🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 086
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Ти сериозно ме разсмиваш! 😂😂😂
Радвам се че съм допринесла, за някаква твоя малка радост Trollface

Ако Лора си е киснела дупето след като всички са се изкъпали, групата на Живка нямаше въобще да споменава този факт и да се възмущава от двойния стандарт. Това е очевидно.
Очевидно групата на Живка само търси от какво да се възмути.
Абсолютно е възмутително някой да се изкъпе пръв в общата вода от която всички черпят да се къпят индивидуално. Не мисля че 16 човека ще проявят разбиране към Лора, особено ако го прави системно.

# 856
Ти сериозно ме разсмиваш! 😂😂😂
Радвам се че съм допринесла, за някаква твоя малка радост Trollface
Ей, харпия бе! Добре че ти си малката ми радост, че съм го закинала откъм радости в тоя мой, мизерен животец...🤣 И добре, че не си голяма радост, че няма жив човек, който може да понесе чак толкова радост! 😁

# 857
Ако Лора се къпе всяка вечер, всяка вечер ли мият джакузито след нея както демонстративно го направиха след Ваня?

# 858
Би трябвало Grinning
А възможно е Ваня да е мислила, че те са последните, които се къпят и затова да влезе. Откъде да знае че Марта не се е къпала още.

# 859
Ей, то щото Живка все едно не преувеличи с това всяка вечер и естествено го каза точно пред когото е нужно - Любо.
Ние тези кадри все не ги виждаме, добре, че Живка ни информира.
Защо се приемат нейните думи като 100% истина?

# 860
Доколкото съм чувал в разговорите им го мият сутрин, след което го пълнят и оставят да се топли за вечерта.

# 861

Ако Лора си е киснела дупето след като всички са се изкъпали, групата на Живка нямаше въобще да споменава този факт и да се възмущава от двойния стандарт. Това е очевидно.
Очевидно групата на Живка само търси от какво да се възмути.
Абсолютно е възмутително някой да се изкъпе пръв в общата вода от която всички черпят да се къпят индивидуално. Не мисля че 16 човека ще проявят разбиране към Лора, особено ако го прави системно.
Напротив, точно обратното е. Досега Живка и групата й не са казвали нищо, докато Лора се кисне  в общата вода, преди всички да се изкъпят. Но щом го направи Ваня, Мартина веднага гракна. Очевидно е коя група само търси от какво да се възмути. Колко системно го прави Лора не е ясно, но очевидно не е било изолиран случай.

# 862
  • София
Аз разбрах от общия тон, че Лора се къпе след останалите. Не може всичко да се показва...
Щом не е имало коментари и скандали, явно го прави по-късно вечер. А и Лора не ми изглежда на участник, който ще нарушава правилата. Тя внимава за всяка една своя стъпка вътре. Случайно да не каже или да не направи нещо, което да не се хареса. Много е плаха. Какво остава да направи на въпреки на майка си вътре... Simple Smile

# 863
Лора е незабележима на практика във Фермата, като изключим едно гушкане и думите и по време на гласуванията Simple Smile

# 864
Ние тези кадри все не ги виждаме, добре, че Живка ни информира.
Защо се приемат нейните думи като 100% истина?
Щото опосумите се правят на пръднали и нарочно оставят нещата така, да се чудим кой крив, кой прав. Пък как Живка не се обърка ми всеки път едно и също "лъже"...

Дяволе, тя и Цветка на теб ти изглежда още като света вода ненапита, ама, ако съм мъжка майка, най ще ме е страх синът ми да не срещне такава цветарка...

# 865
Много  хора се киснат в джакузито, но щом се споменава изрично Лора, явно не става въпрос за самотно киснене по нощите след всички къпания. Това няма как да пречи на някой, особено сравнено с излъченото "мъжко" киснене наскоро.

# 866
Продължавате да донагаждате случки по непълна информация и липса на всякакви кадри.
Мартина не е гракнала по Ваня. Възмути се (кадрите от джакузито) и е говорила с Живка (разбрахме от синхроните на двете), а според Живка го прави, защото имала нещо лично против Ваня, а според Ваня това е, че ѝ казала какво мисли за нея (в къщата).
Да са направили забележка на Лора, ако им е проблем.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 20:31 от Cafelate

# 867
На дуела съм за Ивайло, но като цяло хич не ми пука кой ще спечели - на мен сезонът продължава да не ми е интересен. Аха, нещо да се завърже и ..... пак нищо.

Не мисля, че Чавдар вчера умишлено се е бавил - толкова му бяха силите. И той голяма на думи и приказки, ама иначе... А с това демонстрирано превъзходство - виждаш ли, тяхната група била умната, опитната, балансираната - айдеее, довиждане.

# 868
Продължавате да донагаждате случки по непълна информация и липса на всякакви кадри.
Мартина не е гракнала по Ваня. Възмути се (кадрите от джакузито) и е говорила с Живка (разбрахме от синхроните на двете), а според Живка го прави, защото имала нещо лично против Ваня, а според Ваня това е, че ѝ казала какво мисли за нея (в къщата).
Да са направили забележка на Лора, ако им е проблем.
Може и да им е било проблем, но да не са искали да се разправят, все пак детенце се кисне, ще вземе да се разплаче. Затова и се възмутиха от двойния стандарт, че в аналогична ситуация е проблем същото от Ваня.

# 869
  • София
Каквато ще да е Цвети, но Виктор да мята цялата вина за своята “обърканост” върху нея е 🤮 Видиш ли, тя знаела, че той обвързан, ми той що забрави?!

Общи условия

Активация на акаунт