💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 879
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 825
Не виждам как Елизабет ще спечели предаването. Според мен няма никакви шансове. Това ще е по-тъпа победа и от тази на Милен. Ще стигне според мен до обединеното племе, в най-добрия случай до трето място. Но не заслужава и третото място.

# 826
  • София
Ами да бяха й предложили на Елизабет имунитет -имаше 100 гроша.По съвсем друг начин щяха да се развият нещата...
А сега-без вина виновна Simple Smile
Не вярвам която и жена да спечели,дори числено ги превъзхождат мъжете.

# 827
Парите на отшелника са подигравка с всички останали в племената, независимо кой е приносител. Пълна глупост на продукцията.

# 828
  • Sunshine state
E, това се обсъжда от самото начало - че той го играе касичка на някого. Това е и причината, защо на него не му беше предложено нищо при все, че имаше 4 победи. Тъпо.

# 829
Аз до момента не си спомням някой в темата да е писал, че е възможно Елизабет да е победител. Или да мисли, че тя ще спечели.
Аз лично Поли и Елизабет ги виждам като оцелели жени в обединеното племе. Не повече.
Според мен вероятността жена да победи през този сезон е по-малък от половин процент.

# 830
  • Sunshine state
И аз така мисля. Никакъв шанс за жените, колкото и Ралица да ни повтаря колко са важни.

# 831
Във Фейсбук заблудени фенове на Елизабет са доста категорични, че точно тя ще спечели 😆

# 832
  • Sunshine state
Заблудени е ключовата дума. Smirk

# 833
Андрей все повече ми пада в очите, не изчака и ден в новото си племе и тръгна да плюе по Симеон. А толкова го харесвах, жалко можеше да е тотален фаворит. За мен няна лошо, че е близък с Бети на мнение сък че колкото и да си единак в, такова шоу е хубаео да имаш поне един близък. Лошото е че е злобен, и клюкар.

# 834
  • Буркина Фасо
Във Фейсбук заблудени фенове на Елизабет са доста категорични, че точно тя ще спечели 😆
не може ли някои от тези фенове да са самите участници и да знаят истината ?

# 835
  • Бургас
Уж следя предаването, но нещо ми се губи и за това ще питам тук: Нали хванаха Паолина в нарушение - пие кафе и пуши на стопанството. Казаха, че ще последва наказание за цялото племе, но аз нямам спомен да е имало такова. Козите ѝ ги зачислиха, защото тя беше причината да избягат. А наказанието какво беше? Все пак Шампионите останаха без знаме и име заради яденето на реката. Да, това беше повече от кафе с цигара,но все пак беше казано, че ще последват санкции за Приключенците.
Та, ако може, кажете какво съм пропуснала и с какво ги наказаха?

# 836
Хич не ми се вярва.

не може ли някои от тези фенове да са самите участници и да знаят истината ?

# 837
Какво общо с темата има какво мислят хората във ФБ? Аз пак казвам - не съм прочел тук някой да е казал, че Елизабет ще победи.
Пренасянето на "какво мислят хората във ФБ" тук е твое право. Коментирането им обаче като мисли на хората пишещи тук не е коректно, защото не е истина.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 19:49 от Bengun

# 838
  • София
Уж следя предаването, но нещо ми се губи и за това ще питам тук: Нали хванаха Паолина в нарушение - пие кафе и пуши на стопанството. Казаха, че ще последва наказание за цялото племе, но аз нямам спомен да е имало такова. Козите ѝ ги зачислиха, защото тя беше причината да избягат. А наказанието какво беше? Все пак Шампионите останаха без знаме и име заради яденето на реката. Да, това беше повече от кафе с цигара,но все пак беше казано, че ще последват санкции за Приключенците.
Взеха им храната до краят на седмицата,оставиха само 2 хляба.

# 839
  • Sunshine state
Не са я хванали да пуши, защото е непушачка, а намерили 2 цигари в стопанството. Изобщо не знам поради каква причина го споменаха, понеже никой от тях не пуши. Наказанието им беше, че им оставиха само два хляба. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт