🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 916
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 260
Добре де, кое не е ясно? Разбира се, че ако обстоятелствата налагат общуване, ще го има. Ще вземеш отношение. Ама няма после да ги пуснеш в спалнята си тези хора, или да ги поканиш на масата си. Няма да ги допуснеш в близкият си кръг.
В реалният живот човек си има някакво ниво на толерантност към ситуации, които са наложени от време на време. Когато нещо ти е наложено 24/7, търпението се изчерпва много по-бързо.

# 1 261
  • Варна
В реалният живот човек си има някакво ниво на толерантност към ситуации, които са наложени от време на време. Когато нещо ти е наложено 24/7, търпението се изчерпва много по-бързо.
Ето този извод чаках. Това ми звучи най-разумно и отговарящо на Чавдар.
Но всеки малко или много е изваден от зоната си на комфорт. /всъщност дали наистина е така?/

# 1 262
  • Другата България
Аз гледам "Фермата" от сезон 1.
Изпуснала съм само сезонът на Веселка.
С чиста съвест мога да кажа, че за толкова години предаването се изроди именно до ББ, явно продукцията смята, че така ще вдигне рейтинга. Обаче, такъв сезон, с такова отявлено разделение, шушукания по ъгли, заговори за отстраняване на участници, обиди и клетви, унижение на хора като Цоньо и несполучливи такива към Стефан, не е имало. Да не говорим за липсата на каквото и да е фермерство, селска работа или друга идея, различна от интриганство, заговори, обсъждания на хора зад гърба им, грозни закани, комплексирани и неориентирани люде....за мен лично до момента сезонът е разочарование. Вероятно ще е последният, който гледам.

# 1 263
Всеки е изваден от зоната си на комфорт, но това което всеки показва там си е част от него така или иначе. Нови черти на характера няма как да се зародят ей така от въздуха. Там просто всичко е много по-интензивно и емоционално заредено, отколкото би било навън.
Аз затова не смятам, че е възможно някой да носи маска през целият си престой там. Камерите ги притесняват първите дни, до две седмици. После всеки си показва същността.

# 1 264
Миналата година наистина отношението към Стоян беше много неприятно. Петър и Калоян бяха просто отврат, въпреки че Калоян сякаш мина между капките във финалната фаза на предаването и заради негативния фокус към Надежда, някак си той успя да избегне по-задълбочена критика за поведението, което показа. Но той и Петър абсолютно успяха да смажат Стоян. Отношението към Цоньо тази година не беше приятно за гледане, но дори не се доближи до това, което изпита Стоян според мен.

И като споменах Калоян и изчистването на неговия имидж, очаквам именно той да е един от бившите фермери, които ще влязат за няколко дни тази година (ако има подобно нещо). Ще се преструваме, че е бил позитивен участник, така както вкараха онзи ококорения злобар Георги, който се беше взел за съвременния Васил Левски,с което успя да направи целия сезон тягостен, но година по-късно го вкараха във фермата и се преструваха, че е бил много позитивен участник и шегаджия. Не знам дали само аз си го спомням този образ Grinning

# 1 265
Естествено. Затова и хора, които са приятели... като идат на почивка заедно за 7 дни и се връщат скарани. Защото нонстоп са заедно и всеки си показва магариите. И накрая дори дребните недостатъци и несъобразителности у другия те дразнят.

Flowers Jack O Lantern

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 15:18 от diziler

# 1 266
  • Sunshine state
Видяхте ли как Ивайло си прибра едно пакетче, май бонбони, от кошницата в джоба, докато Иван му я подава?
Не го видях това, защото след дуела започнах да върша нещо. Колко типично, да си покаже, че е нахалник. Той се гордее с това.

# 1 267
  • София
Oliboo,
за Георги Янков ли говориш? От сезон 4?
Абе той бе доста силен и запомнящ се участник. Да, прекали много, ама това е положението...
Гуспата (Митко от сезон 1, бившия полицай) го покани наскоро в Максимал: с поглед към звездите, сезон 2 (2022 г.)

Не съм съгласен, че предаването се е изродило в Биг Брадър. Още в Къртицата си имаше елементи на Биг Брадър и то брутални.
Иван и Андрей обичат конфликтите.
Сезон 1 забравихте ли супер агресията и простотията на Георги Варсамов и как даже веднъж се изхрачи върху масата?
В сезон 5 биха жена и отстраниха служено бияча. Секс правеха вътре и то две различни двойки.
В смисъл много примери могат да се дадат, но винаги се помни най-силно последния сезон, т.е. в момента този.

Азалия, Мери
Как така ще спирате да гледате, уф нИдейте така.
Приемете, че гледате шоооол, в което има сблъсък на две страни, често и на добро с/у зло, както е в реала. Обикновено до финал стигат все заслужили участници с някои по-редки изключения. 🙂

# 1 268
Трагедията е, когато изключенията вземат, та спечелят. Справка - Веселка.
Иначе няма как да няма ББ елементи при реалити в затворена среда.

# 1 269
Аз пък се радвам, че сега няма популярни личности, че тогава пък много ми приличаше на Вип Брадър...

# 1 270
  • София
Веселка не беше лош или добър герой, а безличен и скучен. За мен най-слабия и скандален победител от всички сезони. Тя можеше само да сече дърва и нищо друго. А да и да кара всички да я съжаляват.

при мен след седмица 7

++
Кирил и Пламен

+
Цвети, Теди и Живка

=
Георги, Стефан, Ивайло, Любо, Мартина и Ваня

-
Виктор, Коцето, Лора и Ралица

Давам трети шанс на Георги! Обикновено повече от два шанса не давам, ама айде от мен да мине. Да видим какво ще стане с него...

Мартина и Ваня ми изпаднаха от плюса, като разбира се могат да се върнат там, но могат и да пропаднат още. От тях си зависи. Мартина започна да ми идва прекалено агресивна, което не ми харесва като качество в една жена, а Ваня ме погнуси с изпълнението си в джакузито.

Виктор, Коцето и Лора се озоваха на дъното при 'мис глина' Виктор и Коцето с поведението си, а Лора и Ралица са там, защото са ми напълно безразлични, а това за почти 2 месеца на екран си е постижение и то не добро...

# 1 271
  • София
Видяхте ли как Ивайло си прибра едно пакетче, май бонбони, от кошницата в джоба, докато Иван му я подава?
Не го видях това, защото след дуела започнах да върша нещо. Колко типично, да си покаже, че е нахалник. Той се гордее с това.

И аз не обърнах внимание, но сега погледнах през линка, който даде Мари Мар - да, прибра си пакетчето.

# 1 272
  • Другата България
Дяволко, имаш право да не си съгласен. Аз излагам своята гледна точка. Чист ББ си е за мен.
Нищо фермерско няма, нищо, всичко им е поднесено наготово, доят и ринат на две крави и пет кози, хранят едни кокошки и едни зайци, и това е. Да не говорим, че досега не е имало сезон, в който да се колят толкова много животни, отново наготово, при положение, че имат градина - отново беше готова, картофи, друга храна, която може да се консумира. Миналия сезон твоята любимка поне правеше сирене и кашкавал, и то добре, научи и останалите който пожела, сега да виждаш такова нещо? Строителни довършващи работи и дейности на готова сграда, кухнята от Виденов, масата от Виденов, столовете от Виденов, тяхната магерница или там каквото е отново беше готова, те дори не си направиха удобства за спане, дават ги, че спят под навес, но при тези градуси аз лично не го вярвам. Едно плюскане, едни интриги, едни сплетни, едно злословене, и на целия този фон тази пародия на трагикомедия с елементи на мелодрама между една кифла и един абсолютно неориентиран и хормонално незадоволен за момента мъж, което освен да ми докарва позиви да сменя канала, друго не предизвиква. Всеки е влязъл нещо да рекламира, да прокламира, да си повиши рейтинга ако е познат навън, ако не е познат - да стане разпознаваем, тези, които не бяха такива - справка Цоньо, не са желани вътре. Няма кой да стъпи на малкия пръст на хора като Райно, Майора, Финци, Мустафа, даваш пример с Варсамов - ама той беше един, тук в ролята на Варсамов дори не мога да определя кой е - Марта Куин, Урко от Чикаго, Ивайло от ЦСКА, Киро артиста....кандидати много. Не е моето това, един Стефан сякаш е от друг свят, вече го писах, Боби беше същоя - рано рано си отиде, такива хора не виреят в това наистина мини отражение на нашето общество. И го пиша със съжаление, защото знам какво съм гледала, и това, което гледам сега, води до много тъжни чувства и яд едновременно.
Дана спря да пише, ако чете, ще ми е интересно да чуя и нейното мнение по въпроса. Същото се отнася и за Мистериозната фермерка, която за повечето от нас не е мистериозна, но мнението винаги е било много интересно, поне за мен. Ако чете, ще се радвам да я чуя дали е съгласна с това, което казвам.

# 1 273
  • Варна
Коя е мистериозната фермерка?

# 1 274
Тя можеше само да сече дърва и нищо друго. А да и да кара всички да я съжаляват.
Това винаги и във всички формати, а също и в живота работи. Защо - нямам обяснение...
Както виждате и Коцьо се пробва. Той може само да е двуличен и да коли животни... Мишка хитра и подла.

Дяволе, като за първи сезон, зле ми се получи, налетях направо на долно качество мат'рял...

Общи условия

Активация на акаунт