💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 069
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 330
Миналата година май червените спечелиха тази игра.
Рибарите с Милен капитан на влака спечелиха миналата година. Милен, Чудото и Боби играха.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 08:27 от Bengun

# 331
По традиция жълтия влак е трагичен.
Първо Славяните бяха трагедия, след това и Жътварите.
Жълтите не са изключение през този сезон.

На мен лично жълтите са ми противни, някак си лицемерни, приключенците най ми допадат.

# 332
Не разбирам защо е тая омраза срещу Елизабет. Момичето участва в състезание. Ходи на достатъчно игри и мисля, че се доказа. Как говорила, как ходила, как дишала,как гледала... То бива бива...
Даже пък и Манка била по добра от нея🤣🤣🤣.

# 333
Не разбирам защо е тая омраза срещу Елизабет. Момичето участва в състезание. Ходи на достатъчно игри и мисля, че се доказа. Как говорила, как ходила, как дишала,как гледала... То бива бива...
Даже пък и Манка била по добра от нея🤣🤣🤣.

Проблема е, че тя мрази да губи :/.

# 334
Как развърза въжето Мани, пък вие и се смейте... 😂

# 335
На тая сигурно са и обещали по един грош всеки път, когато каже, че е мъничка и слабичка. На края на формата ще има още поне 600!

# 336
Егати  и ВЕТЕРО..

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:12 от vvi

# 337

Проблема е, че тя мрази да губи :/.

А ти обичаш ли?

# 338
Аз съвсем честно искам Мани да е победител в този сезон. Ще бъде логичният завършек на този цирк.

# 339
И мен ме разплака Мартин, толкова добър, честен и безкористен, а както каза Ралица и мил и дружелюбен. И изобщо не мисля, че е глуповат! Доживяхме добрите да ги наричат глуповати...

# 340
И мен ме разплака Мартин, толкова добър, честен и безкористен, а както каза Ралица и мил и дружелюбен. И изобщо не мисля, че е глуповат! Доживяхме добрите да ги наричат глуповати...
Добър и наивен.

# 341
  • Испания
Аз съвсем честно искам Мани да е победител в този сезон. Ще бъде логичният завършек на този цирк.

Ааааааа, това са мои думички.

# 342
Мисля като теб, Смайли 🙂 Противен ми е този цирк.

Ааааааа, това са мои думички.

# 343
Доносници ?!? Някаква вътрешна информация ли имаш или спекулираш на база подмятания от "Победителят-Математик" ?
Не очаквам обективност, но това идва малко в повече.
А защо "математик"? Той дори не решаваше тогава.
За играта- и двамата не са ми фаворити, но Мартин ми беше по симпатичен.
А някой видя ли Мани да развръзва? Нещо ми убягна.

# 344
  • София
На фона на всички негативни емоции и коментари тази вечер, включително и мои, тази игра ме забавлява за момента. Smile

Общи условия

Активация на акаунт