🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 501
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Азалия,
2+2 са мъже и жени на финала. Ако не се лъжа от сезон 4 е все така, ама мога и да бъркам, не помня вече, а не ми се проверява сега.

Та нарочно пуснах само за мъже, следващата анкета ще е само за жените.
Можех и накуп, но щеше отново да стане фермански дълга анкета (всички мъже по два пъти и всички жени по два пъти, значи близо 30 опции) и да има недоволни. Гледам да се съобразявам все пак с желанието на всички. Макар и малцинство тези които се оплакват от анкетите са също част от форумното ни общество и по възможност гледам да угаждам и да се съобразявам с всички. Хем да е интересно, хем по-лесно.

# 316
Пламен и Кирил от мен за двойка финалисти от мъжете
Пламен за победител.

Очаквам изненади от...Георги. Мисля, че има голям шанс да е сред последните няколко оцелели тази година. До момента лавира доста умело във Фермата. Това не значи, че го харесвам.

# 317
  • София
Първият въпрос в анкетата можеше да е формулиран по-иначе, ама карай. Тези анкети и без това нямат особено значение и се пускат за забавление.

Какво имаш предвид? Ако ми хареса мога да го промена за нежната половина от допитването.
Изобщо не се свенете да давате идеи за анкети или неща, които ви харесват или не ви харесват.
Иначе да, за забавление са, ама и са си важни и показателни за настроенията във форума. 🙂
Ако се проследят всички анкети от началото на сезона (в архив секцията в първия пост от темата) ще се види интересна закономерност, градация или промени в настроенията.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 20:22 от Diavolo

# 318
  • София
Имам предвид, че при въпрос “Кой ще спечели фермата?” - и изброени само мъжки имена като възможни отговори- излиза,  че жена  няма да спечели. Simple Smile
Ясно ми е, че не това е истинският въпрос. Ама така е формулиран.
Нещо от рода на “Ако Фермата трябва да бъде спечелена от мъж -кой ще е той?” Или “Ако във Фермата участваха само мъже - кой ще е  спечели?” - ще е по-близо до същината на питанката. Мое мнение. Simple Smile Иначе - все ми е едно как ще зададеш въпроса. Моят фаворит от мъжете е Пламен.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 20:35 от Vivi

# 319
Само аз ли видях една от жените, с връзка “ратай” на челото, в краткото промо точно преди новините тази вечер?

# 320
  • София
Да, права си. Не е коректно зададен въпрос с оглед правилата и обстоятелствата ама ми е свидно да тормозя модовете да редактират, защото аз не мога. Но ще го имам предвид за жените.

# 321
Само аз ли видях една от жените, с връзка “ратай” на челото, в краткото промо точно преди новините тази вечер?
Ако е това промо, нищо такова не се вижда
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-lageri-i-strategii.html

# 322
Не, не. Беше супер кратко.

# 323
Не, не. Беше супер кратко.
Коя е ?

# 324
И аз съм на мнение, че Живка трябва да стреля по четирима от противниковия лагер - все някой от тях ще е дуелист. Дреме и на Живка, че ще я обвинят в пристрастност.

Пламен много ми хареса снощи.

Цвети не искам да я коментирам, ама Дяволчето направо се е отървало.

# 325
Писах на лично съобщение, за да не развалям удоволствието от гледането. Обаче супер тъпа грешка от страна на продукцията, или пък да е нарочно. Знам ли вече.

# 326
  • Велико Търново
Супер тъпо от страна на продукцията да променят правилата за нищо! Една такава намеса променя целия развой на играта.
Защо? Да не би победата на Мартина във викторината да е била сигурна? Едва ли. Дори напротив. Което означава, че нищо нямаше да е по-различно от сега.

Но той гласува за Живка, може би и гузен задето не я подкрепи на дуела.
Е той си го каза директно, че е точно заради това.

Butterfly_🦋 вероятно има предвид онези кадри, които обикновено дават в края на рекламните паузи. И да, ако е така, значи - пак гаф. Не им ли става много вече...

Хубаво е да видим четирима кандидат-ратаи от лагер "Мартина", но в такъв случай Живка може да бъде саботирана. Затова си мисля, че вариантът на Merri_An е много по-добър. Стига само да не избере някои докачливи свои хора, че да тръгнат да се сърдят пък те. Може би трябва да ги предупреди по някакъв начин.

На анкетата гласувах: 1. Пламен (тук можеше да е Кирил, ако не беше заявил такава категорична подкрепа за Марта); 2. Пламен и Кирил

# 327
Абе тая Марта какво толкова и се кефят. Нито блести с някакъв интелект, отношение или красота. Голямо възхищение голямо нещо.

Евала на Стефан коректно постъпи и се обоснова.

# 328
  • София
Ма не може някаква елементарна собственичка на салон за красота да се опитва да разбира човек, създал собствен бизнес и то печеливш. То просто няма обща база.

# 329
Евала и на Живка.
Е, сега ще видим какво е бълване...

Общи условия

Активация на акаунт