💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 402
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 950
  • SF
Да, племената вече са две, териториите, на които се развиват действията са 2.

# 1 951
  • Испания
Не знам какво са ни приготвили за утре, но ще ми е интересно дали ще ни изненадат със нещо ново. Със нетърпение очаквам да видя какво ще се случи.

Да, ще ни изненадат с триумфа на Мани и Елизабет, т. е. на продукцията.

# 1 952
Дали има игра, в която червените да имат шанс за победа? Нещо с пъзел, но без плуване. Ще е яко да спечелят утре. Все пак две от трите любимки са в този отбор Grinning

# 1 953
  • SF
Ако сложат Елизабет в червения отбор заради попълване на бройката на Стоян, ще стане по-интересно. Коалицията, която Морунов се опита да сформира със себе си, Андрей и Красима ще се разпадне, защото Елизабет и Красима не мелеха брашно.
Освен, ако в името на гласовете и поддръжката, не решат да забравят старите пререкания и да се добутат максимално напред.
Андрей ще бъде много щастлив от подаръка на сценаристите!

# 1 954
Ако сложат Елизабет в червения отбор заради попълване на бройката на Стоян, ще стане по-интересно. Коалицията, която Морунов се опита да сформира със себе си, Андрей и Красима ще се разпадне, защото Елизабет и Красима не мелеха брашно.
Освен, ако в името на гласовете и поддръжката, не решат да забравят старите пререкания и да се добутат максимално напред.
Андрей ще бъде много щастлив от подаръка на сценаристите!
Аз ги виждам така :
Група 1 - Андрей Морунов Елизабет + капитанство при тях през тази седмица, вероятно ще бъде Андрей.
Група 2 - Кремена Неделчо Мани
Красима свободен електрон, интересно ми е дали Неделчо ще опита да я придърпа и ако да, как ще реагира тя.

Има 1000 гроша в племето, 800 в група 1 и 200 в група 2

# 1 955
И аз си мисля че Елизабет ще отиде при Бойците, защото са със човек по-малко. И дали е възможно, жените да направят нова коалиция. Все пак стават четири, срещу трима мъже?

# 1 956
  • SF
Останала сама, Красима ще се придърпа, къде ще ходи.
Но ми се струва, че другите ще имат нужда и от човек, по когото да стрелят. Ако Неделчо е стратег, ще си остави Мани, като "сигурен" и проверен съратник и ще номинира Кремена или Красима. Красима и без това е куц кон. Ако номинира Красима, ще получи поддръжката и на Андрей и Елизабет (евентуално, защото не ги знам дали няма да предпочетат да я пазят като бройка глас, не като приятел и плюс Морунов, който е готов да им се самопредложи.
Ако съм на Мани, ще придърпам Красима и ще номинирам Неделчо, въпреки че ако не купят допълнителни гласове, няма да стигнат, за да бъде номиниран той.

# 1 957
  • София
Ако и сега жените не направят коалиция (и то с толкова грошове), то никога няма да видим такава. Grinning

# 1 958
И аз си мисля че Елизабет ще отиде при Бойците, защото са със човек по-малко. И дали е възможно, жените да направят нова коалиция. Все пак стават четири, срещу трима мъже?
Според мен не е възможна женска коалиция. Елизабет няма да играе с Красима. Красима също няма да играе с Елизабет.
За мен е почти сигурно, че Анрей ще играе с Елизабет, а от разговорите излъчени в петък и с Морунов.

# 1 959
И дали е възможно, жените да направят нова коалиция. Все пак стават четири, срещу трима мъже?

Елизабет да застане срещу Андрей? Никакъв шанс.

# 1 960
  • SF
Според мен не е възможна женска коалиция. Елизабет няма да играе с Красима. Красима също няма да играе с Елизабет.
За мен е почти сигурно, че Анрей ще играе с Елизабет, а от разговорите излъчени в петък и с Морунов.
Не се знае... Ако заложат на математиката и логиката, може и да се коалират, пък навън никой не ги кара да си пият кафето заедно.
На Красима лошо ще й стане, ако тупнат Елизабет в тяхното племе. Тя тъкмо се почувства коалирана с двамата най-силни и мощни в племето - Андрей и Морунов и изведнъж идва онова зверче, което и скача, и мъкне, и коалира. Но Красима ще я гушка, ще й се радва, няма да се остави така от два стола на земята.
Ако отидат в резиденцията, Мани срещу ремонт на миглите, ще я прикотка към себе си и Кремена. И евентуално и Неделчо там, ядосан на брат си Морунов.

# 1 961
  • София
На мен ми е жал за червените. Каквото и да правят, ако накрая няма пъзел, нямат никакъв шанс за победа. Омръзна ми да гледам, как Мани нищо не прави или по-лошо трябва и нея да носят/влачат. Мислех си, ако бях там, какво би ме мотивирало да дам всичко от себе си, като предварително зная, че е обречено...
За острова на отшелника имам спомен, че казваха, че трябва да победи всички които му изпратят и да отиде директно на финал. Какво стана, та Елизабет я връщат в племето? Страх ги е, че ще загуби от следващите изгонени, а им трябва за да спечели формата.

# 1 962
Според мен Красима би играла с Елизабет, даже и с Андрей, но не и обратното. Красима и Мани подозирам аз на елиминация. Но пък Мани има грошове и не е ясно какво ще й предложат-имунитет, гласове или нещо друго.

# 1 963
  • Испания
За грошовете предлагам да купят на Тъ еднопосочен билет.
Знам откъде е и къде се снима форматът.

# 1 964
  • SF
Не е ясно и дали Неделчо така смело вече ще номинира Мани. Преди й се репчеше и обещаваше номинации до дупка, но разчиташе на гласа на Стоян и на Морунов. Сега, обаче единият го няма, а другият го "предаде" или така е поне според главата на Неделчо. Мани пък все се връща... Може пък да опита Кремена да отстрани. Неделчо знае, че Мани има грошове и ще си направи сметката да се възползва от нейното богатство.

Общи условия

Активация на акаунт