💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 136
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 350
Явно играта пак ще е за баланс. Ако Стоян си беше купил "контра" в какво ли щеше да се изразява?
А нали за някакви съюзници споменаха, те кога ще се появят? Ще пречат на другия играч или ще помагат на своя?

# 1 351
  • Испания
Хоп-Троп!, нямам отговор на въпросите ти, но ментето ще се "скъса" от усилия при всяко положение.

# 1 352
Вчера на лайфа на Туджаров и Неделчо, се включиха поетапно Милена, Валентин, мис Ели и Мани. Днес Мартин щвл да бъде гост в На кафе и да си говори с Туджаров, после щели да излязат на обяд, разбираха се помежду си. Неделчо каза, че още е сърдит на Ели, че ако тя беше победила, всичко щяло да бъде различно.Това, което ме изуми е, като се включи Мани, явно доста фенове има. Продават се тениските й, постоянно имаше въпроси кога ще ходи в еди си кой град. Мислела турне да направи. Туджаров я пита подготвяла ли се е по някакъв начин за игрите, каза не, била кандидатствала от скука и само на няколко урока по плуване ходила по настояване на продуцента. И Неделчо и Туджаров се засмяха.Щяла да ходи в Турция, да си слага гърди, по 400 кубика, по-нататък можело и още. Искаше да уточни, че това са нейни пари, не от продуценти или някой друг. Иначе явно с Неделчо се разбират и си знаят доста неща един за друг. Общо взето явно доста фенове е спечелила с влизането си във формата. Ето това е необяснимо за мен.

# 1 353
  • Испания
Ето това е необяснимо за мен.

Като видиш възрастта на феновете ѝ, ще си обясниш и ще се попиташ: къде са им родителите? Може би ще си отговориш, че са на един акъл с децата си.

У нас се котира наглостта, лъжите, невъзпитанието, мързелът, простащината, тарикатлъкът и още от този род "добродетели".

# 1 354
  • Варна
Номинирайки Мани бойците отстраняват силен играч в лицето на Стоян. Добре са си направили сметката някои играчи. Стоян поради тази причина искаше да се изправи срещу Кремена, но никои не уважи желанието му, което е нормално все пак всички са там за голямата награда. Като виждаш, че нещо върши работа е нормално да се използва докато сдаде багажа. Поради тази причина се използва Мани да разчиства пътя напред. Пък след Мани всеки ще има възможност да се изяви доколкото позволят кукловодите.

Вярвам, че като останат 3- ма мъже при бойците и 5-ма при приключенците продукцията все ще намери начин да изравни силите. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 10:53 от floren

# 1 355
  • В светлината на слънцето
Между другото и на мен ми минаха едни такива мисли - на този етап от играта вече започва да има полза от отстраняването на по-силната конкуренция, така че нищо чудно някои вече да си правят и такива тънки сметки.

# 1 356
Аз очаквам да останат трима бойци и седем приключенци. Grinning Не виждам как бойците биха могли да победят в каквато и да е елиминационна битка.

# 1 357
Доста по-равностойно ще бъде според мен.
Тъпарев си е направил сметката според мен, за да оставя Бойците с трима мъже, двама контузени и един извънземен още през първата седмица. С Елизабет на мястото на Стоян печелят силен индивидуален играч, но губят много от и без това малкото чиста физическа сила, която имат.
Но примерно  в игри за баланс на принципа последния оцелял носи победа за племето - Елизабет няма кой да я бутне. Така че няма да е напълно еднопосочно "състезанието".

# 1 358
Въпроса "Защо номинираш?" има 3 възможни отговора:
1. Защото искам да се махне.
2. Защото така ме помоли самият съотборник.
3. По метода на изключването - не искам/не мога за никой друг.

Разни алабализми "да иде да се докаже", "да иде и да се върне" или "щото е много силен/силна" са тотален отпадък и губене на екранно време.

За по-голяма експедитивност (Фродо, после ще ми благодариш) предлагам следната съкратена схема за гласуване, ползвайки по-горния код
Например:
Номинирам Мани, причина 1.

Номинирам Мис Ели, причина 2.

Ако няма пазарлъци съветът е приключил за 1 минута.

# 1 359
Неделчо и Морунов ме изкефиха като казаха на Мани, че ще я номинират до дупка. 😂

# 1 360
Ако имах дете и то харесваше Мани, най-малкото, което щеше да отнесе са 2 шамара Grinning

# 1 361
  • España
Вкарването на нови участници на принципа “иди ми/дойди ми “ е крайно несправедливо, когато се заменят отпаднали “по уважителни причини “ е ясно : примерно Кремена заменя контузената Стейси; Симеон ( нечестно за мен , защото неговият статут беше друг , но да речем , че влиза на мястото на болния Братоев) , а Калоян защо … бойците мъж “по уважителни причини” реално не са губили! И защо на мястото на Туджаров не вкараха заместник ???
Та и сега…Елизабет ,вече като отшелник, е индивидуален играч и е логично да влезе чак при обединението на племената, не ли ?!  А …иначе , гимнастичката е чисто съпоставима с една Миленка : и двете са дребни , пъргави , първата , верно е по-гъвкава, но пък втората е по- добра в логиката и пъзелите …
Между другото , прави впечатление, че откакто Семира напусна, Приключенците станаха доста по-задружни !!!

# 1 362
След като остана сам Вальо как мазно мазно се присламчи към останалите Simple Smile то не че има какво друго да направи де

# 1 363
Мартин беше много добър и възпитан човек, много ми харесваше по характер, но същевременно беше доста глупав и наивен. По-добре глупав и наивен пред глупав и злобен. Но все пак - наивността много вреди - не конкретно в предаването, а изобщо в живота.

# 1 364
Милена много добре се представя в игрите и си мисля, че ще я гръмнат, както гръмнаха Любо миналия сезон..

Общи условия

Активация на акаунт