Но сестрите наистина много се обичат и подкрепят , с тази малка разлика са като близначки .
Добро утро, прекрасни момичета! 

Свикнах да чета името ти на кирилица. А новият (стар) аватар ми е рандъм. Просто за мен беше удоволствие да виждам Ханкер. Затова… А и беше подбрала една от любимите ми техни снимки. Дано отново го смениш.
Много е гот, като четеш в темата и виждаш аватари с Ханкер, Ханде или Керем. Аз лично обръщам внимание на това и наистина ме усмихват. Например, на Миднайт аватарът ми е много любим. Мики също е с много готин. Магия, докато беше с Черешка, много ме радваше, после смени с Ханкер - също много хубав. Част от момичетата са само с Керем - Алекс, Тони, Ниника и други. 
разсмя ме. Едва сега ли забеляза...
и реших да заменя ХанКер с друг любим аватар където има цветя... Това е основателна причина, нали
Предлагам да избереш такъв с цветя и Ханкер. Ето ти решение.
А и честно казано, наистина съм свикнала да ви разпознавам повечето по аватара. И като някоя го смени, все едно имаме ново момиче в темата. В този ред на мисли бях свикнала да те виждам с Ханкер и с точно тази снимка, свързвам я с теб просто. Надявам се скоро да я върнеш.

Препоръчани теми