🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 490
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 330
Познах 3 от 4 хора 😁😁

# 331
Голям кеф с избора на ратай!!! 🤩 Само че това, че Любо има контузия наистина ще и донесе много негативи, но то и без контузията пак щеше да е същото. 😂 Като цяло от четиримата най-малко анти ми е Ивайло, макар да е дразнител. Другите са ми по-злобни.

# 332
Цвета и Ивайло ще са новите ратаи казвам ви 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

# 333
РатаИ! РатаЙ е един ратай...

# 334
Ей, браво на Ваня. Как хубаво го каза на Мартина. Защо тя не се обади на масата, а трябвало Ваня да се застъпва за Любо... И що? Той като се ежи, че е ок, защо другите да не му вярват?
Цветка и Ивайло ще са ратаи, направо съм сигурна.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 13:08 от cardhu

# 335
  • Разпиляна във въображението
Ох, Пламен харесва Теди като жена! Цвети няма шанс Simple Smile

# 336
Браво на Ваня. Мартина млъкна нещо 😁😁 Ако Ивайло и Цветелина са ратаи Ивайло съм сигурна че ще викне Чавдар а не Жоро или Стефан. Ако Цвети бъде на дуел няма никакъв шанс срещу Живка, Ваня и Ралица.

# 337
Тези както са подпукали животните, да не заколят кравата? Или новороденото теленце, ако има такова? Ако Живка иска да намали "групата", трябва да посочи женски дуел. Цветка, Лорка и Тедка ще са на арената.

# 338
Иван пита Живка - ти знаеш ли, че Любо е контузен - тя казва Да. После същата тази Живка казва, че ако е знаела, че Любо е контузен нямало да го избере за ратай. Кога лъже Живка? Grinning

# 339
Браво на Ваня мн хубаво каза на Мартина.

# 340
Иван пита Живка - ти знаеш ли, че Любо е контузен - тя казва Да. После същата тази Живка казва, че ако е знаела, че Любо е контузен нямало да го избере за ратай. Кога лъже Живка? Grinning
Ами да. Има превръзка на крака и Живка   го е  питала няколко пъти. Той се праИ на голям мъж и казва - ок съм. Е?

# 341
Живка е знаела и го е питала дали е добре и Любо и е казал, че е. Обясни, че нямаше да го избере, ако и беше казал, че е зле и го боли.

# 342
  • Разпиляна във въображението

Тя каза още, че е питала Любо как е няколко пъти.

# 343
Е, нали трябва да разберем колко е зла Живка и праща контузен човек на борбЪ...

# 344
Ама и тук като във Фермата. Едни чуват всичко, други само определени неща. Тези, които им отърват.

Общи условия

Активация на акаунт