🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 116
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 930
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не са го изтрили има го още епиозда из интернет 🤦🏻♀
Ега ти гафовете и чудото тая година, вече почти всички са го гледали, вместо вчерашния са пуснали днешния и аз цъкнах и го гледах преди малко. Който иска в фейса страницата го има в коментарите.
И да, интересен е много епизода. Жалко,  че развалиха така кефа на хората. Най-интересния двубой до сега.

# 931
Може ли и на мен на лични, тази вечер няма да мога да гледам...

# 932
Живка продължава да следва стратегията си. Каза, че ще се сближи с другата група и го направи с лекота. Освен, че се очертава като много интересен играч, стана и много по-симпатична. Смехът и усмивката така променят човека. А тя има много хубава усмивка.
Хареса ми фалшивото писмо и как Любо се хвана.
На дуела съм твърдо за Чавдар .........естествено, видях и аз как е завършила епичната битка, затова повече няма да коментирам - ни скрито, ни открито. В двете битки от снощи пак имах съмнения, особено във втората игра. На първия играч времето се вижда постоянно, но на Иво само два пъти показаха времето и не ми харесва така. Според мен не може да е бил по-бърз, защото още след първото рязане окапа. А и в първата игра не разбрах какво точно стана с пирона, който се заклещи, но Чавдар имаше голяма преднина преди това. Все едно, няма да се разбере.

# 933
  • Асеновград
Ако може и на мен лично съобщение.
Чавдар само повтаря старци , той да не е на 75г. Ееее стига де . Мисленето може да му е е доста старо , но на 46 не смятам че си старец.
Виктор голям ,,льольо,, как не събра смелост да поговори с Цвети и да си изяснят отношенията,  само се оправдава пред другите. Живка ако продължи да се държи така , ще взема да е захаресвам. Киро много хубаво ги нареди на ,, крадците на буркани,, забавно беше.

# 934
Можете ли в скрит текст да споделите епизода, който ще излъчват днес?

# 935
Знаете ли дали Ралица има сайт за красотите , които твори?

# 936
Може ли и на мен линк на ЛС да го гледам? Не ползвам ФБ.

# 937
  • ново
Знаете ли дали Ралица има сайт за красотите , които твори?
http://www.ralitsayovkova.com/
Керамиката на Ралица се продава на много места.

# 938
  • Варна
ОФП-то на Чочо при разлика от 20 години близо е похвално, но играта бе повече за спринт и експлозия и там младостта трудно може да се бие.

Какви 20 години?
Ивайло е на 35, а Чавдар на 46. Има няма 10-11 години им е разликата.

# 939
И на мен много ми харесва керамиката на Ралица. Мисля, че тя е влязла с рекламна цел, може и някакви договорки да има - да изработи съдове за манастира. Явно са й осигурили и добри материали. Струва ми се, че тя си прави съдове и си трае, не се забърква в разни истории.

# 940
Лелееее, тези са страшни аматьори, може ли така да се излагат...
Тази година конкуренцията за гафове между двете предавания е направо ожесточена.

# 941
И на мен много ми харесва керамиката на Ралица. Мисля, че тя е влязла с рекламна цел, може и някакви договорки да има - да изработи съдове за манастира. Явно са й осигурили и добри материали. Струва ми се, че тя си прави съдове и си трае, не се забърква в разни истории.

Точно за това са я взели. Да им направи грънците. За това си мисля, че ще се задържи поне докато направи достатъчно. Иначе е е толкова незабележима и толкова няма нищо интересно с нея, че дори и от "Коцето пита" не излъчиха нито един от отговорите и, а само отбелязаха, че тя е гост.

# 942
  • Асеновград
Аз също изгледах епизода , ако някой иска ще му изпратя на лични , кой побеждава на дуела.

# 943
Видях кой бие във ФБ. Хората се ядосват на поредното изтичане на информация. То си е за ядосване. Този сезон имаше ли до сега дуел да не е имало някакъв гаф. То бива, бива.. Grinning

# 944
И аз сутрешно отворих фейса без да знам, че е изтекъл епизода .. и само след две минути вече беше късно Sad Убиха ми удоволствието от гледането на дуела тази вечер до голяма степен.

Общи условия

Активация на акаунт