Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Бърборанке, Честит рожден ден! 🍀
Бъди здрава, щастлива, посрещай всеки ден с усмивка, сбъдвай мечти 💗

Честито и от Керем 😉

# 601
  • Кърджали
БРо, Честит рожден ден и честит имен ден!
Бъди здрава,, бъди щастлива, обичана и обгрижвана от любимият ти мъж! 💐🌷🍷🍾🍰🎂

# 602
Честит рожден ден Бърборанке!
Пожелавам ти най вече здраве, късмет и много усмивки. Нека всяко твое пожелание което си пожелаеш днес да ти се сбъдне по 2.

# 603
БРО, честит двоен празник! От всичко хубаво по много ти желая!

# 604
За рожденичката нещо ново от Ханде от нейното стори.

# 605
И от мен, Бро - честит двоен празник! Да си здрава и много щастлива.

Гости, на мен ми беше много приятно. Получи се интересна дискусия вчера, пък момичетата се надявам ще ни извинят. Последно да кажа нещо по този въпрос -
Скрит текст:
това е може би, което ги прави героите така интересни - като в живота, не само добри или изцяло лоши... Както Джейлин определи Ерен "сив човек като нея", но това определение "сив" може да се съотнесе към всеки един в сериала. Включително и децата са въвлекли в нечистотиите... Дори Ългаз, който е толкова честен и справедлив премълча пред Джейлин откога се познават бащите им...

# 606
Мая е станала кака. Днес се е родила нейната сестричка. Да й е честито.

# 607
  • Бургас

Бърборанка, ти ли имаш празник?

ГУУУУУУУШ, миличка!
Да си здрава, успешна, усмихната и винаги позитивна /каквато те познаваме ние/!

# 608
Честит празник, Бърборанке!🥳Желая ти всичко най-хубаво.🍀 Нека успехът те съпътства във всяко твое начинание!🤍

# 609
Честит празник две в едно на нашата Барби! Страхотен ден и страхотна да ти е годината, момиче! 🌸 Не мога да не сложа това! 🙃

# 610
Налбантова, Animal Dolphin
въпреки 14-те ти си един мъдрец, поднасяйки насмешки ни караш да се усмихнем и осмислим случващото се... ,а сиропа е само предпоставка.Sleeping

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 17:43 от Yassy_N

# 611
Бро има рожден ден, но има и имен ден. Де*ба, колко сироп ще изпия за нейно здраве довечера, не е истина 😀

И на всичко отгоре има юбилей! Ако мога да смятам вярно Stuck Out Tongue Winking Eye Налбантова, подозирам, че до денонощния ще ходиш , няма да ти стигнат запасите Joy

Честит троен празник, Бърборанка! Да си жива и здрава , много щастлива и обичана! Никога не сваляй розовите очила! И още чакаме да ни поканиш на сватба да танцуваме на Gold Stuck Out Tongue Winking Eye или поне да ни пуснеш клипче от танца Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612

БРО, ЧРД!

# 613
БРО, специално за теб Hug

Wink

# 614
Бърборанке, честит троен празник и от мен.
Желая ти най-вече здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт