Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 647
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Керем е лайкнал поста на Ханде

# 511
# 512
# 513
Джанер е споделил стори с тези играчки. Те са подарък за Мави от феновете на Ханде, които се снимаха с нея в Ню Йорк и й оставяха цветя и подаръци в хотела. Много са щастливи в момента Heart

# 514
  • Бургас
Дилеми, здравей, здравей! Simple Smile

Радвам се, че си имала хъса и търпението да изчетеш всичко и да повтаряш сериала!
Керем и Ханде са магия, която не всеки може да усети! Освен красиви, харизматични, те са и много добри ХОРА!
Ще пишем и четем за тях, дай Боже, дълго време, а те да са щастливи, за да ни е хубаво и на нас!
Добре дошла!
ГУШ!

# 515
Dilemi, добре дошла! Hug Пиши за всичко, което те вълнува. И следващия път не се извинявай за обема. Просто се отпусни и се чувствай една от нас. Аз винаги много досаждам на новите попълнения Joy

А, Тони с нейното ГУШ ме е изпреварила Kissing Heart

# 516
Керем май освен турски вече има и испански мениджър

# 517
Днес
Скрит текст:

Здравейте!
Аз май съм за мунската тема Rolling Eyes Гледам снимката мислейки, че съм отворила темата за Фермата. Даже се чудих, че участниците колко много са се променили и се и кой е този който толкова много прилича на Керем Joy
За протокола, бях без очила, а аз на близо хич не виждам Close
Браво на Ханде за инициативата която е подела за РД. Човек, който предполагам  има всичко, визирам материално и емоционално, няма нужда от дреболии, по добре да се помогне на тези, които имат нужда.

# 518
Управлението на Керем в Испания ще се управлява от “Roar Management Agency” това е страницата
https://t.co/YXvGf35xoZ?amp=1

стори на Керем

# 519
  • София
Ново стори от Керем:

Ох, тези двамата ми усмихват деня. Страхотни са!!! Sunglasses Animal Dog

# 520
Dilemi, добре си ни дошла. Flowers Hibiscus

Винаги се радвам, когато се появят нови попълнения. Simple Smile

Писаха в Туитър преди няколко дни, че Керем е подписал договор с тяхна агенция. Видях тази страница със снимката в IG тогава. Но ми е странно, защото е съвсем нова и са създали профила след подписването на Керем.

# 521
  • Dupnica
Flowers Cherries Здравейте, прекрасни момичета,
Скоро не съм писала , не можах да бъда и в сряда с вас, за което съжалявам, но си наваксвам с повторението!... Sparkling Heart
Dilemi, добре дошла в темата на чудесата - приказна любов, споделени емоции и минути за отмора, смях и сълзи. Всичко заедно и ни е добре! Gift Heart
Благодарение и на тези двамата, които ни държат в очакване! Stuck Out Tongue
Благодаря ви момичета за информацията, която споделяте и невежите като мен в социалните мрежи да са в крак с времето! Ill
Много слънчев следобяд Ви желая ! Flowers Hibiscus Nature Full Moon With Face

# 522
Ох, тоз Хектор ми разби сърцето! 😍
Преди години исках да си вземем такъв бонбон, но мъжа ми не искаше, че като го разхождал щял да мисли, че разхожда коте! Я, как хубаво си го разхожда Керем, че и на работа го води! 💜🥰

# 523
Азисия, нашите не са били на награждаването. Така, че няма какво да гледаш. През това време са били в боулинг залата да разтоварват. Ако си пропуснала, върни се няколко поста назад и ще разбереш.

Да прочетох по назад коментарите. Благодаря и се извинявам.
Сладури

# 524
  • София
Попаднах на едно много любопитно видео от 08.08.2020г. с Керем. Точно след онази незабравима и прословута "целувка" в края на първи епизод. След която Мурат Д. излезе извън кожата си и се стигна до раздялата му с Ханде. В интервюто питат Керем какво мисли за това. Защото се говорело в социалните медии, че с Ханде са заедно и това е довело до раздялата на Ханде с Мурат. Керем казва, че това е грешно и смешно. Мурат е професионалист и би трябвало да знае, че те си вършат работата. Тази сцена е по сценарий. И за да се получи добре трябва да се изиграе добре. И според него не трябва да се смесват "плодовете със зеленчуците".  
Керем, Керем... Каква я мислеше, какво стана. Така ги омешахте, че вече няма разделяне...

Попитаха го и за Демет Йоздемир. Затова, че се е появил на живо с чаша с буквата Д. Дали има нещо между тях. Керем отговори, че се е фокусирл изцяло върху работата си и сърцето му в момента не е заето с друго.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 17:56 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт