🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 061
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 020
В края самия брой спечелени игри може да има значение, така че всяка игра има тежест при общо 28 точки и възможно равенство след изиграването на всички игри.

Чавдар търкаляше за около 3мин и половина един оборот, лесно по таймера ще се ориентираме как върви Ивайло.
Но Чавдар направи един оборот в повече, който може да натежи в края.

# 1 021
  • София
Ето ги драмите от промото, хах. :О
Иво какво се пеняви? Ама щом така са го монтирали значи на 100% той печели. Това е стар и изпитан трик.
Сигурно е теглил шута на фигурките, които трябва да запомни, а не тези, които реди или пък всичко това е след края на играта и просто е ядосан, че се е забавил.
Ама след тази груба грешка на Чавдар няма как да да не спечели Ивака. Освен това според мен по-бързо ще бута гумата и ще печели аванс по трасето.

# 1 022
  • Велико Търново
Тази година във Фермата никой не работи както трябва. В предните сезони на Фермата, работиха от сутрин до късна вечер. В тази Ферма само интриги се правят.
Интриги има във всеки сезон. Даже е имало сезони с много повече, отколкото са сега. Просто човешкият мозък така е устроен - да отхвърля по-старите неща. И е напълно нормално най-"прясното"да впечатлява най-силно.
По отношение на работата - по-скоро не ги дават като работят, а не че не работят.
Не съм изпускала сезон от формата и всяка година съм чела или тук, или във ФБ. С всеки изминал сезон болшинството зрителски мнения са били, че не трябва да се набляга много на работата. Явно са се съобразили с това. Лошото е обаче, че не са измислили начин да се отчита свършеното през седмицата и степента на изпълнение на задачите. Иначе съм далеч от мисълта, че ще ги оставят без да работят. Все пак манастир се възстановява.

Like_Smoke, в два дни го снимат. Може тези дрехи да са им най-удобни за битки. А при Ивайло пък може да е въпрос на суеверие - все пак вече е победил с тях. Но те имат достатъчно време да ги изперат и да им изсъхнат като гледам какво слънце пече.

Едната точка може и да не е толкова важна, но при дадени условия броят на спечелени битки е.

# 1 023
  • София
Абе как, всяка игра е от значение, дори и от психологическо естество. Ако Чавдар загуби и тази игра и то на памет, където трябва да е по-силен, то може и да се срине. Това ще са три поредни загубени игри.

# 1 024
Много по-бързо върти оборота Ивайло, да видим дали ще има сила и кардио за това темпо.

# 1 025
  • София
Иво пак подпали моторетката, все едно буташе стиропор.
Идеален спринтьор, ама слаб маратонец
Ха, сега пък Ваня му каза добра дума.

Браво на Киро и Ваня.

# 1 026
Хммм .. грешна тактика .. много малко предмети реди Ивайло на ход.
Няма да му стигнат силите може би.

Браво на агитката на Чавдар.
Ивайло помоли за тишина при връщането и му уважиха молбата.
Аз ако бях на мястото им щях да се отнасям към него така, както той се отнасяше на дуелите към играчите.

# 1 027
  • София
2 курса - 11 предмета и то верни!
екстра си е.
и за няма и 5 минути.
Няма шанс Чочи.

Само че много приказва Ивайло, по-малко да приказва и повече да играе.

# 1 028
Пффффф ..много грозни думи ...
Към Живка - Ще ти ям житото на 40-те

Много тъпо загуби играта Ивайло, много.
И се държи като задник.

# 1 029
Колкото и да се праскат опосумите, всяка година кастинга е все по-зле...

# 1 030
  • София
Е, не е истина просто
Как можа такава излагация?! Дори и с този излишен 4 курс с 1 грешка щеше да спечели с +4 минути някъде. Така е като приказва.

Живка го разконцентрира.
Ама много му знае устата на Ивайло. Сам си е виновен. Какви реплики с Живка, не е истина. :о
Щяла да се подмокри ако се съблече, после не чух какво каза и после за жито на 40 :о

# 1 031
Ивайло кълне като циганин

# 1 032
КЗЛ --> И&А за "шегичката" с резултата в момента !!!

# 1 033
  • София
Хах, гадове са И/А с това 7-1, любим резултат...

Малий не спира да ляля Ивайло, тази негова уста и на сън не спира сигурно.
Ама прави шоу. Сигурно е любимец на Иван и Андрей.

# 1 034
Тъкмо да го харесаш Иво и се осере, ми не става като човек. Язък, че не прост, но... Всъщност Чавдар е със същия тежък характер, просто го владее пред камерите.

Общи условия

Активация на акаунт