🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 503
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 300
Лора е и много често до Любо последно време

# 301
Гласувах за Пламен като победител. Пламен и Кирил за финалисти.

# 302
Аз съм от новаците тук, ще ме извините когато задавам тъпи въпроси, но не са ми ясни всички правила, свързани с формата.

# 303
То на кой ли са ясни, постоянно променят нещо Wink

# 304
  • Sofia
Възможно е Мартина да е била като един от мъжете Simple Smile Работи наравно с тях, държание, изказ, влизала им е в тона - една от тях, само че жена Simple Smile Имат я за "приятелче". Другите жени са проявявали  по-женски черти - Лора я имат за момиченце, Цвети за обект на флирт/любов, Теди с нейните постоянни сълзи и чувствителност и т.н. Мартина обаче е "пич".

Това е така, но не обяснява защо точно тя е водач на групата и другите гравитират около нея.

# 305
Надявам се Мартина да не е на финал. Може тестостерона да я подведе и да загуби дуел 😁
Само трябва някой да я викне на дуел, което е съмнително. Мечти...

# 306
Трябва да я викне някой и да я видим реално как се справя.

# 307
Как Живка може да изпържи Винету за ратайска битка?
Ако я прикачи към слаб мъж? Към кой?
А другата двойка да е силен мъж и силна жена?
И после да слагат камъчета за женски дуел?
Много са условията,  но Живка играе играта, може и да й стиска да пробва.

# 308
Аз искам ратайските двойки да са Теди-Ивайло, Марта/Цвети-Любо.

Ратаи Теди-Ивайло, макар че тези двамата досега май не са доили и Живка ще се види в чудо. Ивайло може и да саботира.

И един от двамата Теди или Ивайло да си замине следващата седмица, та поне един дразнител по-малко на следващите дуели.

Тези двамата не се търпят с тяхното каканижене по време на дуелите, аз лично едва ги изтрайвам!

# 309
Ивайло беше ратай с Деси, дори се справи добре. То реално Деси само мрънкаше, нали и наказанието с мешките отнесоха...
Любо, ако го предложат за ратай направо ще ритне камбаната в кухнята. Той е със самочувствие за най-малко Фермер, ма пусто не му се получава. Все не го предлагат. Smiley

# 310
  • Sunshine state
Ако пък имат игра с концентрация лично Ивайло заслужава някой постоянно да му дудне на главата, та да е с неговите камъни по неговата глава.

# 311
Да, вярно че Ивайло вече беше ратай. Тогава искам ратайската двойка да е Теди-Любо.

И сега се сещам за днешното промо, че...

Скрит текст:
...Марта казва на някого: "Аз и Теди ще ти помагаме с каквото можем", та нищо чудно Любо да е станал ратай тази седмица. Satisfied

# 312
Живка трябва да си прецени кои са двамата най-желаните от нея за отстраняване и да ги раздели по един в двата отбора.

Финал - Любо / Виктор. Печели Виктор
Разбирам, че харесвате Пламен, но мисля, че могат да го бият поне половината от мъжете.

# 313
Пламен ми е фаворитът за финалист. Иначе за двойка - Пламен и Кирил.
Много ми е любопитно кого ще посочи Живка за ратаи, като стратег има доста добри попадения.
Любовната драма хич не ми е интересна, може би защото не изглежда истинска. А по повод изказването на Цвети за Пламен, не забравяйте че гледаме монтаж, тя може да го е казала първата седмица още. Не съм ѝ фен, просто го допускам.

# 314
  • София
За съжаление, каза го когато бяха в градината с Мартина - на следващия ден, след вечерта с целувките.
Тая градина е мястото за тайни разговори. Оттам излизат какви ли не истини за участниците. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт