🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 130
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 945
Скрит текст:
Във фейса пишат, че Ивайло побеждава в оспорван двубой.

# 946
  • София
Това, че не показват времето на втория, винаги е било така, правят го, за да е интересно, да има тръпка. Обяснявали са го, че на терен има много хора, някои за единия, други за другия и всички виждат времето, включително и играчът си вижда постоянно времето. Така че не лъжат с това. За мен са честни игрите.

Сега вече като не се теглят игрите, може по този начин да си влияе, като се поберат повече битки като за единия. Въпреки че като са 7, пак няма да е лесно.

# 947
Това, че не показват времето на втория, винаги е било така, правят го, за да е интересно, да има тръпка. Обяснявали са го, че на терен има много хора, някои за единия, други за другия и всички виждат времето, включително и играчът си вижда постоянно времето. Така че не лъжат с това. За мен са честни игрите.

Сега вече като не се теглят игрите, може по този начин да си влияе, като се поберат повече битки като за единия. Въпреки че като са 7, пак няма да е лесно.
Ако визираш това, което съм написал
Лелееее, тези са страшни аматьори, може ли така да се излагат...
Тази година конкуренцията за гафове между двете предавания е направо ожесточена.
Имам предвид изтичането на епизода в нета преди ефирното му излъчване.
Аз лично сутринта с кафето минах през фейса и разбрах изхода от дуела, което ми развали удоволствието да го гледам и коментирам до голяма степен. Не е първи подобен гаф през тази година - Мирон ни показа последните останали десет човека във Фермата малко по-рано. От едно промо разбрахме, че Живка ще стане фермер един ден по-рано, и че съперник за поста и е Мартина. От сгрешени надписи разбрахме, че Джери ще е на дуел със Стоян. Отделно и гафа с монтажа на времеизмерването при един от дуелите. Прекалено много гафове се натрупаха през тази година.

Към игрите съм без претенции. Въпреки, че няма теглене на самите битки през тази година са достатъчно комплексни и покриват добре всички силни и слаби страни на дуелистите. Иван и Андрей в това отношение държат добър стандарт за мен лично.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 10:53 от Bengun

# 948
  • София
БенГън, не, към Mesmunda беше, защото се е оплакала, че не се е виждало времето на втория вчера. А така е винаги и според мен не е проблем. Нека има малко напрежение и очакване. Не мисля, че ни мамят с това.

# 949
Не, не ни мамят със сигурност за времеизмерването в игрите.
И като цяло игрите са им честни и коректни към зрителя.
Само от време на време прекаляват с коментарите и пристрастията си, но това са го правили винаги.

# 950
Ужас, добре че ме съм видял нищо. И сега се заинтригувах още повече. Иначе хора за такива цели аз не съм харесал страницата на фермата, защото примерно ако пропусна епизод и се ровя във фейса веднага виждам какво става.

# 951
Виктор, че се държи инфантилно, държи се. Но и Цветето го "гони", точно заради шантавото му поведение. Ако просто вървеше подир нея с изплезен език (като Даню), отдавна да му е била шута. Но с това "обичам те, привличаш ме, всъщност размислих, няма да ни се получи", я кара да иска настървено вниманието му. Виктор ще бъде доволен, че "не е знаел какво иска", когато изгледа епизодите и чуе как Цветка припада по Пламен.

# 952
Аз съм доволна от изтичането, изгледах си епизода на спокойствие, без реклами. Пускам, спирам, когато както ми е кеф.  Дали сега, или довечера, все тая. Дори сега ми беше по-удобно. Предпочитам всичките да са така, а вечер да пускат хубави филми, че ми писна от разни риалити предавания в прайм тайма, в които се правят на треторазрядни актьори.

# 953
Тази година имам чуството, че нарочно го правят това с изтичането. То не мина битка без спойлер.

# 954
  • Другата България
Предимството за хора, които работят на смени, вкл. и нощем /като мен/ е, че стават късно.Joy
Ето аз например преди малко ставам, и естествено пак съм изпуснала всичкия екшън, тоест резил на Макс и Мориц, който е пореден, но според мен и не последен. Каква "изненада"!
Дотук успях да се опазя от спойлери и каквото и да било друго, карам на интуиция.
Та, според мен - прочетох обаче, че Ивайло се замотал на играта с памет....още когато Чавдар реди игрите писах, че според мен именно на тази игра сгреши. За нея. Ако беше помислил малко повече, или го бяха посъветвали, щеше да се сети, че Ивайло освен, че е НЕначетен, не блести и с особена умност, и това му е слабата страна. Все пак в такива моменти трябва да прецениш именно и силните, и слабите страни на противника. Чавдар се изплаши от гумата, ама щеше да навакса с времето именно на частта с мисленето. Освен това е видно колко пренавит е Ивайло, той е наистина пренавит да спечели на всяка цена и това също е предимство, възрастта в случая също има значение.
Та ако Чавдар загуби, ще е именно заради неправилно според мен подреждане на игрите.
Трудно ми е да дам прогноза, за Чавдар съм, не искам да гледам и слушам повече Ивайло, но предимството е на негова страна.

# 955
Въпрос във връзка с изтекли спойлери:
Скрит текст:
В 10ката Ивайло отсъстваше, но ми се струва, че Чочо присъстваше. Същевременно днес казват, че Чочо ще загуби. Единственият вариант е, че ще го върнат на по-късен етап, а Ивайло ще бъде пратен вкъщи от някой друг. Как мислите?

# 956
  • Русе
Може ли на лични кои са 10-е финалиста?

# 957
Бела Суон,
Скрит текст:
Няма го Чочо в 10ката, спойлната от Мирон. Сега проверих, защото си пазя скрийншот.

# 958
@Diavolo, не всеки иска да си гледа епизода при телевизионното му излъчване. Хора разни. Аз например ВСЯКА събота вечер съм ангажиран и не мога да гледам предаването когато го дават по ТВ, мога или по нощите после.. или на другия ден преди обед. Сега, като го има епизода предварително, ще го гледам в събота по обед/следобед. Голяма работа. При сериалите е същата работа... гледам накуп няколко епизода през уикенда, а не както ми ги дават на порцийки всеки ден по 45 мин по телевизията.
А иначе във ФБ не съм прочел кой печели довечера, хаха. Явно хората са се раздрънкали.

# 959
  • Другата България
Къде го има този епизод, че ме заинтригувахте?

Общи условия

Активация на акаунт