💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 022
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 690
А дали Елизабет няма да е предимството на бойците утре?

# 691
  • Испания
Мартин го показваха по веднъж на седмица.

# 692
Не мога да не кажа, защо дават Елизабет, когато Мартин не го даваха освен преди да дойде съперника. А тя има и ръкавици?

# 693
  • Където морето целува небето...
Това девойче да не ни го подготвят за жената победител. То драма, сълзи, сополи, любимите хора, то животът на спортиста... Искрено и лично.

# 694
  • Испания
Не мога да не кажа, защо дават Елизабет, когато Мартин не го даваха освен преди да дойде съперника. А тя има и ръкавици?

Искат да ни стане симпатична.

Другите нямат родители, не им липсват, нямат трудности в живота.

# 695
  • София
Ха, плуване и то в бурно море.
Отиде предимството на Бойците. Не виждам как Манка и Кременка ще минат. Дано да участват, специално Мани визирам, а не да я бутат за 1001 път.

# 696
Най-накрая игра с плуване ще гледаме утре. Въпреки, че в това море което показаха няма да им е лесно.

# 697

Искат да ни стане симпатична.

Другите нямат родители, не им липсват, нямат трудности в живота.

Абсолютно.

# 698
  • Испания
Щом има плуване утре, ще има постове без плуване за Тъ и Кремена. Ако не, предлагам Андрей да ги влачи и двете.

# 699
  • София
Е, то така и баба знае. Тъпо.

# 700
Не може да ме разчувства Елизабет. Спомена май, че била с по-здрава психика. Не съм съвсем съгласна. Нищо, де, поне този път не коментираше други участници. Не ме подразни днес.
Утре играта изглежда интересна. Вече съм за Бойците, но докато Мани е при тях, не мога да "викам" за тях. Нека по-доброто племе победи.

# 701
  • Germany
Мартин не можеше две думи на кръст да върже, какво да му дават. А Елизабет разказва, разказва, да си помисли човек как си стои там самичка и разсъждава върху нещата от живота. Все пак разни драматични елементи вкарват в днешния епизод.

# 702
Е, то така и баба знае. Тъпо.
Тъпо ще е на пъзела един от двамата да не е Неделчо. Така че според мен Кремена ще плува утре.

# 703
# 704
  • Варна
Някой беше писал за стокхолмски синдром при Стоян. Според мен, цялото племе е заразено вече и се оправдава и доказва на Мани. Ей го Морунов и той  тази вечер- не ща за мен, та не ща!

Общи условия

Активация на акаунт