нищо против гласът на Елизабет, никога не съм коментирала природните дадености на участниците. Нямам против и как си носи клина, дори не бях забелязала, докато не го написаха тук.по т.1- 5 пари не давам за Андрей(харесвам Стратимир , но и Поли). по т2) Тя и Мани печели битки
Неприятното в Елизабет , е че се осланя на визията на малко сладко миньонче - и умишлено манипулира , т.е осъзнато- гази и мачка всеки ,който я застрашава някак или разглезеното и мозъче, си е втълпило така. Тя е жестока и безскруполна ,ей така хи-хи мазно мазно хързаля околните. Дори не толкова тъпия Андрей и се върза, а Марто милия нямаше шанс , гушна кънките от раз .
Дали нямаше нещо заровено в пясъка което да побутва кулата му , няма да коментирам. За мен Елизабет и Неделчо , са манипулативни хора, без скруполи и ползващи всякакви задкулисни игрички и удари в гръб , за да компенсират физическата си слабост (при Е заради ръста)
Дори в игра в която Мани се справяше, не забрави да повтори 300 поне пъти да не би някоя камера да е пропуснала, че мани сгрешила и т.н- Ниделчо визирам
Валентин пък другия куко с параноя, решил че, ще го линчуват. Племето се държи съвсем приятелски и нормално с него, нито го делят нито нищо. Представям си на каква инквизиция би подложил Полина ако беше останала сама сред отровното трио (което е Туджаров Семира Валентин)

# 533
Това е форум и коментираме. Аз специално нямам намерение да пиша само суперлативи за играчите и игрите - няма да е нито вярно, нито искрено. Абсолютно честно си казвам какво смятам и не мисля да се съобразявам. В крайна сметка не псувам никого. Не съм и изяла бан заради коментарите си.
В днешно време всички са станали много чувствителни. Трябва да се ходи на пръсти, че някой може да се обиди за нещо. Много досадно.

# 534
Аз не виждам какъв е проблемът да се коментират участниците по какъвто и да е начин, важното е да не се обиждаме помежду си. Тоест аз харесвам Паулина, не харесвам Елизабет, но ми е абсолютно все тая кой какво пише за тях тук, тоест приемам го и не мога да се засегна лично, ако не обиждат мен заради това, че харесвам Паулина или че съм нарекла Елизабет лигла.

# 535
Така е, права си.
Това е форум и коментираме.
Всеки има правото да пише както намери за добре. Няма драма. Също така, всеки има правото да си избере какво да чете и какво не. Личното ми мнение е, че без залитане в която и да е от двете посоки темата би била по-приятна за четене. Но това си е мое мнение, никой не е длъжен да се съобразява с него. Аз спирам да пиша по темата.

Ах, че бързо ми е подстригано мнението за епитетите Simple Smile

# 536
Бойците казаха, че искат Андрей и Красима.
Така и не разбрах защо им е тази Красима?
Борис и Андрей са по-добрата алтернатива.
Пък и те как си уважават жените....

Въпреки настроенията тук към Красима, тя е много добър играч. Щом я искат, има защо.
Аз не чета обстойно и не зная какви са настроенията, но тя е контузена, дебела и слаба на пъзелите. Когато я дават в кадър, постоянно е с паницата и нагъва. Да, добра е в това, но не видях в друго да я бива. Първата и номинация ще е чао. Да се сравнява с един Борис например е немислимо.

Не един път червените се оплакваха, че жените в тяхното племе за нищо не стават.Затова може би ще искат Красима, а техните ще се опитат да ги изгонят.

# 537
  • Sunshine state
Те си изгониха най-силната жена, а сега мрънкат, че нямало силни. 🤣 Иначе аз искам Шампионите да се разпаднат.

# 538
  • London
Какво и е хубавото и успялото на Елизабет? Тапишон кинта и петдесет.

Това е булинг ще ме прощаваш.

# 539
Малко ме притесняват мъжете, които се захласват по момиче, което изглежда и се държи като на 15. Но окей. Close

Общи условия

Активация на акаунт