💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 987
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 420
Няма да има изненади. Жълтите са пътници, иначе сметките не излизат Simple Smile Приключенците имат и повече победи от Бойците в тройните племенни битки. В тях са равни на Жълтите - и двете племена имат по 6. Общо при всички племенни битки Жълтите имат 10 победи, Приключенците 9 победи, а Бойците 4 победи.

# 421
Обрат все пак е възможен?Дали режисиран или неочакван,случи се.Всякакви статистики губят смисъл.Те си го и казват-очаквай неочаквано!

# 422
Неделчо е мега противен като си отвори устата.
Докато Мартин на плажа на отшелника беше като Робинзон, Елизабет с кикота и злобеенето се превъплъти в Злата вещища.

# 423
Най - вероятно ще се окаже поредния кьорфишек. Ще извадят статистиката, от която се вижда колко силни са шампионите и накрая - вижте до къде я докарахте, сега ще се разпаднете. 😜 😂

# 424
Аз все още вярвам, че ще разпаднат Жълтите. Статистиката може да я използват за нещо друго.

# 425
Победата днес на Елизабет срещу Мартин изважда от топ12 на всички сезони след Венцислава С1 и Йоана С2. На тяхно място отиват Мартин и Елизабет. Милен и Добрин са следващите много застрашени от изпадане играчи от топ12

# 426
  • Испания

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:00 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 427
Интересно ще е утре. Според мен обаче няма как жълтите да не се разпаднат, но ще видим. В кадетите от следващия епизод жълтите изглеждаха доста посърнали.

# 428
  • София
Скрит текст:
Не знам дали сте обсъждали, но не ви ли се струват Мани и Стоян някак си по-близки?😉
Периодично изразяваме съмнения, че той тайничко (че и явничко) си пада по нея. Wink
Днес искрено искаше да я успокои, но тя беше бясна и не му позволи. "Не ме пипай" или нещо от сорта изкрещя.

# 429
Това “Не ме пипай” беше към Морунов.
Иначе и аз забелязвам отношението на Стоян към нея. И как си я гушна след вкарването на първото топче. Сладури! Hug Smile
Жалко, че не победиха, бях за тях. Няма да е честно ако ги разпаднат.
Скрит текст:
Но ми направи впечатление, че искат да вземат Красима и Андрей, а спойлерите са точно такива- че те двамата отиват при Бойците.

# 430
  • Sofia
А само да попитам, Мани защо избесня по време на играта, още докато си подаваха топчето? Неделчо ли ѝ подметна нещо?

# 431
  • София
В първия половин час от първи епизод на сезона вече я беше заплашил с бой. Mask

# 432
Мамин благ Морунов как изпростя... Тези тихите винаги се оказват гнили...

# 433
  • София
А само да попитам, Мани защо избесня по време на играта, още докато си подаваха топчето? Неделчо ли ѝ подметна нещо?
"Тихо" ѝ каза и я пита защо ги изнервяла и не виждала ли, че водят убедително и са бързи на варелите. Sweat Smile Което е истина, но той ѝ го повтори няколко пъти.

# 434
Виждаше, че Приключенците наближават и се опитваше да им дава зор.
Правилно съм предполагала, че Кремена е балансьор, а не истинска приятелка с Мани.

Според мен статистиката ще я изяснят като равносметка за случилото се дотук - и все пак за последен път ще са 3 племена. Няма да повлияе върху това кого ще разпаднат и ще разпаднат Жълтите.
Предполагам също така, че няма да се редуват кой да избира играч сред тях, а Приключенците ще изберат двама (по мое мнение: Боби и Андрей), а Бойците ще вземат останалите двама (Симеон и Красима). Евентуално може да се разменят Андрей и Симеон въз основа на днешната игра, но ми е малко вероятно.

След това ми се струва, че в Приключенците лагери няма да има, а Бойците ще се обединят срещу Мани. Евентуално да я спаси някой имунитет, но надявам се скоро да напуска. Днес имаше шанс да се реабилитира и с тъпата си опърничавост да не послуша Стоян и да си нареди топчетата лесно, загуби спечелена битка.

Общи условия

Активация на акаунт