💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 834
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 855
Казала е на масата,че Боби й е скъп и няма как да гласува за него.За Андрей е ясно.
Не каза нищо на масата, а стана от нея.

В едно от самостоятелните интервюта Елизабет каза,че е заявила,че за Борката няма как да гласува(може и да бъркам,но нямам време сега да пускам записа).Тя кога точно е станала от масата,знаят само монтажистите.
Както казах,нейния глас няма никакво значение.Нужни са 2 гласа,за да те пратят на елиминация и Елизабет е била сигурна,заради гласовете на Симеон и Красима още в края на битката.
Тези приказки "Аз искам да ходя на битки,искам да се доказвам.." на Симеон са били само за пред нас зрителките и да си кажем "Евала,какъв джентълмен,какъв мъж..ето,рискува си мястото,за да спаси съотборник"  Laughing

Аз съм убедена,че Симеон ще направи интрига и при Сините.Въпрос на време е.

Елизабет каза,  че няма да гласува за Боби по време на съвета,  а не на масата когато се уговаряха.Така че някой бил сметнал нещо си не се връзва.Сама си го направи Елизабет.Не може да гласува за Боби,  не можела да гласува за Андрей,  и какво?Да и дадат еднолично да реши кой ще отиде на елиминации?Направи се на интересна с това гласуване за Симеон,  после другите и са виновни.

# 856
Ясно е, че допусна грешка Елизабет при гласуването на този съвет.Няма спор за това.

Преди вота на Симеон положението беше :
Красима - 2 гласа, Елизабет 1 глас, Симеон 1 глас, Борис 1 глас.

Ако Симеон се придържаше към това, което се бяха разбрали на масата трябваше да прати на битка Борис с Красима. Явно е имало и друга уговорка или Симеон си промени мнението в последния момент - това няма как да знаем. Но също е факт, че ако Елизабет беше гласувала за Борис нямаше да има значение. Или ако Елизабет и Андрей не си бяха пръснали гласовете. Допусна стратегическа грешка Елизабет на това гласуване за мен.

# 857
Относно съвета и номинациите при жълтите, колкото е виновен Симеон, толкова е и виновен Борис.
Борис защо не си даде и двата гласа да Красима. Тя вече имаше един, с втория вече беше сигурна номинирана. Защо не и даде и третия като толкова искаше той да ходи да се бие, така нямаше да застраши Елизабет..

# 858
  • Испания

Този присъстваще на няколко лайва на Тъ. На въпрос "Кой е?", отговаря: "Дядо ми".

# 859
  • London
Играта е хубава, не дава предимство на нито един от тях.
Змейката се компенсира от стената.

Не съм съгласен за стената.Тази стена Елизабет я минава за секунда.Никакво препятствие не може да е за спортна гимнастичка.Абсолютна игра направена за Елизабет.

И професионалните войници са свикнали на стени по тренировъчните трасета. Иначе е нормално в различните игри понякога да имаш повече опит за даден компонент и друг път обратното. Елизабет също нямаше предимства при влаченето на кану, както и се знае не е ОК с пъзелите, но това не значи, че изобщо не са й се падали. Както дойде....не може вечно да се прави това на въпрос. Единствения човек, който постоянно получава тенденциозно игри е Мани. Друг няма.

Да,  да.Те продукцията само за Мани треперят и само на нея уреждат игри.Защото сигурно е любовница на Тупарев.Продукцията си насочва играта според нейните интереси.Наивно е да се мисли,  че ще наглася само игрите на един участник.Просто при Мани е много по ясно,  защото я няма в много неща.Сигурно и висенето на гредата не беше нагласена игра за Елизабет.
Не не беше.... Ама вече съм написала защо мисля така. Няма как в никоя игра да не ти се случи да изпиташ комфорт, както и некомфортно да ти е в друга. При Мани комфорта е вечен. Трябва ли да се изяснява още? Мисля беше ясно от първия път.....

# 860
Adoralova , глас за Елизабет даде Боби, като ги раздели по един за нея и Красима. Красима гласува както се уговориха за Борис, а Андрей за нея. Т.е. ако Бети бе гласувала според уговорката за Боби, дори Симеон да я беше гласувал, щяха да са 2 на 2 на 2 и Боби да се самоизпрати като Капитан.

Красима за Борката ли гласува? Останала съм с впечатление,че първия глас на Елизабет идва от Красима.
Вярвам ти тогава.

# 861
  • Испания
Колко са жалки! Дават кадри на шампионите отпреди без Алекс. Ще му накривят къдриците.

# 862
Забелязвам, че Красима я пишат "модел'. Досега такава професия ли и изписваха?

# 863
  • Испания
Забелязвам, че Красима я пишат "модел'. Досега такава професия ли и изписваха?

Да. И в сайта:

21 г., гр. Варна

Модел

Бивша състезателка по художествена гимнастика, след това коренно променя спорта и започва да тренира вдигане на тежести

Хайде, пак Симеон му в устата на Андрей. Смешник!

# 864
  • London
Тоя Симеон с тоя крачол е много дразнещ.Joy

# 865
  • София
Смешници

# 866
Ахаххаа, ама естествено че така ще стане.

# 867
  • Испания
Ето ви я Тъ! Измислиха пак как да я спасят.

# 868
  • София
Нямам думи просто колко са жалки
никакви игри не са това, а пълна пародия
Мани колко игри не игра??? и още е в играта това чучело непотребно

# 869
  • Sunshine state
Ужас..

Общи условия

Активация на акаунт