🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 988
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 110
Кога ще видим предложението за фермер?

# 1 111
Браво на Чавдар, много силен дуел стана. Обаче блокира като не ги подреди от първия път. Според мен го удари това по самочувствието и не го очакваше от себе си.

# 1 112
  • Велико Търново
Как не се сети, че на ГРЯХ аналогията е ИЗПОВЕД. Това беше основното, което го спъна.

Жребият се тегли пред всички присъстващи. Не виждам какво има да не му се вярва на това. И не виждам защо трябва при седем игри да се хаби телевизионно време да показват и жребии.

Азалия🌺, както всяка седмица досега - в епизода в понеделник. Тогава четат писмото на отпадналия дуелист.

# 1 113
  • София
Азалия, в понеделник.

Ако не беше Теодора, Ивайло не го виждам как щеше да се справи с въжето. Уникална е Теди. Simple Smile

# 1 114
  • Велико Търново
Така е, да. Ивайло дължи поне едно 30% от победата в целия дуел на Теодора.

Уф... и той се замота нещо.

# 1 115
  • София
Теди ли е новата ти любимка? 😀

# 1 116
Тези съвети на Теди вярвам, че са полезни, но е много дразнещо. Само нейния глас се чува. За мен е по-добре да не им дават да раздават съвети и да подсказват...  иначе съветите й са винаги идеални, но доста се вживява даже..

# 1 117
Теодора ми докара главоболие, сега се усетих.Не знам как Ивайло я издържа, аз нямаше да мога да се съсредоточа…”акуратно”…!:)

# 1 118
  • София

Ако си ми гледала седмичните класации, + / - трябва да знаеш, че си я харесвам от ден първи. 😋

# 1 119
Страхотен дуел беше! Най-добрият от този сезон за сега.

# 1 120
Не е редно Теодора да е мозъкът, а играча в играта - физическата сила! Просто не е честно това. И не защото е Теодора! Който и да е отстрани, не трябва да мисли вместо играча.

# 1 121
Браво и на двамата играчи тази вечер!
Разкошен дуел, първия много хубав този сезон!
Честито за победата на Ивайло!
Честито и за преместването му в зоната с двата минуса в личния ми рейтинг заради думите му към Живка с плочата и житото. Няма да мръдне оттам повече.
Успех в живота на Чавдар. Загуби спечелена война ( 2мин разлика в последната битка, а той загуби поне две и половина ), но така става понякога в живота. Даде всичко от себе си, раздаде се на арената!

# 1 122
Ако не беше Теодора Ивайло нямаше да справи.
Ама...

# 1 123
  • София

Ако си ми гледала седмичните класации, + / - трябва да знаеш, че си я харесвам от ден първи. 😋

Широко сърце Дяволско 😀 Шегувам те, нали знаеш 🙂

Много хубав дуел, Ивайло е леке, но заслужено остава.

# 1 124
Айдее, Чавдар пак почна с назиданието...да пали маратонките и вкъщи при богинята и домочадието.

Общи условия

Активация на акаунт