🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 58 942
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 245
Хареса ми как Живка го прие. Много точен анализ на Ивайло направи.

# 1 246
Скрит текст:
Теодора ако имаше повече сила и физика за битките с това мислене нямаше кой да я бутне. За съжаление според мен е пътник, защото е достатъчно слаба чисто физически.
Е, да бе да, Теодора не е казала нищо кой знае какво. Не знам защо толкова хора приписват на нея заслугите за победата на Ивайло. А и е много по-лесно да “мислиш” като не си ти на арената.
На мястото на Ивайло въобще не бих искала никакви напътствията от нея с този прегракнал глас. 😂 Само ще ме изнерви допълнително.
Какво е казала - достатъчно, за да помогне много на Ивайло в две от игрите.
За това , че е много по-лесно да “мислиш” като не си ти на арената - 100% вярно.
И мен ме дразни тембърът на гласа и.
Иначе мойте очаквания от нея на арената са много скромни, не я имам за силен състезател.

# 1 247
  • Mediterraneo
Видяхте ли как Ивайло си прибра едно пакетче, май бонбони, от кошницата в джоба, докато Иван му я подава?

# 1 248
Ще ме извинявате, но групичката на Марта и тяхното поведение не е никак пасивно и в така затворена среда където няма как лесно да игнорираш може да бъде доста смачкващо. Също така Любо каза в един от скорошните епизоди как обработва някой който ще смаже Ваня. Да не доуточни кой или какво, но по начина по който се изрази на мен ми прозвуча доста агресивно.

Вижте как се държаха и с Цоньо а той какво и на кой направи. Просто си от онези хора със широките сърца който можем да срещнем само в малките населени места ама и те са на изчезване.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 15:09 от Анонимен

# 1 249
  • София
Теодора ако имаше повече сила и физика за битките с това мислене нямаше кой да я бутне. За съжаление според мен е пътник, защото е достатъчно слаба чисто физически.

Е, да бе да, Теодора не е казала нищо кой знае какво. Не знам защо толкова хора приписват на нея заслугите за победата на Ивайло. А и е много по-лесно да “мислиш” като не си ти на арената.
На мястото на Ивайло въобще не бих искала никакви напътствията от нея с този прегракнал глас. 😂 Само ще ме изнерви допълнително.

Ивайло на няколко пъти - след отделни битки - изрично благодари на Теодора. Беше загубен без нея.

Говорих с мой близък тези дни. Каза ми, че Чавдар му е бил шеф на една от предишните му работи. Бил много приятен човек и свестен началник.

# 1 250
Аз и моето семейство от години сме редовни клиенти на пекарната на Чавдар и през всичките тези години впечатлението ни е че са мн приятно семейство, много вежливи и възпитани. Винаги подхождат към клиентите с внимание.
Да уточня не съм роднина или приятел на Чавдар просто редовен клиент от години.

# 1 251
  • До морето
Аз гледам Фермата от миналия сезон и ако трябва да призная, такава гавра, на каквато беше подложен Стоян миналата година, не съм виждала никъде другаде.
Ужасно беше, ужасно. Спрях да гледам тогава.

# 1 252
  • Варна
О, Чавдар е от сой, то си личи.
Надменен е малко, донякъде с право.
Но не ми харесва, че се опита да го играе трагичен герой разочарован от жестоката действителност.
Това значи, че или живее в балон или преекспонира много.

# 1 253
Хората имат различно светоусещане и различни желания в какъв свят искат да живеят. Аз също никога не бих се събрала с такива хора в реалния живот. Там нямаш избор какви хора ще ти правят компания три месеца. За някой може да изглежда сякаш и аз живея в балон, но за мен, това си е моят личен избор с какви хора да общувам.
Нормално е да си шокиран или неприятно изненадан от нещо, което не виждаш всеки ден.

# 1 254
  • Варна
Ех, не винаги е въпрос на личен избор.
Не всеки може да избира колегите си, с кого да пътува в автобуса, кой да му е съсед и т.н.

Но да речем Чавдар е успял да го постигне. Въпроса е дали наистина дотолкова е скъсал с реалността, да смята че всички са като балона му или е просто поза. Не мисля че е наивен човек.Wink

Може пък да е имал по-високи очаквания от "най-българското предаване", макар че пък сигурно е гледал последните сезони преди да се кандидатира.  Размишлявам си само.

# 1 255
Предполагам, че на кастинга яко са му пълнили главата за Фермата Пробуждане и се е настроил на вълната, която в началото видяхме.
Правя аналог с Поли от миналия сезон, която искрено беше убедена, че е там заради връзката й с фолклора и песните - също мисля, че на кастингите са я надъхвали в тази насока.

# 1 256
С колегите можеш да общуваш само за работа, в автобуса... не общуваш, със съсед също може да не общуваш. Ето ти го пак избора. Ти не живееш с тези хора 24/7. А във Фермата живееш, много по-трудно е да се абстрахираш и да си запушиш ушите.
Според мен той беше шокиран основно от арогантното поведение на определени хора.

# 1 257
А как можеш да си направиш изводи за някой, като не общуваш с него?
И ако влизаш в подобно предаване с намерението да отбягваш контакт с останалите и да си запушиш ушите, какъв е смисъла да участваш?

Всеки участник може да е влезнал с определени намерения и очаквания. Но влиза там с пълното си съзнание. И когато някой очаква нещо от друг и е разочарован от нечие поведение, има правото да си ходи.

# 1 258
Имам чувството, че си обясняваме елементарни неща за човешкото общуване. Изборът го правиш, когато видиш, че това са хора, които не харесваш, които не споделят твоите виждания и разбирания... а не преди това.

# 1 259
  • Варна
С колегите можеш да общуваш само за работа, в автобуса... не общуваш, със съсед също може да не общуваш. Ето ти го пак избора.
Да, но да речем колегите, хората в автобуса и съседите взимат решения, извършват действия, които касаят теб и ти трябва да ги приемеш или оспориш, дори да нямаш желание да общуваш с тях.
Няма как да избягаш със запушени уши, това го правят децата.

Общи условия

Активация на акаунт