Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам при втора бременност след трудни операции и стрес?
Как мога да преодолея безпокойството при следваща бременност?
Как мога да обясня поведението на по-малко дете с увреждания на по-голямо дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам при втора бременност след трудни операции и стрес?
-
Как мога да преодолея безпокойството при следваща бременност?
-
Как мога да обясня поведението на по-малко дете с увреждания на по-голямо дете?
-
Как да се справя с притесненията за второ дете?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно раждането на второ дете, когато първото има проблеми?
А винаги е усмихната,гостоприемна!Направо не знам как го прави!Но си отписа детето от училище,защото не може да стои вече с него там,за да го мести по кабинетите и да го води до тоалетна.детето освен това е и глухонямо.Но като майка си е винаги усмихнато.
две деца. 
.Имам две деца-каката се роди много трудно,едва оживяхме и двете...тук знаят нашата история
.Трудно ми е било,наистина,живеехме доскоро на 11 етаж,мъжа ми е на работа по цял ден,бабите идват много,много рядко-два-три пъти годишно за по един ден.Но децата са всичко в този живот-всеки ден сме на разходка,ако ме погледне човек не би и предположил за проблемите ни с каката-винаги сме усмихнати,винаги доволни.И за секунда не съм съжалявала,че имам второ дете,напротив.Дори понякога използвам малката-признавам си.Кака и се учи от нея на много неща,всъщност учат се една от друга.И винаги ще си бъдат подкрепа в живота,много се надявам да е така!