Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 655
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Липсваме и на Фокс Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

Gift Heart

# 436
Здравейте и на Ханде също много и липсва Wink

Керем е харесал поста

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 16:56 от sani1212

# 437
  • София
Както му е реда, преди всеки нов епизод има лайф. Това е лайфа преди 8-ми епизод, който ще гледаме тази вечер. Ако имате време хвърлете му едно око, защото е много интересен. Видеото е с английски субтитри. На мен определено ми е интересно да ги видя двамата преди една година.  А довечера в 20:00ч. ще стартираме гледането. Да ви каже честно не си спомням точно какво ставаше и затова ще ми бъде интересно. Да си припомня събитията.

Всеки път когато видя тези снимки се радвам, как от едно обикновено партньорство двамата стигнаха до истинска връзка.  Гледам ги и се разтапям. Животът си знае работата. Дори без още да го осъзнават от двамата сруи любов.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 13:28 от БлагаВест

# 438
# 439
От турската преса:
" Керем наскоро се срещна с двама известни продуценти Тимур Савчи и Бурак Сагяшар в кафе-бар Etiler и обмениха идеи и разговаряха за проектите, които биха могли да направят заедно по отношение на Braveborn"

# 440
Утре вечер Ханде и Керем дали ще присъстват на церемонията, някой попадал ли е на инфо?

# 441
Бамбини, тази вечер отново е време за Парти Wine Glass

Линк за еп. 8 с бг. суб Simple Smile
https://ok.ru/video/1898309618359
За да се движим заедно по традиция стартираме в 20.00 часа Popcorn

# 442
Благодаря за лайфа , още тогава си личи че има нещо между тия двамата но умело ни заблуждаваха. С нетърпение очаквам днешния епизод, отново вълнуващ, интересен, държащ ни в напрежение но едновремено с това изпълнен с любовни вълнения отстрана на Еда и Серкан.

Списание ELLE с  Ханде е вече на пазара

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 19:26 от azisiq

# 443
И аз съм на линия Simple Smile
Без малко да закъснея

# 444

Приятно гледане!

# 445
  • София
Маргиии Hug,
брависимо за Ханкер аватара!!! Много се радвам, че го смени - друго си е така, усмихвам се искрено, като го виждам, и вече знам, че си ти. Grinning Тези маргаритки са за теб!

Ей така съм, като виждам Ханкер аватарите ви:

# 446
Stuck Out Tongue Winking Eye
„Вярвам в съобщенията от Вселената и мисля, че винаги има съобщения около нас, които могат да ви помогнат, особено когато имате нужда от помощ…“

Керем сякаш идва от друг свят и друга вселена. Цялата му философия за живота, за света, за хората те кара да се замислиш за смисъла на заобикалящия те свят. Светът има нужда от хора като Керем, но светът в който живеем не заслужава такъв човек като него. Съвършен ли е??? Ами не, и той си има своите недостатъци
/дори не мога да си представя, че има такива 😂/  Той сякаш е докоснат от някаква висша сила, излъчва красота от всяка фибра на тялото и душата си. Той е човек - душа! Прочетох един коментар за него, че той е изкуство. Аз бих добавила "изкуството на живота". Всичко в него говори и най вече очите. Ах, ах, очите, очите на Керем са друга тема за разговор. За перфектният му английски буквално ще си замълча. 🙄😘 Заслужава цялото щастие на света, да бъде обичан със същата сила, с която и той обича. Много е добричък 😊🧿

Малко се отплеснах... 😂
Човек - душа е Керем 💗

Душа-камбана, както се пееше в една песен... Като запее, то такова чудно слово се лее... Не знам за очите, но усмивката му е умопомрачителна...Sunglasses

# 447
Започваме Wink

Приятно гледане на всички Movie Camera

# 448
Приятно гледане и от мен!

# 449
  • София
Хайде и аз започвам, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт