💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 196
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 990
Всъщност спойлери за Мани няма. Така че има надежда да изгърми тази седмица. Надеждата е малка, нюню, но я има.
Аз обаче ще съм реалист - няма да се отървем скоро ☹

# 991
На това шоу няма да гледам 4ти сезон. Не съм толкова изпростяла, поне не все още.Не мога да търпя тази подигравка. Не понасям Мани и Паулина. Но като цяло всички ме дразнят. Миналата година до последно стисках палци на Ваня, Милен ме удовретвори напълно като победител. Но тази година всички са под всякаква критика. И ме е яд, че това шоу нагледно демонстрира какъв трябва да си, че да буташ напред в България. То е ясно каква е таргетната аудитория.

# 992
  • София
А и нормално да не иска да играе срещу Мани, защото всички вътре не са идиоти и знаят, че рискуват много срещу АкваМани (т.е. срещу продукцията)
А между него и Кремена нещата са и лични. И на миналия съвет, Кремена гласува срещу него и той за нея.
Като гледам играта утре, то и без да саботира нямат шанс червените. Симеон е по-млад и здрав от Стоян, остава и да загуби такава игра. Ше се изложи много. Така че бойците на съвет и да видим кое ще надделее. Това че им е писнало от Мани и искат да я разкарат или да са лоялни към Стоян и личното му желание.

Но каквото и да стане, Кремена постъпи много глупаво. То че няма акъл си личи само като я погледне човек.
Може би за първи път този сезон ще искам да не се номинира Мани, за да изгърми Кремена. 50 на 50 ми е. Все тая.
Но изключвам загуба на Стоян. Не виждам как ще загуби от тези двете, дори и едната да има предимство. Просто защото играта няма как да е изометрия. Ако е такава от продукцията ще погазят всички правила вече и не вярвам да стане, защото вече дори и за тях бутането ще е прекалено видно.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 22:51 от Diavolo

# 993
Аз също мисля, че Мани съвсем скоро няма да е част от ИВ.
Но си мисля, че няма да отпадне тази седмица. Иска ми се да отпадне от Стоян, но мисля, че Кремена ще го отнесе вместо нея в крайна сметка тази седмица. За последно.

# 994
  • Варна
Видяхме Стоян в цялата му прелест тази вечер. Мани обясняваше на новите, че си е така при тях, което значи, че агресията на Стоян е всекидневна и логично избора да е той, а не Неделчо.

# 995
Грозно, грозно, грозно....
Мани излезе права, как мъжете се крият зад жените. Факта, че полицая откачи, го доказва.

# 996
Всъщност спойлери за Мани няма. Така че има надежда да изгърми тази седмица. Надеждата е малка, нюню, но я има.

Напротив, има.

# 997
Може ли в скрит текст тогава? Пропуснала съм ги.

Напротив, има.

# 998
На това шоу няма да гледам 4ти сезон. Не съм толкова изпростяла, поне не все още.Не мога да търпя тази подигравка. Не понасям Мани и Паулина. Но като цяло всички ме дразнят. Миналата година до последно стисках палци на Ваня, Милен ме удовретвори напълно като победител. Но тази година всички са под всякаква критика. И ме е яд, че това шоу нагледно демонстрира какъв трябва да си, че да буташ напред в България. То е ясно каква е таргетната аудитория.
Ама,гледкаш.И пишеш.Тц...

# 999
  • София
Не ме интересуват мотивите за реакцията на Стоян, вижда се, че всички в племето много са набрали на Мани и подкрепата ѝ, оказана от Продукцията, Неделчо постоянно го коментира. Но не всички в племето ще изразят яда си по този начин. У мен не остава съмнение, че Стоян е способен да прояви физическа агресия в различни ситуации.

# 1 000
Ама,гледкаш.И пишеш.Тц...
Гледкам, да. И пиша. Проблем?

# 1 001
На мен ми хареса епизода, не ме интересува Кремена с акъл или без акъл  гласува, но извади Стоян от кожата му. Пълен цирк, не е добре този човек. Чудя се дали злоупотребява в реалния живот с агресия и евентуално служебно положение? Thinking

# 1 002
  • София
Айде стига с тези спойлери вече, уф. 😑
После хората са повлияни от тях и спойлват тук в темата без да искат, т.е. се изпускат.
Много по-лесно е да коментираш като знаеш какво ще се случи.

Аз непрекъснато правя прогнози на сляпо и доста познавам дотук.
За другото и баба знае.

# 1 003
Може ли в скрит текст тогава? Пропуснала съм ги.
Спойлер
Скрит текст:
Появи се снимка, на която Мани е в син екип, което явно значи, че в някакъв момент става от отбора на Приключенците.

# 1 004
  • Испания
Прогнози, статистики... На кого му пука! Имам чувството, че живеете във формата.

Общи условия

Активация на акаунт