💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 658
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 890
И аз току що го изгледах това видео, много е разочарована от мнението на хората, затова не се е сдържала и е направила видеото.

# 1 891

Ох, стига с този дракон и този Димо. Наистина не мога да си предсавя, че някой го вижда като той да го бута. Очевадно е, че го хваща след като са паднали кубчетата. Те достатъчно други начини имат да нагласят играта и без да е необходимо да се намесва водещия по такъв глупав начин.
Надявам се, че не на мен казвате стига!? Не мога да се изкажа ли, да си трая,че вече са писали по темата,а пък аз сега се включвам?
Не Ви карам да ме четете, но не позволявам и да ми казвате какво да правя! И на мен не ми харесват някои нискобюджетни хоръри, които се поднасят тук , но на никого не казвам стига.
Нещо не сте познали на кой да давате наклон на мнението или да ограничавате какво да пише.

# 1 892
  • London
Мани изглеждаше ли шокирана от всенародната "любов"? Joy или по-скоро издразнена от това, колко сме прости и не можем да оценим тази суперсила?

Всичко. Пусни си я и ще видиш. Как веднъж някой не я поздравил за победите ѝ, освен нейните близки!

Мъжете не били я носили, продукцията не била я бутала. Възмутена, че я наричат циганка. Пишели гадости на близките ѝ...

Ама защо й генерирате трафик като я гледате из разни лайфове? Направо ви се чудя.....

# 1 893
  • Испания
Скрит текст:
Мани изглеждаше ли шокирана от всенародната "любов"? Joy или по-скоро издразнена от това, колко сме прости и не можем да оценим тази суперсила?

Всичко. Пусни си я и ще видиш. Как веднъж някой не я поздравил за победите ѝ, освен нейните близки!

Мъжете не били я носили, продукцията не била я бутала. Възмутена, че я наричат циганка. Пишели гадости на близките ѝ...
Ама защо й генерирате трафик като я гледате из разни лайфове? Направо ви се чудя.....

Мога ли да правя каквото реша?

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 22:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 894
Ми не, както и да пишеш каквото мислиш!😜😆🌹

# 1 895
  • Испания
Ми не, както и да пишеш каквото мислиш!😜😆🌹

Права си, а и съм се убедила, че е така. Ако знаеш колко неща мисля и знам, ама си слагам сама цензура.

# 1 896
  • София
защо Стоян няма да ходи при Отшелничката?
Тези битки отпаднаха от регламента с победата на Елизабет над Мартин.

Това официално ли са го обявили? Изпуснала съм.

# 1 897
  • Sofia
Ето на това му се казва наглост! Наша Манка била обидена от коментарите и всенародната "любов"! Този плазмодии има спешна нужда от приземяване!

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 10:02 от Crystal_Noir

# 1 898
Според мен драконът са заклаща когато с крака се размърда платформата. Стоян се движеше по- бързо и това правеше неговия дракон по- нестабилен. Мани ходеше бавно и балансираше по-добре. Допускам, че теглото на участниците също е било от значение: по-тежкия (Стоян) като стъпва разлюлюва повече платформата.

# 1 899
  • Мюнхен
Не знам дали е коментирано, но този какъв и cе пада на Мани? Не е ли Тома от Фермата?

https://fermata.btv.bg/videos/video-vizitka-na-toma-talepov-ajljaka.html

# 1 900
  • Испания
Според мен драконът са заклаща когато с крака се размърда платформата. Стоян се движеше по- бързо и това правеше неговия дракон по- нестабилен. Мани ходеше бавно и балансираше по-добре. Допускам, че теглото на участниците също е било от значение: по-тежкия (Стоян) като стъпва разлюлюва повече платформата.

И съвсем случайно, разбира се, точно на нейния дракон е спечелила Паулина на същата игра. Снощи съфорумка беше публикувала снимка.

Не знам дали е коментирано, но този какъв и cе пада на Мани? Не е ли Тома от Фермата?

Да. Тези дни публикувах тази снимка. Ето тук. Развява се с него из Бургас. Не гледам аграрния формат и не познавам участниците му, та не мога да ти кажа как се казва. Той, вероятно има дете, защото едно момченце се появява на някои снимки.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 23:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 901
После ходи обяснявай, че нямаш сестра ...
За отношението към битките на Паулина и Елизабет тук. Кауза пердута.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 23:29 от Bengun

# 1 902
Ама този човек мислех, че просто си е излязъл за малко пред блока. Или така си ходи - джапанки с чорапи и то в различни цветове Joy

# 1 903
За Димо искам да кажа какво ме дразни: на елиминация застава близо до единия участник и му дудуне. При последната игра беше близо до Стоян ( и далеч от Мани) и коментира: Мани много напредна, Стоян трябва да се забърза.
Тези коментари на водещия разсейват по-близко стоящия играч.
Заще Димо не е на равно отстояние от двамата съперника?
Това се вижда и на капитанските игри.

# 1 904
И съвсем случайно, разбира се, точно на нейния дракон е спечелила Паулина на същата игра. Снощи съфорумка беше публикувала снимка.

Да, и на същата битка Андрей не можа да закрепи нито едно кубче и неговият дракон се клатеше като кану в бурно море Simple Smile Изобщо не е случайно, че супермани точно на този дракон беше.

tisa, тези дни Боби имаше лайв и някой беше цитирал какво е казал, та той отговяря на въпрос, че те реално изобщо не са чували коментарите на Димо. Мен това лично много ме изненада, защото на много битки е буквално до тях.

Общи условия

Активация на акаунт