🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 454
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 435
Ма тая Цветка верно ли сложи пайетите и чизмите?! Смях в залата, драги зрители!
Е па... Момата се е натъкмила да сразява мъже в тая ферма, отишла е да търси да заобича някого. И сега не може да реши кой иска, защото те се изтрепват за нея. Тя пак добре, че не нахлузи токовете с тях да сервира, още повече щяха да се смеят всички.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 10:17 от Анонимен

# 436
Мартина как се пеняви 😁
Яхнала е метлата, ще прави панаири за всичко явно.
Дори и да е права, всяко нещо може да се каже по нормален начин или по хамалски. Не се учудвам , че тя по хамалски комуникира, някак й пасва, връзва се с физиономията и излъчването й.
От козметичния салон е дошла специално за да покаже , че е голямата работа, и пак там ще се върне след Фермата. Но междувременно ще обясни някои неща на Стефан, на Ваня... ще ги сложи на място тези самозабравили се, щастливи в своите светове човеци.
Или поне ще опита. Все е крива и кисела , вече ми е забавно като я нервират .

# 437
И аз в случая с джакузито съм на страната на Мартина,гнусно е да се къпе после някой с тази вода,пък Ваня нека се прави на неразбрала. Тъкмо почна да ми се вдига в очите тази владетелка на енергиите  и снощи с глупавата си провокация пак ми е на изходна позиция. Киро дори много я изтърпя преди да избухне. За мен не е нормално някой да ти обяснява 5 пъти като на малоумен защо не е ок да влизаш в джакузито преди всички да са се изкъпали и ти да му отговориш " ама аз преди да вляза първо се изкъпах с душ гел". WTF?!

# 438
Познах ратаите, сега се надявам довечера Живка да си сложи камъка в купата на Цвети (Дяволо, прости ми 🙏).
Първо Цвети няма капацитет да прозре как Мартина ги върти на пръста си, а и Живка няма полза да гони мъже. Ивайло от друга страна има шанс да се осъзнае в някакъв момент. Сега е прикрепен към тази група, защото му върши работа, но довечера ще види кои ще му сложат камъче и може да премисли дали да стои в нея. Снощи ми хареса как защити Стефан когато Мартина го нарече тъпунгер май беше, смятам че много добре е разбрал Стефан какво имаше предвид и че не е чак заслепен от пчелата-майка.

# 439
Цвети е останала някъде в 7 клас, с приятелки, с обожатели. Усеща, че наближава да си ходи и гледа да овършее каквото може Simple Smile
Дано Живка запази хладнокръвие, Мартина всячески се опитва да провали фермерството и.

# 440
Еее, как ще изпращате Цветка така без време, значи. И няма да разберем Пламен ще захапе ли кукичката или не. 😉

# 441
Пламен изглежда по- умен, дано не се приземи рязко заради тъз прелест Цветка

# 442
Много се радвам, че Пламен, Виктор, Стефан прогледнаха и оцениха Живка. Умни мъже, останаха 4 заблудени
Вече с доста епизоди изоставам - какво е станало?
Прогледнаха в смисъл, че са видели какъв страхотен човек всъщност е Живка или в смисъл, че са й разбрали играта?

# 443
В смисъл, че избраха нея за фермер, а не дружката им Мартина.

# 444
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той и Любо от верен паж на Винету(както ѝ викате 😄) го гледам, че почва да харесва Живка. Едната лоялност само криворазбрана го държи в тоя лагер.
И Коцьо и той, от майка си не се поучил толкова, колкото от Живка 🤦🏻♀ Чак ми стана неудобно като го слушах, като олио беше мазен.
За козата така ми опротивя тоя човек. Не съм такъв защитник, но животно което гледам, храня, говоря му, никога не бих позволила да се заколи, какво остава аз да предложа. Ега ти фалшивия човек.

# 445
  • Sofia
Ваня е поредният човек,  който опитва да оправдае грешката си, представяйки я за провокация. Киро е простак, нищо не извинява псувните.

# 446
Ивайло от друга страна има шанс да се осъзнае в някакъв момент. Сега е прикрепен към тази група, защото му върши работа, но довечера ще види кои ще му сложат камъче и може да премисли дали да стои в нея. Снощи ми хареса как защити Стефан когато Мартина го нарече тъпунгер май беше, смятам че много добре е разбрал Стефан какво имаше предвид и че не е чак заслепен от пчелата-майка.
Ти представяш ли си, човек като Мартина, си позволява да нарече човек като Стефан "тъпунгер"! Оставям настрана това дали аз ги харесвам или не, само слагам на кантар знанията им, възпитанието им, образованието им, моженето им и ѝмането им! И тая семпла женица, разчитаща на гаменско поведение и шарени детски парцалки, за да е видима за околните, си позволява на този възпитан човек, с образование и акъл, с фирма за 10 милиона зад гърба, да му каже "тъпунгер"!? Като я хвана за пиргите и ще се научи и да лети! 🤬

# 447
Айде и аз да дам своята лепта в обсъждането-
 Някой питаше по-назад имало ли е друг път такова нарушение като на Марта.Да,имаше,в сезона с една полуиталиянка, мисля.Или предишния.И ги санкционираха, и едната рева много после .
    Стана ми кофти за Ивайло, докато плачеше за баба си, но имах чувството, че Констанца всеки момент ще го нацелува за успокоение.
   Постъпката на Ваня ми е инфантилна и на мен,изобщо не я смятам за някаква дълбока психологическа провокация.Аз не харесвам Ваня , заради менторския тон ,с който говори на другите , и заради това,че се опитва да бъде психолога на фермата.
   Лагерът на Марта много скоро ще почне да се руши,така си мисля.Снощи леко пренатегнаха с тази "лоялност"- за какво точно са лоялни към нея?!
    Лорчето също взе да ми олеква,как се спича преди всеки дуел или избор за дуелисти.Абе момиче,за какво си там?
  Цветка продължава да удря тъпомера,ритмично и постоянно .Не била кифлата, за която Живка я мисли!А не бе,даже и по-голяма!
  Виктор да се взема в ръце,ще че откачи това момче. Никаква емоционална зрялост не виждам в него.

# 448
  • Mediterraneo
Цвети е останала някъде в 7 клас, с приятелки, с обожатели.

Дъщеря ми е 6 клас и се държи по- зряло от тая глупава месечина. Съжалявам, не откривам нищо положително в образа. Вероятно само едно- кара ме да се смея.

# 449
  • София
Има ли някъде снимка на Цвети с малката рокля? Не успях да гледам целия епизод и се информирам от темата за новостите във Фермата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт