🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 508
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 270
  • Sunshine state
И аз не ги търпя любовните кадри, превъртам ги. Това задушевно мрънкане, преследване направо ме побъркват.. 🤢😆

# 271
И аз да кажа за епизода вчера, макар че повечето неща сте ги обсъдили вече. Чухте ли, че Цвети каза на Мартина, че не би имала връзка с Виктор, но с друг - да. После потвърди, че е Пламен. Т.е. тя не само симпатизира на Пламен, ами би се впуснала във връзка с него, като същевременно се натиска с Виктор, с който не иска връзка. Някой ще ми обясни ли що за логика е това? Иска всички мъже да й се кланят и когато Пламен не захапа стръвта, се насочи към Виктор и се амбицира са го съблазни. Жалко, че ще му развали връзката навън заради едното си его. Тя самата започна да изглежда жалка и не е ясно колко по-зле може да стане.

А, Пламен и на мен ми е топа на топа за победител. Страхотно си отстоя мнението, като гласува за Живка. После още по-страхотно каза на Мартина, че е гласувал по симпатии. Joy Тя милата остана без думи. Само се надявам да не се подведе по Цветка и да си развали имиджа на мъжкар. Но не ми се вярва, че би направил нещо, с което д засегне Виктор.

Стефан се обоснова много правилно за избора на фермер, но част от групата изобщо не можа да схване за какво иде реч... Яд ме е само, че Стефан не се държи много мъжки и затова всички му държат сметка за поведението му, в частност наглеца Любо. Докато на Пламен никой копче не може да му каже защо е направил такъв избор. Просто всеки сам се поставя в определена позиция пред другите.

# 272
Гледах промото и
Скрит текст:
не разбрах какво е нарушението на Мартина. Чух я да казва, че може да се разчита на нея и на Тедка, но към кого беше това и в каква връзка?

# 273
Скука ми е.
Живка спрямо Краси се прояви като реалист, добре я бе преценила, отупа я, но не чак с лекотата на която се надявах. Тя самата ме изненада също - страх от високо, страх от "дълбоко", липса на бързина, не много добра памет.
Лора е била ратай и не мисля, че Живка ще я предложи отново. По вероятно ми се струва да е Цвети окрилената от Мартина, а Теодора ще е задължителен избор. Теди няколко пъти реши да води екзистенциални разговори за живота и смисъла му, да достигнела до Живка...а в очите на Живка Теда е една отегчена американска съпруга от сапунка, която е влязла в грешния формат. Smiley
От мъжете Ивайло и Любо.

Костадин обръснат съвсем ми заприлича на слузест гол охлюв. Как можаха да заколят Маргаритка Disappointed Relieved

# 274
  • Другата България
И аз да кажа за епизода вчера, макар че повечето неща сте ги обсъдили вече. Чухте ли, че Цвети каза на Мартина, че не би имала връзка с Виктор, но с друг - да. После потвърди, че е Пламен. Т.е. тя не само симпатизира на Пламен, ами би се впуснала във връзка с него, като същевременно се натиска с Виктор, с който не иска връзка. Някой ще ми обясни ли що за логика е това? Иска всички мъже да й се кланят и когато Пламен не захапа стръвта, се насочи към Виктор и се амбицира са го съблазни. Жалко, че ще му развали връзката навън заради едното си его. Тя самата започна да изглежда жалка и не е ясно колко по-зле може да стане.

Скрит текст:
А, Пламен и на мен ми е топа на топа за победител. Страхотно си отстоя мнението, като гласува за Живка. После още по-страхотно каза на Мартина, че е гласувал по симпатии. Joy Тя милата остана без думи. Само се надявам да не се подведе по Цветка и да си развали имиджа на мъжкар. Но не ми се вярва, че би направил нещо, с което д засегне Виктор.

Стефан се обоснова много правилно за избора на фермер, но част от групата изобщо не можа да схване за какво иде реч... Яд ме е само, че Стефан не се държи много мъжки и затова всички му държат сметка за поведението му, в частност наглеца Любо. Докато на Пламен никой копче не може да му каже защо е направил такъв избор. Просто всеки сам се поставя в определена позиция пред другите.
Може, може.
Само гледай.
Пред толкова камери не се е целувала, ама вероятно и друго не би се посвенила да направи пред камери, заради его и това да остане по-дълго във формата. Те естетичните корекции и кифленските атрибути никак не са еФтини.
А Викито е подплатен финансово 'се пак.
Сега като я гледа и слуша какво ли му е на душичката.....

# 275
  • София
Кадрите с коленето бяха много неприятни. Коцето не е нормален, има нещо психопатско у него.

Ако избере Цвети за ратай, може и да ѝ закачи Виктор, все пак той няма да се сърди, ако е с нея. Дано не стане така, след вчера ми е тягостно да ги гледам двамата. Наистина не разбирам как човек може да си играе с душата на другия. Малко ли е преживял последната година, че още страдание му трябва.

# 276
  • София
Виктор е скучен добряк и наистина си пада по доминиращ тип жени, които да взимат решенията вместо него. Цвети е колеблива, нерешителна, не е наясно какво точно иска, а двамата в комплект са очаквано лоша комбинация.
Ако Виктор беше някой мачо, досега да я беше сграбчил в обятията си с "Няма не искам".
Просто единият от двамата в една връзка винаги трябва да е двигател, доминант на идеи и действия, иначе виждаме какво е резултатчето.
А Пламен изглежда доста по-решителен и категоричен от Виктор, затова и привлича колебливата и нерешителна натура на Цвети.

# 277
Скрит текст:
Скука ми е.
Живка спрямо Краси се прояви като реалист, добре я бе преценила, отупа я, но не чак с лекотата на която се надявах. Тя самата ме изненада също - страх от високо, страх от "дълбоко", липса на бързина, не много добра памет.
Лора е била ратай и не мисля, че Живка ще я предложи отново. По вероятно ми се струва да е Цвети окрилената от Мартина, а Теодора ще е задължителен избор. Теди няколко пъти реши да води екзистенциални разговори за живота и смисъла му, да достигнела до Живка...а в очите на Живка Теда е една отегчена американска съпруга от сапунка, която е влязла в грешния формат. Smiley
От мъжете Ивайло и Любо
.

Костадин обръснат съвсем ми заприлича на слузест гол охлюв. Как можаха да заколят Маргаритка Disappointed Relieved
Ужасно беше това, даже не ми се коментираше вчера. Аз не знам стари ли са козичките, че ги бастисват така, те дават мляко, ама сирене правят ли въобще фермерите? Току-виж скоро им се прияло и младо телешко и като нищо ще ликвидират поколението на Румяна.Rolling Eyes Да хващат алманаха, че скоро ще изпразнят обора и вместо ратаи ще имат домашни помощници. Яд ме е, че Чавдар не можа да се наложи с предложението за груповото усвояване на алманаха.

# 278
  • Варна
Скрит текст:
И аз да кажа за епизода вчера, макар че повечето неща сте ги обсъдили вече. Чухте ли, че Цвети каза на Мартина, че не би имала връзка с Виктор, но с друг - да. После потвърди, че е Пламен. Т.е. тя не само симпатизира на Пламен, ами би се впуснала във връзка с него, като същевременно се натиска с Виктор, с който не иска връзка. Някой ще ми обясни ли що за логика е това?
Иска всички мъже да й се кланят и когато Пламен не захапа стръвта, се насочи към Виктор и се амбицира са го съблазни. Жалко, че ще му развали връзката навън заради едното си его.
Скрит текст:
Тя самата започна да изглежда жалка и не е ясно колко по-зле може да стане.

Tочно развалянето на връзката на Виктор не е жалко. Явно е нямало нищо там.

Те естетичните корекции и кифленските атрибути никак не са еФтини.

Не мисля, че Цвети има корекции, на профилната й снимка във Фейсбук е с баща си, струва ми се че очите и носа са й от него.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 15:41 от Хексе

# 279
Мартина Мустакът

# 280
  • Пловдив
То да беше само мустак Simple Smile Кожата и е ужасна.

# 281
Вчера докато стояха една до друга при гласуването с камъни и на мен ми направи впечатление колко по-свежа и "опъната" е Живка в лице от Марта. Последната изглеждаше доста по-сбръчкана от Живка, а са на еднаква възраст -  39 лета за Живка и 40 за Мартина.

# 282
  • София
Мартина прилича на костенурка в лицето.

# 283
Учудена съм, че Мартина е само на 40. На мен ми изглежда като жена 45 минимум, която никога не е полагала никакви грижи за лицето си.
А тя уж собственичка на салон, ала- бала... Rolling Eyes

# 284

Ауу, истинска натурална циганка е тук.

Общи условия

Активация на акаунт