Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Щом е с Бенсу , са по работа . Може подругите да са прави ( макар понякога да пишат големи измишльотини ) .А и тя предполагам ще ходи в Лос Анжелис на уроци - Керем има какво да разказва и показва . Сигурна съм ,че приятелите му ще са във възторг .
Аз също мисля ,че Ханде знае английски ( поне колкото да се оправи , все пак е млад човек и те почти всички го знаят ) , но разбира се с Керем никой не може да се сравнява , той говори като истински американец , нормално е в негово присъствие да си мълчи . Не ми се говори за английския на тур. актьори въобще , акцентът им е ужасен ( даже и на тези , които го знаят добре , не искам да цитирам имена ) Изключвам само Илкер Калели , той говори  много сладък британски , но все пак е минал през театралната школа в Лондон , където учат и самите британци да говорят правилно Joy)

# 91
Сори, но на Ханде още малко и ще и се види "милото", явно не съм в час с модата... а пък и нямам баджака на момата Sunglasses
Благодаря за новата тема!

# 92
  • София
Сори, но на Ханде още малко и ще и се види "милото", явно не съм в час с модата... а пък и нямам баджака на момата Sunglasses
Благодаря за новата тема!
Славенче, никой не може да догони Серенайката...

Момичета, днес е сряда. Ще има ли кино-вечер или ентусиазма ви спадна?
За всеки случай аз ви качвам един пореден лайф на ХанКер. Ей така, за настроение.

# 93
  • София
Линде, добре че поне има бельо отдолу, че иначе младите доктори могат да учат анатомия по тази снимка. Grinning

Шака, шака! Аз съм широкоскроен човек. Подкрепям това всеки да се носи както му е кеф. Wink

# 94
  • София
БРО, всеки си отговаря за себе си. Лошото е, че Серенайката е облякла тази рокля с цепка на официална церемония. Това е сватбата на Фахрие Евджен и Бурак Йозджевит. А нашето момиче все пак се е снимала на балкона. Можеше самата цепка да е малко по-късичка. Защото тоалета е красив.

# 95
Аз съм на линия довечера.
Предполагам, че Марги или Миси ще ни пуснат линковете за онлайн епизода, както всяка седмица досега.
Взе пак сме на рожден ден на Simple Smile

# 96
Оставете "милото". Ханде излезе и икономична. Stuck Out Tongue Closed Eyes С едни къси дънкови панталони кара от лятото насам. Satisfied

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 18:22 от midnight__sun

# 97
  • София
Слънце, Керем веднага е реагирал на тази красота.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 15:59 от БлагаВест

# 98
Здравейте Animal Bee
От туитъра на Divinity: Изненадите не свършват с излъчването на интервюто с Керем. През следващите седмици ще публикуваме още ексклузивно съдържание за феновете. Не изпускайте от поглед нашия инстаграм.

А mikipoli казва: Не си усложнявайте живота с туитъри и инстаграми ,  следете си бг мама, тук ще качваме всичко Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 16:53 от mikipoli

# 99
А това е отговора на Ханде

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 16:05 от sani1212

# 100
  • София
А Ханде разглежда N.Y. и избира нещо за Хелоууйн.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 16:26 от БлагаВест

# 101
Ханде наистина е по работа свързана с nokturne за откриване на а магазини

# 102
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Това момиче е толкова красива, че сигурно и сандали с чорапи ще и отива Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 103
Докато гледам една от снимките си мисля, че все пак е хубаво когато не се прекрачват границите на добрия вкус Joy

Между другото и аз се чудех за довечера, ще се самопоканим ли на рд Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако има желаещи да си коментираме, стига да мога бих се присъединила и аз. Гифчетата ги подготвих пък и е ред на любимия ми епизод. Почти през цялото време е една игра на нерви и все пак...

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 16:15 от Margarita N.

# 104
Ханде днес е в дейзтвие

Общи условия

Активация на акаунт