💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 281
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 440
Не са само пъзели, това, с което Елизабет не може да се справи. Създаде се грешно впечатление във форума, че само това ѝ куца. Тя намше да се справи във вчерашната игра, нямаше да оцели коша дълго време по същата причина, по която не го уцели и Йоанна във втори сезон. С разликата, че Елизабет не плува като Йоанна, а по-скоро като Андрей... И не вади стълбове като Красима, нито вдига канута. По трасето Милена е и по-бърза.
Всеки си има мнение.
Моето се различава много.
Ще имаме възможност да видим точността на Елизабет отново в епизодите, които предстоят. Аз не бих правил такива заключения, все пак игра в една битка със стрелба и беше безапелационно точна. Ще имаме възможност да я преценим много по-добре какъв играч е и къде са и силните и слабите страни в многото идващи индивидуални дуели, част от племенни битки.
За минаването по вчерашното трасе - не мисля, че щеше да е бавна, даже напротив - мисля, че щеше да е от най-бързите.
Смешно е да се твърди, че вливането на отшелника в племената е нов шанс.
Не е.
Това е наградата на отшелника за оцеляването му.
Все едно да се твърди, че Мартин, ако беше победил Елизабет в понеделник получава трети шанс. Нелепо.
Смешно е да се твърди, че Елизабет е отшелник без да е водила битка като такъв и да не е стояла и седмица там. За това не обвинявам теб, а регламента можеше да ѝ изпратят поне още един участник, за да се каже, че е "оцеляла" на този плаж.
За отшелника - прочети какво съм написал за Занев. Ако Марчо го беше победил в техния дуел, то Марчо щеше да се върне в племето, без допълнителна битка, защото техния дуел също беше последната битка на отшелника и там.
Разбирам, че не се харесва факта, че Елизабет спечели срещу Мартин и стана последния отшелник. Но стана.
Ясно ми е, че всички победи и на Елизабет и на Паулина ще са нечестни и гледани под лупа до края на формата за повечето от пишещите тук. За това не мога да направя нищо Simple Smile

@Diavolo - залагам на вариант3.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 10:57 от Bengun

# 1 441
Писахме си малко с Морунов в инстаграм. Твърди, че няма сценарий и всичко е реално, но каза, че като гледа сега отстрани, има вероятност за частично дирижиране на събитията. Щом и той се съмнява...

# 1 442
  • Испания
Писахме си малко с Морунов в инстаграм. Твърди, че няма сценарий и всичко е реално, но каза, че като гледа сега отстрани, има вероятност за частично дирижиране на събитията. Щом и той се съмнява...

Естествено, че няма да каже, че има сценарий. Има договор. А да не се усети? Според мен, абсурд.

Стоян избухва и "отговаря" на водещите. А колко реакции не сме видели! Затова и ще си иде днес.

# 1 443

Естествено, че няма да каже, че има сценарий. Има договор. А да не се усети? Според мен, абсурд.

Стоян избухва и "отговаря" на водещите. А колко реакции не сме видели! Затова и ще си иде днес.
Ами не знам. Видя ми се искрен. Като гледам комуникацията ни, едва ли има толкова акъл, че да шикалкави. Изглежда мълчалив в предаването, но всъщност си няма дар слово и е вманиачен да побеждава.

# 1 444
  • Испания
Скрит текст:

Ами не знам. Видя ми се искрен. Като гледам комуникацията ни, едва ли има толкова акъл, че да шикалкави. Изглежда мълчалив в предаването, но всъщност си няма дар слово и е вманиачен да побеждава.

...и е неграмотен.

Едва ли има излишни 50 000 лева, колкото може да струва искреността му.

# 1 445
  • София
@La Vikinga
Всеки си има мненние.
Моето се различава много.
Ще имаме възможност да видим точността на Елизабет отново в епизодите, които предстоят. Аз не бих правил такива заключения, все пак игра в една битка със стрелба и беше безапелационно точна. Ще имаме възможност да я преценим много по-добре какъв играч е и къде са и силните и слабите страни в многото идващи индивидуални дуели, част от племенни битки.
Прочетох за Марчо и Занев. Относно точността, смятам, че има разлика в това да трябва да събаряш мишени, какъвто беше случаят с играта между Елизабет и Елена, има разлика в това да ловиш торбичка в пясъка с въдица (в това ми се струва, че има най-голяма доза късмет) и да трябва да вкараш нещо във висок кош. И трите могат да се определят като изпитания за точност и ловкост, но са много различни, за последното се изисква и повече сила.

# 1 446
  • London
Викинга, просто не харесваш Елизабет.

# 1 447
Аз пък съгласна с това мнение. И аз мисля по същия начин. Милена е по-комплексен играч от Елизабет.
И съм убедена на 100000 %, че ако Мартин беше победил малката лигла, нямаше това да е последната битка на плажа на отшелника.

За мен Милена е по-добър играч от Елизабет. И тя минаваше по халките, бърза е, има сила, за разлика от Елизабет се спрява много по-добре на пъзели. По-комплексна е. Но смятам, че ще я изгонят преди Елизабет. За мое съжаление. Милена на този етап от играта мога да кажа, че е най-добра от жените.
Не са само пъзели, това, с което Елизабет не може да се справи. Създаде се грешно впечатление във форума, че само това ѝ куца. Тя намше да се справи във вчерашната игра, нямаше да оцели коша дълго време по същата причина, по която не го уцели и Йоанна във втори сезон. С разликата, че Елизабет не плува като Йоанна, а по-скоро като Андрей... И не вади стълбове като Красима, нито вдига канута. По трасето Милена е и по-бърза.

Смешно е да се твърди, че вливането на отшелника в племената е нов шанс.
Не е.
Това е наградата на отшелника за оцеляването му.
Все едно да се твърди, че Мартин, ако беше победил Елизабет в понеделник получава трети шанс. Нелепо.
Смешно е да се твърди, че Елизабет е отшелник без да е водила битка като такъв и да не е стояла и седмица там. За това не обвинявам теб, а регламента можеше да ѝ изпратят поне още един участник, за да се каже, че е "оцеляла" на този плаж.

# 1 448
Аз пък много бих се радвала Стоян да спечели случайно срещу Мани на игра, предназначена за нея- да поднесе изненада на продукцията 😂 иначе като се махне той аз не виждам как ще има реална конкуренция между двете племена

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 18:27 от Milk-choc

# 1 449
  • Испания
Продукцията няма да го допусне.

# 1 450
Ще видим през следващите две-три седмици.
Само едно ще кажа за Милена - не съм сигурен, че тя щеше да завърши битката с каяците. Според мен на моменти губи мотивация, отказва се и плаче. Имат много различни характери с Елизабет. Спортния хъс при Елизабет е в пъти по-силен според мен.

# 1 451
  • София
Викинга, просто не харесваш Елизабет.
Знам. А ти я харесваш, защото се е занимавала със спортна гимнастика. Все факти. Това означава ли, че Елизабет според теб не би изпитала затруднения да улучи "вчерашния" кош, би ли се справила като Милена и Красима?

# 1 452
Мисля, че през следващите няколко седмици ще получим отговор за точността на Елизабет.
Сега са само спекулации.

# 1 453
Нека да припомня, че Елизабет на моменти също се отказва. В една обща игра, в която трябваше да метне нависоко торбичка (ако помня правилно), а победата на Шампионите зависеше от Елизабет, малката лигла се забави доста, излигави се и в крайна сметка метна като хората. Но беше много бавна. А след това се разрева.
В играта срещу Кремена в един момент тръшна кануто нарочно и самата тя се тръшна. Май и тогава се разрева. След това продължи, де.
На моменти издиша. Аз не виждам кой знае каква психика. И определено се нервира.
Докато една Милена играе доста по-спокойно по принцип.

# 1 454
Нека да припомня, че Елизабет на моменти също се отказва. В една обща игра, в която трябваше да метне нависоко торбичка (ако помня правилно), а победата на Шампионите зависеше от Елизабет, малката лигла се забави доста, излигави се и в крайна сметка метна като хората. Но беше много бавна. А след това се разрева.
В играта срещу Кремена в един момент тръшна кануто нарочно и самата тя се тръшна. Май и тогава се разрева. След това продължи, де.
На моменти издиша. Аз не виждам кой знае каква психика. И определено се нервира.
Докато една Милена играе доста по-спокойно по принцип.
Ще ги видим съвсем скоро на терен една срещу друга.
За мен спортния хъс на Елизабет е в пъти по-силен, за теб е обратното Simple Smile Нормално. Арената ще покаже как стоят нещата.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 18:39 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт