💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 967
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 570
И все пак ако някоя от дразнителките стигне до трето място, предпочитам да е Елизабет пред Паулина. Първата е с кофти характер, но е добра на арената, а втората е просто с кофти характер. И двете не заслужават и трето място, но...
И аз искам да разпилеят племената.

# 571
И все пак ако някоя от дразнителките стигне до трето място, предпочитам да е Елизабет пред Паулина. Първата е с кофти характер, но е добра на арената, а втората е просто с кофти характер. И двете не заслужават и трето място, но...
И аз искам да разпилеят племената.
Вярно е, че Паулина доста дудне и не би била най-добрата приятелка и реално й ''прощавам'' един вид тези неща, и не ги забелязвам особено, защото е много красива.
Но според мен е и добър състезател, има хъс за победа, раздава се и т.н. че не е като Ваня от предишния сезон е ясно. Но като се замисля, ако говорим за общуване само, а не за играта, с нея бих могла да общувам, да бъде в приятелския ми кръг, защото винаги е по-добре да общуваш с хора със самочувствие, дори да са надменни и т.н. най-лошото е със завистливи и злобни жени, понеже въобще не знаеш от къде ще ти дойде. Паулина си казва всичко, което я дразни открито, а Елизабет ще ти говори зад гърба, а такива хора ако те намразят поради някаква причина, (а това може да е дори само че си общувал с някой мъж), могат да направят такива големи каши и злини, че не е истина.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 18:09 от T.Valcheva

# 572
  • Испания
Най-добре би било да теглят всички, например, топки /да има само два цвята/ от една торба. Но това няма да стане никога.

# 573
Да, това е вярно. Паулина е предвидима и долу-горе си наясно какво да очакваш от нея. С Елизабет комуникацията би била доста по-трудна.
Аз не ги ща и двете покрай мен 😃

# 574
  • София
Аз все смятам и премислям как ще се опази Валентин,още повече ако Рабухчиев им натресе Симеон.Стават вече желязна комбинация срещу Вальо и Миленка.Освен някак да им светне,че за пъзелите няма кой...

# 575
Милена според мен първа ще я наиграят от Приключенците.
При Бойците само се надявам първа да е Мани. Иначе там мъжката тройка е ясна, ако вземат и Андрей днес ще продължат основно жени да пращат на арената още доста време.

# 576
  • София
Интересно ми е коя ли от тричките е най-недолюбвана тук: Мани, Паулина или Елизабет. 😉

# 577
Според мен сегашните Приключенци първо ще се целят във Валентин, а след това в Милена. Смятам, че тя не е толкова застрашена като Валентин. Предричам обаче, че ако Борис отиде при тях, съвсем скоро ще е на номинации, а може и да отпадне.
Мани май е най-недолюбвана и с право.

# 578
Интересно ми е коя ли от тричките е най-недолюбвана тук: Мани, Паулина или Елизабет. 😉
Зависи от деня и съдържанието на епизода Simple Smile
Няма чак явен фаворит според мен, би била интересна анкета при една възможност за гласуване и без опция за трите.
Подозирам, че Мани би имала най-малко гласове, според това което чета в темата Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 19:36 от Bengun

# 579
  • София
Предричам обаче, че ако Борис отиде при тях, съвсем скоро ще е на номинации, а може и да отпадне.

Да,и мен ме гложди нещо подобно.Той ще осъзнае думите на Елизабет за двойната игра на Симеон по най-трудния начин.Това в случай,че и Симеон е при сините.

# 580
  • Испания
Как няма да има самочувствие! Аз закрих лицето на бебето.

# 581
Съгласна съм, че Мани е вероятно да има най-малко гласове. Защото пишещите тук няма къде да се сблъскат с нея. Ако изобщо стигнат до нейно "обслужване" или на типаж като нея, винаги могат да я игнорират и да изберат друг. Докато с персонажи като Елизабет или Паулина среща е възможна. Съперничество е възможно. Необходимостта да бъдат търпяни е възможна. А това никой от нас тук не би искал освен 2-3 фенки.
Понеже по-рано една потребителка ме обвини в булинг - трябва тормозът да има характера на повтаряемост, тоест той не се характеризира от единични или изолирани действия. Дори и когато се касае за единичен случай, характерното за тормоза е че той е съвкупност от множество действия, представляващи заплаха, причиняващи уплах, страдание и т.н. Нищо такова не откривам в написаното от мен, а кой какво има на ума си си е негов проблем. Бъдете здрави и запазете добро настроение! Това е игра, а участниците са избрали да са там. Заради това ги обсъждаме. Само 5 минути след това няма да ги помним кои бяха.

# 582
Как няма да има самочувствие! Аз закрих лицето на бебето.

Скрит текст:
[/spoiler]
Е НЕ! ..... Мили Боже! Някой е купил това на бебето си Grinning и го е снимал Grinning  може би роднини на Мани?

# 583
Всякакви откачалки има.

# 584
  • Испания
Едва ли са роднини. Затова и по-горе писах, че зад децата, които се снимат с тези фанелки, стоят родителите. На какво смятат, че учат децата си?

В основата е продукцията. Показва подобни... да не употребявам точната дума. Но вината е и в родителите, защото те би трябвало да имат вярна преценка за показаното.

Общи условия

Активация на акаунт