🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 505
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 285
  • Sunshine state
Хич не изглежда добре, действително. То поне по характер да ставаше, ама и там не е ок.

# 286
  • Sofia
На мен ми е интересно с какво Марта се превърна в  лидер.  Много рядко я показват да говори, от оскъдните реплики ми се струва семпла.
Цветелина се поокръгли във фермата, затова няма талия и в лице стана като луна. В началото беше по-хубава.
Пламен няма да и се поддаде, мъжете са лоялни един към друг.

# 287
Но пък се има за първа Убавица Мартина. Няколко пъти се изтъква сама като красавица, а Живка, която изглежда много по-добре от нея, трябвало да си оправи лицето.

# 288
Вчера докато стояха една до друга при гласуването с камъни и на мен ми направи впечатление колко по-свежа и "опъната" е Живка в лице от Марта. Последната изглеждаше доста по-сбръчкана от Живка, а са на еднаква възраст -  39 лета за Живка и 40 за Мартина.
       Живка е хубава и в тяло и в лице.И по женствена е.Мартина е като дялкана с теслата.

# 289
И то от кьорав дърводелец.

# 290
На мен ми е интересно с какво Марта се превърна в  лидер.  Много рядко я показват да говори, от оскъдните реплики ми се струва семпла.

И на мен ми е интересно. Един месец я мярках като статист, действително винаги нещо вършеше, но нищо не даваха от отношенията й с другите. Явно има някаква харизма на живо, не мога с друго да си обясня, че с Кирил са по-близки, Пламен доскоро също държеше на нея, а Стефан първоначално я харесваше. Нито един от тези тримата не мисля за елементарен, също и идеята, че със сексапил и леко поведение ги е привлякла, не ми се връзва с вида й и начина на говорене.

# 291
И аз се чудя. Всяка година се забелязва това неправилно екранно разпределение. Но цял месец ние нищо не чухме от тази жена, щото все пак влезе в няколко кадъра. Егати тихия бос. Защо не включиха моменти от вечерите край печката в кухнята в които си говорят? Да усетим и ние този чар и харизма.
Сещам се, че в голямата шега с овцете освен Ивайло участваше и тя, но пак така в тъмното и нищото потъна. Дори според Ивайло бяха тандем шегаджии с Марта-майтапа.
Миналата година 1/3 от епизодите бяха за Даянччови и пак успяхме да опознаем и да си съставим мнение за участниците.
Като джакузи затъмнение е този сезон.

# 292
Тази година наистина не успяхме да ги опознаем, няма непринудени разговори, няма смешни случки (като умрелия плъх и драматизмите на Краси испански). През цялото време гледаме синхрони или битки.

# 293
Цвети последно четириъгълник или петоъгълник се гласи да формира?
Жалко за Симба. Толкова искрено хлътнал изглежда...
Ама нещо ми се чини, че Лора тайно въздиша по него.

# 294
От Мартина ги е страх май,   виждат( мислят )  че е силна и ще печели дуели и гледат да са на нейна страна, че е отмъстителна.
Хитреците на дребно не искат Мартина за враг, затова са в нейната група " приятели".
 Така мисля, защото тя не е обаятелна, не е лидер, не е хубавица, много неща не е...Само предполагаме, че е силна. Дано й се падат битки, където грубата сила да не е от значение.

# 295
Тая анкета защо включва само мъже за евентуални финалисти?

# 296
Добър въпрос, но понеже засега фаворитът ми е мъж, го посочих него. За двамата  на финал - Кирил и Пламен.

# 297
  • Разпиляна във въображението
Възможно е Мартина да е била като един от мъжете Simple Smile Работи наравно с тях, държание, изказ, влизала им е в тона - една от тях, само че жена Simple Smile Имат я за "приятелче". Другите жени са проявявали  по-женски черти - Лора я имат за момиченце, Цвети за обект на флирт/любов, Теди с нейните постоянни сълзи и чувствителност и т.н. Мартина обаче е "пич".

# 298
  • София
Тая анкета защо включва само мъже за евентуални финалисти?

Дяволът ще пусне отделна анкета за жените, вероятно.
На финала отиват 2 мъже и 2 жени.
Първият въпрос в анкетата можеше да е формулиран по-иначе, ама карай. Тези анкети и без това нямат особено значение и се пускат за забавление.

# 299
  • София
На финала ще са двама мъже и две жени, затова сега избираме двамата мъже. За жените, едната ще е Мартина и има голяма вероятност втората да е Живка.

За Лора и Виктор, няма тръпка, тя има към Любо, даже му го намекна в едни от кадрите, които пуска Мирон. Нещо му говореше, че ако нямала приятел, можело да се получи.

Гласувах за Пламен и Любо, искам Пламен победител поне засега, но още ги опознаваме.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 18:33 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт