Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Когато дават интервюта Ханде и Керем говорят толкова искрено, без фалш, надменност или да се правят на големи звезди, напротив говорят като обикновени хора и от сърце.

# 421
  • София
Честито за таткото на Мави!  
И зетя Джанер достигна 1 милион последователи в Инстаграм.
Продуктов дизайнер, Интериорен архитект.
Така всеки може. Да се издигнеш, благодарение на славата на друг. А Мави дори няма собствен профил в Инста. Само се възползват от нея, за да станат популярни.

Дори Керем е приятно изненадан от тази новина...

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 23:45 от БлагаВест

# 422
Зад успеха на Гамзе и Джанер като инфлуенсъри стои Ханде , а Мави е сладката примамка  , пак заради любовта на Ханде към нея . Предполагам оценяват ,че  почти звездния си статут го дължат на Ханде . Това е самата истина , но аз наистина харесвам това хубаво семейство . Щом са решили да излагат на показ живота си , чудесно.  Феновете на Ханде са доволни Smiley Но сестрите наистина много се обичат и подкрепят , с тази малка разлика са като близначки .

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 00:23 от Phillipine

# 423
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 424
Привет и от мен Coffee
За тази вечер остава ли уговорката за 20 часа, за еп. 8 ?

# 425
  • София
Добро утро ХанКерки. Пожелавам ви един успешен ден. Макар и мъглив, нека в душите ви да грее слънце.
Да огрява така, както усмивката на Керем огрява и оцветява цялата стая така, че Ханде да го гледа толкова влюбено.

# 426
Диамантче, мисля си, че уговорката за довечера остава. Миси не пропуска да сложи линковете и фрагман за следващия епизод - ако има възможност предполагам и тази вечер ще е така...
Аз може би ще съм по-тиха, но по някое време ще се включа с гифчета /ако съм забелязала правилно ги обичате/. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
  • София
Марги, не знам кога си сменила аватара и името, но сега го отчитам - новите (стари) хич, ама хич не ми харесват. Joy Свикнах да чета името ти на кирилица. А новият (стар) аватар ми е рандъм. Просто за мен беше удоволствие да виждам Ханкер. Затова… А и беше подбрала една от любимите ми техни снимки. Дано отново го смениш. Grinning Много е гот, като четеш в темата и виждаш аватари с Ханкер, Ханде или Керем. Аз лично обръщам внимание на това и наистина ме усмихват. Например, на Миднайт аватарът ми е много любим. Мики също е с много готин. Магия, докато беше с Черешка, много ме радваше, после смени с Ханкер - също много хубав. Част от момичетата са само с Керем - Алекс, Тони, Ниника и други.

Усмихнат ден пожелавам на всички ви! Misc Ghost

# 428
Бро, Joy разсмя ме. Едва сега ли забеляза...
Аз много си го обичах името докато беше на кирилица, просто се регистрирах наново преди няколко месеца заради проблеми със стария профил и избрах никнейма да е максимално близък до предишния, а нямаше как на кирилица...

Липсват ми цветята около мен (прибрах саксийните и изкорених градинските) Joy и реших да заменя ХанКер с друг любим аватар където има цветя... Това е основателна причина, нали Joy

# 429
🌞 Слънцето проби мъглата и реших да ви навестя, ХанКер момичета! 🌸💜
Кой каза, че на Ханде не ѝ отива да е фатална дама?! 🌸💜 Не мислА! 😉

Даже идвам да се редактирам!
Керем ще е новият Бонд, а Ханде Бонд момичето! Нали и без това иска филм с крими и екшън! 🙃

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 16:12 от Ели-mama

# 430
  • София
Марги, за името се приема, за аватара - не! Grinning Предлагам да избереш такъв с цветя и Ханкер. Ето ти решение. Wink А и честно казано, наистина съм свикнала да ви разпознавам повечето по аватара. И като някоя го смени, все едно имаме ново момиче в темата. В този ред на мисли бях свикнала да те виждам с Ханкер и с точно тази снимка, свързвам я с теб просто. Надявам се скоро да я върнеш. Hug

# 431
Божествена (Ханде току що я публикува в своя профил в истаграм)

# 432
Марги, ето бързо предложение. Две в едно, хем цветя, хем Еда. Satisfied Flowers Bouquet

# 433

Голям Човек е този Керем, със всяко свое действие и постъпка те кара да го заобичаш повече, ако няколко човека се променят в това да са по загрижени не само за себе си, а и за природата, не е била каузата му напразно. Благодарим че го има! Flowers Four Leaf Clover

# 434
Слънце, веднага намери приемлив вариант. Sweat Smile
Но все пак после като ми остане време ще потърся стария, щом сте ме свикнали с него пък и аз си го харесвам...

Общи условия

Активация на акаунт