💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 90 382
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 965
Мани и Кремена са задно, Елизабет ако се присъедини към тях, най-вероятно и Красима ще направи същото. Андрей ще се присламчи към Елизабет и ако паднат на елиминационната битка, Неделчо или Морунов ще го отнесе! Така ли излиза в крайна сметка?

# 1 966
Според мен Красима би играла с Елизабет, даже и с Андрей, но не и обратното.
Да, може би си права. Красима наистина няма голям избор и възможности.

# 1 967
  • SF
На Красима лошо ще й стане, като види радостта на Андрей и Елизабет.
Възможно е да направят игра за спечелването на Елизабет.
Или ще я сложат директно да пълни червения отбор.

# 1 968
Красима каза: ще има война.
Едва ли с Елизабет ще се сработят. Даже кречеталото ще дръпне Андро и Краситу увисва на врата на Морунов. Но той скочи в новата коалиция и единственият избор за Прасима остават Мани, Неделчо и Кремиту.

# 1 969
  • София
Елизабет ако има малко мозък в главата ще види, че сега е идеалния момент да се отърве от сериозна конкуренция. Визирам Андрей, Морунов и Неделчо. И понеже Андрей и е любимец, то спокойно може да атакува Морунов (много комплексен) и Неделчо (царя на пъзелите).
Мани би трябвало да я светне за далаверата.
Т.е. сега е идеалния момент за женска коалиция и разпарчетосване на мъжете.
Ако не го направят жените (и особено Елизабет, която има реални претенции за финал, за разлика от Кремена и Мани) и после бъдат изритани една по една да не се сърдят на някой друг...

# 1 970
Да, Красима е май най -ощетена. Ако я приемат към коалицията на мъжете получава удар от жените плюс Неделчо.Да не забравяме и че Андрей е с едно наум.Ако вземе страната на жените, то на мъжете не им остават много опции освен нея и Кремена, другите имат жълтици  и подкрепа..

# 1 971
  • Испания
Красима каза: ще има война.

Не, Кремена. 

# 1 972
Според мен борбата ще е коя група да използва Мани като зареден пистолет срещу другата. Двете групи биха се обединили, само ако трябва да стрелят срещу Приключенците на втори съвет.( т.е. бият на първата игра за спасение и губят втората).

# 1 973
  • SF
Ами да. Красима и Андрей щяха да правят коалиция от нямане на къде. А сега Андрей се обзавежда с най-верния си съюзник. Бързо се сеща, че Морунов ще се присъедини към тях, а няма да остане при нея да й държи самотната ръка.
Може пък Морунов и Неделчо да я поканят в тяхната компания. Мани и Кремена остават с пари, но без подкрепа и Кремена гори.

# 1 974
Според мен най-ветровито е мястото на Красима при това положение на нещата, ако разбира се съм прав в предположенията си кой с кого ще играе.
А ако успеят да извадят Красима на дуел и тя отпадне, то тогава според мен следващия застрашен няма да бъде Кремена, а Неделчо. С уменията му в логическите игри Неделчо е много по-опасен противник за Андрей/Морунов/Елизабет от Кремена.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 21:34 от Bengun

# 1 975
  • SF
Да, ветровито е, заради завърналата се Елизабет и Андрей, когото Красима не можеше да понася.
Но и на Неделчо му е обидно, че трябва да разчита на Мани и Кремена и ще търси прегрупиране.

# 1 976
  • Испания
Красима няма проблем нито с Елизабет, нито с Андрей. Те имат проблем с нея.

# 1 977
Морунов не вярвам да влезе във коалиция изобщо, най.големия му приятел Стоян не можа да го накара да се съюзът. Андрей и Красима изненадващо започнаха да се държат, от едно племе са и се видя на предишните номинации че са на едно мнение. Елизабет и тя е от племето на шампионите. А Неделчо, той гласува против Мани и във същото време играе за нея! И аз се обърках вече.

# 1 978
Красима няма проблем нито с Елизабет, нито с Андрей. Те имат проблем с нея.
+1000000

# 1 979
  • Бургас
Бойците са по-слаби и ще са на съвет ако няма пъзел, но аз се надявам да извадят кутията на Пандора и малко да смутят задружието и голямото приятелство при Приключенците. 

Общи условия

Активация на акаунт