🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 903
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Другата България
Коя е мистериозната фермерка?
Ника ѝ е този, но аз поне няма да кажа коя е, защото тя още в миналия сезон, когато се включи да пише при нас, не пожела да каже. Въпреки че ние много бързо я разгадахме Joy, когато си гледал всички сезони не е трудно.

# 1 276
Ника ѝ е този, но аз поне няма да кажа коя е, защото тя още в миналия сезон, когато се включи да пише при нас, не пожела да каже. Въпреки че ние много бързо я разгадахме Joy, когато си гледал всички сезони не е трудно.
От Пазарджик ли е? От Ф4?   Flowers Jack O Lantern

# 1 277
  • Другата България
От Пазарджик ли е? От Ф4?   Flowers Jack O Lantern
Нека сама да прецени дали да се представи публично, не е коректно поне от моя страна да я издавам публично при все, че сама беше пожелала да остане анонимна.

# 1 278
От шести сезон започна силно да личи, че се променя Фермата спрямо корените си. През този сезон има още прекалено много нововъведения, повечето не много удачни.

# 1 279
  • София
По-скоро от сезон 5
Но именно сезони 5 и 6 и визирам последния бяха най-гледани според рейтингите. Така че явно болшинството народ (не визирам за темата) не искат да гледат как се строи или дои, а да има сеир.

# 1 280
Изненадана съм, че участниците във форума, които подкрепят Чавдар, Живка и кръга Мисъл и са толкова против групата на Мартина като символ на нещо, с което не искат да имат общо, сами използват обиден език, срещу който негодуват. Ивайло е циганин, Мартина травестит, Цвети е кифльоч, Любо - Урко и т.н., и т.н. Сигурно, ако извадя всичко написано по техен адрес и се погледне отстрани, ще стане трудно да се каже кой какви ценности защитава.

Чавдар говори за себе си като за пенсионер, защото такива са му разбиранията за живота - закостенели, остарели и консервативни. Той се чувства добре в уюта на едно патриархално минало, в което неговото мъжко его е номер едно и авторитетът му няма да бъде застрашен.

# 1 281
Мразя като хора се определят както добър и лош материал. Та това са хора със своите положителни страни и недостатъци, животът и трудностите са оставили отпечатък върху тях. Никой не може да влезе в обувките на другия. Да се определят хора като плява е най-малко недостойно. Всички сме божии създания и трябва да бъдем по-смирени и по-малко осъждащи, защото никой не е без грешен.

# 1 282
  • Другата България
По-скоро от сезон 5
Но именно сезони 5 и 6 и визирам последния бяха най-гледани според рейтингите. Така че явно болшинството народ (не визирам за темата) не искат да гледат как се строи или дои, а да има сеир.
Именно, накрая дойде на моята.
Народът иска хляб и зрелища - и продукцията им дава това, което искат.
Само не знам защо остана това заглавие и име на предаването - "Фермата". От сезон 1 до сезон 4 да е ферма, беше ферма, много хора помнят участници именно от тези сезони, и ги помнят именно заради фермерски случки, ситуации, събития....виждаш, че това се отрази и на възрастта на участниците, и в миналия, и в този сезон няма над 50 годишни, както имаше в предишните, те "старците" шоу и сеир не правят, какво фермерство, какви крави, какви кози, важно е да има интрига и да се прави кекс, та ако ще и да е изсмукан от малешката на Андрей.
Изненадана съм, че участниците във форума, които подкрепят Чавдар, Живка и кръга Мисъл и са толкова против групата на Мартина като символ на нещо, с което не искат да имат общо, сами използват обиден език, срещу който негодуват. Ивайло е циганин, Мартина травестит, Цвети е кифльоч, Любо - Урко и т.н., и т.н. Сигурно, ако извадя всичко написано по техен адрес и се погледне отстрани, ще стане трудно да се каже кой какви ценности защитава.

Скрит текст:
Чавдар говори за себе си като за пенсионер, защото такива са му разбиранията за живота - закостенели, остарели и консервативни. Той се чувства добре в уюта на едно патриархално минало, в което неговото мъжко его е номер едно и авторитетът му няма да бъде застрашен.
Вече се чудех кога ще се появи някой, както става във всяка тема и всеки един сезон досега, който ще започне да защитава хората, които харесва, олицетворявайки тези, които не ги харесват с качествата, които не харесват. Класика, и изтъркано колкото на Марта скъсаните дънки.
Та да кажа отново - когато са се записали в едно ТВ ШОУ, всички са били наясно, че ще станат обект на всякакви обсъждания. Това сме го коментирали и с Дана, и с другата фермерка, за която говоря. То се приема и от самите участници съвсем нормално, в смисъл - наясно са, че ще има хора които ги харесват, и такива, които не ги харесват. Аз самата бях от НЕхаресващите въпросната фермерка, тя го беше запомнила, и когато дойде в темата миналата година, ми го припомни, но и каза, че именно такива коментари им помагат да се погледнат отстрани. Страхотна мацка.
Та, нека не се опитваме да оправдаваме изборите си на участници, които харесваме като поведение, с персонални характеристики на пишещи тук, при това разликата от нас до това, което се случва там реално е от Ком до Лом. Ние тук си чешем езиците, в повечето случаи шеговито, утре ще се преместим в друга тема и ще забравим, там е отражение на реалността /за определени хора/.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 16:26 от Merri_An

# 1 283
  • София
Това е така да.
Обаче постави се на мястото на И/А (в никакъв случай не ги защитавам), все едно си продуцент и трябва да си на плюс и да конкурираш врага, иначе ще те разкарат и ще сложат друго шоу с друг продуцент.
Появи се на картата успоредно със сезон 5, Тупарев с Игри на волята сезон 1 и ги удариха много здраво БТВ. Защото сезон 1 беше много силен, нищо че завърши скандално и беше абсолютен лидер по рейтинг. Имаха късмет тогава, че бяха взели много силни, култови и запомнящи се участници във Фермата, иначе щяха да бъдат смачкани. Така че изостанаха не с прекалено много, а на доволна, прилична разлика.
И ето дойде сезон 6, който по нищо не отстъпваше на Игри на волята на Тупарев сезон 2 като интерес, даже и водеше по рейтинги на финала. Публикациите във фейсбук и тук в този форум също бяха на страната на Фермата. Но трябваше да си променят цялостно концепцията, иначе просто нямаше да са състоятелни.
А и в Нова се раздават повече пари, бюджета на ИВ е по-голям от този на Фермата, така че И/А, които са адски пекани и знаят две и двеста се адаптираха и направиха така, че любимата на мнозина Ферма да не изчезне изобщо от ефира...
Та медала има две страни. Wink

# 1 284
  • Другата България
О, съгласна съм и с това, което казваш, дори мисля същото, много пъти сме го говорили с теб по темите.
Обаче идва един момент, когато поне според мен трябва да сложиш на кантар плюсове и минуси, и да претеглиш кое ти носи повече позитиви, никой не се интересува от негативите явно.
А и надали Иван и Андрей се интересуват от моето и на други разочаровани хора мнение, виждаш, че фенове на ББ си харесват формата в този вид и си го искат, харесват си и Марта и нейното кралско воЙнство....има си хора за всичко. Вероятно и аз съм остаряла, с кеф съм коментирала преди - знаеш, дори много повече отсега, все така шеговито-иронично, вече някак нямам ищах.
Чакам си Сървайвър, после ще видим.

# 1 285
Мразя като хора се определят както добър и лош материал. Та това са хора със своите положителни страни и недостатъци, животът и трудностите са оставили отпечатък върху тях. Никой не може да влезе в обувките на другия. Да се определят хора като плява е най-малко недостойно. Всички сме божии създания и трябва да бъдем по-смирени и по-малко осъждащи, защото никой не е без грешен.

Когато се питаш на някой къде са му добрите страни, значи нещо не е ок. Те и престъпниците са божии създания, но едва ли тук някой ще ги определи като много добър материал.

# 1 286
  • Варна
В този ред на мисли, Чавдар вероятно ще посочи Виктор или Георги за нов Фермер на седмицата.
Мъж ще да е. И следващата седмица ни чака женски дуел.

# 1 287
  • Sunshine state
Мистериозната фермерка аз мисля, че е Александра от сезон 4, но не съм сигурна. Никога не съм получавала инфо по случая, та това са си мои догадки. Не я харесвах в сезона й, но тук мненията й ми допадат.
За мен нещата наистина започнаха да вървят надолу от сезон 5 и хрантутенето и измързвляването на фермерите станаха повече, отколкото свършената работа. И сега за тия, дето ще скочат как не им се гледали гладуващи хора, ако си правеха от продуктите в градината манджички, нямаше да гладуват, но те просто получават всичко наготово. От едни лоши условия, буквално ги пратиха на планинска хижа с изхранване.

# 1 288
На мен ми се гледат гладуващи хора, образни казано. Щайги с изобилие от Лидълски продукти ми е мноооого далеч от фермераки/ селски живот, еле пък от живота на нашите прадеди... Пък дядо ми едно време само от Виденов обзавеждаше селската ни къща... То вярно, че трябват пари и спонсори, но на моменти все едно гледам някаква пълнометражна реклама на Виденов Grinning И понеже героите нямат много дертове покрай фермерския живот почват да се занимават с глупости, интриги, групички и несподелени любови.

# 1 289
Аз харесвах Александра до преди намесването и в групичката на Георги, който вече споменах на предната страница, че ми беше мега противен.

Но ако се сещате в нейния сезон и именно с нея, Иван и Андрей за първи път показаха колко са отчаяни да форсират някаква любовна история. Тогава тя беше привлекателна, умна и като цяло даваше впечатление на приятна мадама, за това на няколко пъти я бутаха в романс с един...Александър май се казваше? Той уж трябваше да е някакъв интелектуалец, но беше безкрайно скучен и почти нищо не казваше. Без да искам да звуча грубо, но си беше смотаничък и невзрачен, но поне 4-5 пъти гласът зад камера се опитваше да ни казва как любовни трепети се усещали между двамата Grinning въпреки че Александра хич не изглеждаше развълнувана от него, и то разбираемо.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 18:55 от Oliboo

Общи условия

Активация на акаунт