🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 092
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
avicom
да, мини-сериал, само 6 епизода са.
аз утре приключвам, засега е много, много добър. Остават ми последните 2 епизода.

# 1 006
  • София
Ех, значи... след снощните две игри май не трябва да се надявам, че ще видим гърба на Ивайло тази вечер. Дано поне следващият фермер го изберат пак с викторина, а не само с гласуване!

В анкетата гласувах с последната опция. Вижда се, че всички работят, никой не клинчи отявлено, но кой какво и колко върши, нямам представа.

# 1 007
Стефан е най - работния мъж.😂
И аз мисля, че недостатъчно ни дават строителният процес и по- добре, щот не ми се гледат такива работи.
Най често в обектива работещи попадат Жоро, Киро, Теди и Ваня/Живка.
Гледах къщата на Киро, и градината - мечта!
Мисля, че той има принос за изграждането на този дом.

# 1 008
  • Sofia
На Ралица красотите наистина са страхотни.И са много по-фини,отколкото изглеждат на картинка.Имам уникални чаши за кафе.Даже преди време една ми се счупи и ми бяха дали нейни координати,за да ѝ пиша.Казаха,че е много отзивчива и веднага ще ми направи нова.Още не съм,де... Grin
Но пък си мисля,че изобщо не ѝ е случайно участието/няма лошо/ и може би ще стигне доста напред.

И аз не мога да преценя кой работи най-много.Общо взето всички работят,но пък работата им е доста по-малко от предни ферми.

# 1 009
Жена от такъв род, от такъв град, занимаваща се с керамика - един от най-самобитните занаяти и накрая подписа върху произведенията ѝ ... на латиница!

# 1 010
Потвърждавам - хубави са й много нещата на Ралица, имам какво ли не. Но в това предаване ми е незабележима, сори Grinning

Иво и Чавдар са със същите дрехи от вчера - в един ден ли го снимат?

# 1 011
Хайде, дано гледаме хубави битки.
Приятно гледане на всички.

# 1 012
  • София
Айде, приятен дуел!

Дано зрелището е пълно и думите на Мирон, Иван и Андрей за голямо шоу са верни.

Аз съм за Иво. все пак е кадър на сектор Г. А и с тази фланелка с която е излязъл ми харесва. ЦСКА и Партизан са сила! Wink

прогнозата ми е 15:13 за Иво
Иво взима битките за 1, 2 и 5 точки - т.е. всички игри в които се иска повече експлозия и бързина
Чочо взима за 7 и 6 точки - повече ловкост и тактика

ай! 😆

# 1 013
Много крива поляната Simple Smile
Хубава тениска иначе от Иво.

Не е особено бърз Чавдар обаче.

# 1 014
  • София
Пф, тази тракторска гума е зверски трудна, а бутат и нанагорно.

# 1 015
Много се забави Чавдар, 11:20 беше и сега завърта допълнителен оборот Sad
14:50 при гледането .. значи оборот за около три и половина минути прави

# 1 016
  • София
ааа, каква груба грешка на Чочо 😮
това ще му коства играта!
е как можа и то на последното бяло, ааа

Ха, Кирил подкрепя Чочо? Е, явно всички са хора все пак... Врагове ама на Арената са равни, а и вижда човека как се мъчи с гумата. Браво на Кирил. От агитката на Ивайло само той си отвори устата за Чочо в този тежък момент. 🙂

# 1 017
Тези последни 4минути от последния оборот ще му костват играта за точка на Чавдар, дам Simple Smile

# 1 018
Тази игра е много тежка. Дано Ивайло има проблеми с нея. Не ми изглежда да е много умен за да запонмя предмети.

# 1 019
Тя е за 1 точка, та никой не печели особено, който и да я вземе...

Общи условия

Активация на акаунт