Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 371
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Според моята красавица, най - дълго живял човек е жена от Франция, която изкарала  140г. (Не знам дали е така и откъде е чула това) Затова според нея средното  е 98 г.

На същия въпрос 13-г. ѝ брат ми даде  87 г. и се аргументира, че ми дава повече от 10 г.спрямо средното за страната.  Не е зле, но предпочитам прогнозата на сестра  му.  Ха,ха,ха!

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 21:11 от K.A.G.

# 436
Ха, а моята 3-годишна днес небрежно ме информира, че ще ставам баба. Бебето в коремчето и скачало и си играело и за това я боляло. Но се смили над мен, де… не бързала, утЛе щяло да излиза внучето

# 437
Нали знаете как децата често питат родителите дали като са били малки са виждали динозаври... Моята дъщеря някак прие, че не сме виждали динозаврите, сега пита дали сме видели как пада метеоритът, който ги избива.

# 438
Имах цял ден с 8 годишно. Люлеем го на люлка, а от заведението бумти силна музика. По едно време Малчо каза да намалим, да не люлеем толкова силно.
На следващия ден го питам защо, изплашил ли се е, а той отговаря: "Защото когато слушам музика, която не ми харесва, с висока скорост, ме заболява коремчето." Joy

# 439
  • UK
Току що, дъщеря ми сяда до мен на дивана, взима дистанционното и се обърна към мен
"It's time to watch that what you call глупости.
Много смешно ми стана, коя точно думичка е запомнила на български.

# 440
Smile Прииска ми се тениска с надпис "Don't watch глупости"

# 441
  • София
Грийн, с дъщеря си не говорите ли на български?

# 442
  • UK
Грийн, с дъщеря си не говорите ли на български?
В къщи се говори само на български език, на вън говорим английски само когато сме в компания на английско говорящи, което всъщност е доста често, нямаме много български контакти.

# 443
Настоявам да заведа  моята 8-годишна в парка или на близката детска площадка.Тя :"Аз да не съм бебе!? Вече съм пълнолетна!

# 444
- Мамо, а пък Стефи каза, че го е донесъл щъркела. И мен ли ме е донесъл или аз съм роден?
- Ами... Ти си роден.
- Той защо каза, че го е донесъл щъркела?
- Ами, сигурно се е родил на пролет, когато идват щъркелите и за това.
- Ако него го е донесъл щъркела мен какво ме е донесло? А?
-Ами, ти си като маймун, значи сигурно те е донесла маймуната.
- Маймуната? Кога идват маймуните?
- Ами... Декември месец. Коледарската маймуна те е донесла.
- Grinning
-------------------------
-Краката ти са се променили. Станали са като на татко ти. Като бебе не ти бяха такива.
-Знаеш ли защо? Вече ставам голям. Ставам баща, не батко. И ще си имам дете.
- Flushed

# 445
  • София
На 3+ години. Докопал телефона ми и си пуснал игра. Правя се, че не виждам. След малко идва при мен:

- Ама аз съм бил много добър на тази игра!

После погледнах коя игра играе и верно е бил добър.

Joy

# 446
Имам 3-годишна маймунка, и 7 годишен дървен философ. Всеки ден репертоарът е един и същ, дразнят се, карат се за нещо, което нито единият нито другият знаят какво е. Та....днес ги чувам как пак се карат, дребната крещи към мен:
- Маааааамооооо, кажи на бати, че ме дразни, искам да спре!!
Аз не реагирам никак, вече ми е все тая за какво се дразнят. Но тя идва при мен и гордо изтипосва:
- Тоз моя бати ми каза, че съм момиченце, аз не съм момиченце, аз съм просто детенце. Кажи му да спре да ме обижда!!!
Аз почвам да се смея но тя е набрала вече и цял ден повтаряше из къщи, че не е момиченце, не иска да й казваме така, да спрем веднага, веждите събрани а устната виснала надолу всеки път като й кажем: Ей момиченцееее

# 447
  • Bарна, морето, сините вълни
Дъщеря ми 3,7г. вече си говори добре, всичко ѝ се разбира, не ѝ млъква за миг устата, но понякога си измисля думи.
Един ден, докато си играеше, каза че е пусмичак?! 😄 Попитах я какво значи, а тя ми обясни, че пусмичаците са хора, които спасяват малките бебенца от лошите  и им носят подаръци. Толкова се смях. 😂 Държи си на тоя пусмичак и често ми обяснява за него и е толкова съсредоточена.

# 448
  • Пловдив
Моят казваше коя буква на кого е - буквата М на мама, буквата К на котката... буквата Х на хъхчето. А веднъж, отдавна, понеже, разбира се, не може да чете, заяви, че на някакъв надпис "пише КУЧЕ". Не помня какво пишеше наистина, но такъв семеен лаф ни остана: там пише "куче".

# 449
Дъщеря ми 3,7г. вече си говори добре, всичко ѝ се разбира, не ѝ млъква за миг устата, но понякога си измисля думи.
Един ден, докато си играеше, каза че е пусмичак?! 😄 Попитах я какво значи, а тя ми обясни, че пусмичаците са хора, които спасяват малките бебенца от лошите  и им носят подаръци. Толкова се смях. 😂 Държи си на тоя пусмичак и често ми обяснява за него и е толкова съсредоточена.
Децата са много мъдри и чисти Heart

Общи условия

Активация на акаунт