💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 835
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 450
Племето, което избира второ утре ще избере само един играч на практика. И ще получи Красима като втори играч според мен, защото тя ще остане последна неизбрана.

# 451
  • София
Много ясно,че искат Андрей и Красима-могат да смятат.Приключенците предполагам ще се нахвърлят на Симеон,с което ПСР ще се бетонират,а моят Валентин Simple Smile пак ще е на пангара.Борис,където и да отиде ще се хлъзне леко към "правилните".Андрей ще е щастлив,ако е с Красима при червените и ще си гласува с удоволствие против нея,но вече не сам Simple Smile
От епизода бях с по-големи очаквания.Значи закриха този тъп остров завинаги.Защо трябва Елизабет да стои там една седмица? Тя направи добро изявление и в частта със Симеон беше изчерпателна.Той не знам истински ли реагира,но все пак е бил наясно,че тайната му в един момент ще излезе наяве.
Мартин е толкова добър човек-истински лукс е,че се запознахме виртуално с него.Успех в живота му пожелавам!
Все се надявах,че ще ги върнат и двамата-той беден,тя-богата,но...той не се казва Симеон.Пък и колко още да си играят на иди-върни се-то вече трябва да си ходят един по един.
На Бенгън ушите му сигурно почервеняха тази вечер Simple Smile ,признавам си веднага го споменах.Но колкото и съспенс да създават,аз продължавам да си мисля,че жълтите приключват като племе.

# 452
  • София
Игри на волята (25.10.2021) - част 1 и 2

Сезон 3    Епизод 38

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 01:30 от Mari_Mar

# 453
Не мисля, че бойците искат Красима, направиха си сметката, че със сигурност остава за тях като втори. Жена, и то контузена, е последен избор. Помните как Морунов размени реплики със Симеон, не биха го избрали. Борис най-вероятно е е първи избор на приключенците, защото е възприеман като най-силен от жълтите, колкото и да са много феновете на Андрей в тази тема.

# 454
  • София
Изпуснах първите 60 минути от епизода, защото не си бях вкъщи, та сега ги доглеждам. Представяте ли си някой като Елизабет да ви погледне в очите и да ви каже "да си събирате малко мозъка". Weary Човек, който няма две мозъчни клетки, които да се отъркат една в друга... Подобна заръка би изкарала и Далай Лама извън кожата му. Само за демонстрираното спокойствие в този конкретен момент, съм склонна да връча наградата на Борис (ако зависеше от мен).

Зрителя е като фурнаджийска лопата .....как я изтормозили с кануто, как се изтощила, как загубила ....сега пък защо чашки редила, как продукция тоя път пък я подпряла. Простете ама нелепо да ги чета тия неща....Joy Контрадикцията ми бърка в очите.... Утре пък не се знае накъде ще се завърти пишещия.Joy
Аз съм единственият човек, който се "възмущава" конкретно от това, че тя и Мани редиха "чашки" и отново аз в нито един свой пост не съм изказала съжаление към Елизабет относно великата ѝ борба с кануто (или каквото и да било). В моите постове противоречие няма. Понякога има пристрастия, антипатии, сарказам и тн., но помня какво съм писала и не съм фен на генерализациите.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 00:33 от La Vikinga

# 455
Значи закриха този тъп остров завинаги.Защо трябва Елизабет да стои там една седмица? Тя направи добро изявление и в частта със Симеон беше изчерпателна.Той не знам истински ли реагира,но все пак е бил наясно,че тайната му в един момент ще излезе наяве.
Добре го подреди Симеон, добре му каза и на Борис няколко истини.
Водещите казаха, че това днес е последната битка на отшелника. Т.е. повече битки на отшелника няма да има и оттук до края елиминирания в дуела за елиминация напуска Игри на Волята.
Сега за Елизабет и острова. Сега са 5-5-4 и отшелник. Утре ще станат две племена по седем играчи и според мен затова Елизабет ще стои няколко дена сама на плажа. След Елиминацията тази седмица ще са 13 и предполагам другата седмица Елизабет ще се присъедини към племето, загубило играч през тази седмица.

# 456
Аз пък се разсмях на думите на Елизабет. Това глуповатото не знам къде е тръгнало да дава акъл. Не съм и за Симеон в случая - и двамата ако отпаднат още утре, никак няма да страдам.
Аз не виждам нещо странно в това някое племе да избере Красима пред Борис. Красима никак не е зле в игрите и дори да куца, пак не спъва племето си. Комплексен играч е - не е най-умната там, но общо взето във всичко се справя, дори в пъзелите е ок (на фона на останалите Жълти, а и други играчи). Аз лично я намирам за по-добър играч от Боби. Затова и грам не се изненадвам на Бойците, макар и да не е финално решение. Ако вземат Андрей, Борис за какво им е?

# 457
  • София
Не съм и за Симеон в случая - и двамата ако отпаднат още утре, никак няма да страдам.
Аз тук прочетох много за реакцията на Симеон, а то беше нещо абсолютно несериозно. Той социопатски тенденции е демонстрирал в много други моменти, даже беше по-страшен, надвесен над Красима. Реакцията му след думите на Елизабет ми се стори като постановка, но не пред нас, а направо пред съотборниците си се преструваше, да не говорим, че ядеше през цялото време и слушаше Елизабет само с едно ухо. Тази вражда ми се струва едностранна, каквато е и враждата между Елизабет и Красима. Общият знаменател е ясен.

Андрей днес: Аз гласувам Красима да е капитан, защото знам, че до вторник племето Шампиони няма да съществува. Bowtie

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 00:52 от La Vikinga

# 458
Аз също смятам, че на Симеон не му пука особено за Елизабет и за това какво тя мисли за него. Малкото злобарче скача срещу Красима, сега и срещу Симеон, а те не й се впечатляват толкова. Ама тя и Елизабет поне да имаше сериозна причина, заради която така да ги плюе. Детски истории.

# 459
Андрей днес: Аз гласувам Красима да е капитан, защото знам, че до вторник племето Шампиони няма да съществува. Bowtie
При две племена по пет човека, докато твоето племе е с четири не е далеч от ума тази мисъл.

# 460
  • София
Реакцията на Симеон на коментара на Морунов за валериана ми се стори доста по-неоправдана и направо налудничава в сравнение с това етюдче днес, той дори се опита да бъде забавен с коментара относно колко му е голям гърбът.

При две племена по пет човека, докато твоето племе е с четири не е далеч от ума тази мисъл.
#СправедливостЗаПрабългарите, на които не им беше позволено да участват в битката за територия, защото бяха по-малко от останалите племена.

# 461
Подкрепям с две ръце и два крака този таг.
Нямаше справедливост за Прабългарите и за Ловците.

# 462
Представих си разговор между продукцията и Андрей:
П: Андрей, от твоята игра зависи запазването на племето. Мисли много добре как ще действаш.
А: Разбрано. Приятен ден!

Жълтите не ми се видяха особено тъжни днес. Миналата година беше голяма драма при Ловците. Но тогава съм убедена, че му беше спуснато "отгоре" на Тодор да застане на решаващия пост.

# 463
Играта е хубава, не дава предимство на нито един от тях.
Змейката се компенсира от стената.

Не съм съгласен за стената.Тази стена Елизабет я минава за секунда.Никакво препятствие не може да е за спортна гимнастичка.Абсолютна игра направена за Елизабет.

# 464
  • София
Подкрепям с две ръце и два крака този таг.
Нямаше справедливост за Прабългарите и за Ловците.
Ловци поне играха, въпреки че и за тях много страдах. Но още помня как Прабългари не само не играха, ами и трябваше да изчакат двете племена да се "наиграят", за да бъдат разпределени... За зрителите беше като филм, спрян по средата. Гледаш едно племе печели всички битки и накрая не му дават да участва на финала и стои и гледа, та и ние с племето.

FireWithin666, ако няма да гледаш четвърти сезон, може да изгледаш първи сезон във vbox7. На фона на трети, той имаше много добри моменти, ще видиш и разликите в правилата - някъде за добро, някъде за лошо. Освен това нагледно показва, че няма нужда от двама водещи, в случая нямам предвид компетентността на Александра Сърчаджиева, а това, че самото предаване е конструирано така, че един водещ е достатъчен, тя даже и студио води  и там двама от гостите в петък се състезаваха в мини-Игри на волята на живо. На мен този състезателен елемент ми беше интересен.

Общи условия

Активация на акаунт