💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 977
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 555
И на мен ми се стори, че неговата се клати повече и че неговите кутийки минават по-трудно (нея изобщо не я показаха в тази фаза на лабиринта). Може и да е самозаблуда, но от предаването вече толкова са се компрометирали, че никой не им вярва.

# 556
  • София
Подозирам, че тази седмица ще отпадне Красима, Елизабет ще я върнат на нейно място. Червените ще продължат да номинират Мани и Кремена, а ако има риск за Елизабет, ще си купува имунитет. С тези пари, които има, може да стигне бая напред, а и с уменията си.

Реално излезе, че я предпазиха и смениха правилата в движение, за да се върне тя с пари. За Мартин дори нямаше намек, че ще го връщат скоро. Сякаш го решиха сега.

# 557
  • Испания
Снощи нали се писа сто пъти, че вятърът духал еднакво за двамата и незнамсикаквооще, та какво да пише човек!

Реално излезе, че я предпазиха и смениха правилата в движение, за да се върне тя с пари. За Мартин дори нямаше намек, че ще го връщат скоро. Сякаш го решиха сега.

Както винаги. Според зависи.

# 558
И ние с ММ забелязахме, че на Мартин се клати лабиринта повече, ама...

# 559
  • София
С оглед цялостната концепция на сезона, на всяка цена напред да се тикат жените (с явен джокер и от Ралица, че жените ще имат много важна роля през сезона) към момента Елизабет я виждам на 90% финалист. Да не кажа и повече. С толкова много грошове + уменията и в игрите и цялостния сценарий на сезона ще е чудо да не е на финал.

# 560
Парите са важни, ако имаш акъла да ги използваш правилно, а тя няма...
Пфф как ме дразни тази и ме е яд, че остана.

# 561
  • Испания
С оглед цялостната концепция на сезона, на всяка цена напред да се тикат жените (с явен джокер и от Ралица, че жените ще имат много важна роля през сезона) към момента Елизабет я виждам на 90% финалист. Да не кажа и повече. С толкова много грошове + уменията и в игрите и цялостния сценарий на сезона ще е чудо да не е на финал.

Както видяхме, грошове може и да няма. Продукцията ще ѝ ги набави под една или друга форма.

Умения - също. Справка - Мани Ву Нанг Тъ.

Сценарият е важен. Нищо друго.

# 562
  • Sunshine state
Как пък на Марто не му предложиха нещо за тия грошове, еййй.. Опасни са.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 19:37 от Pupitka

# 563
Ако наистина разпаднат жълтите, както е редно, според мен първи ще избират Приключенци.... забавното е в такъв случай, че за Морунов, Стоян и Дечо, ще се наложи да носят още едно Мани.... Прекрасната Красима хахаахахах
Горките те, смешно е, ама чак ги съжалявам!

# 564
# 565
Неадекватно е да се сравнява Мани с Красима. Мани си е отделна вселена.
За Елизабет виждам не повече от трето място. И третото й е много.

# 566
  • София
Забравяш за Пулина обаче Simple Smile

# 567
# 568
  • Sunshine state
Калата хубаво си показва напомпаните мускули, ама барем за нещо да ставаха. Имаше му нещо според мен, една пасивна агресивност.

# 569
Ще е готино да ги разпилеят трите племена и на някакъв принцип да ги направят 2, а не по 2ма жълти във всяко племе. Обаче ще е още по-готино Андрей и Красима в едното племе, а мишлето в другото. Андрей срещу Елизабет на някаква битка. Ето това искам да гледам. Тогава честно си казвам, че не знам срещу кого ще викам. Май и срещу двамата.

Общи условия

Активация на акаунт