Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Както казва Налбантова, докато се влюбваше реално в Ханде и екранно в Еда беше най-най-симпатичен (и в двата случая е било неосъзнато в началото, ей го как отрича и убеждава себе си, че е само злоупотреба със служебното положение и нищо повече). Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пък този тембър, този тембър... Как не ме е омагьосал преди

# 526
Пишат, че който е фен на нашите трябва да знае, че и Ханде присъства начело на профила на Керем. Satisfied

Керем е последвал страницата им в IG и му предлагат сладка идея, с която да даде красиво съобщение на приятелката си. Satisfied

https://twitter.com/theanitamiyy/status/1456636684305682440

# 527
Керем:

След малко на живо тук:

# 528
Явно Керем ще е последен гост

# 529
# 530
Малко снимки и от мен. Сладур Керем.

# 531
Казал е, че предстоят много нови дигитални проекти.

Би играл баскетбол с Ханде и Нилпери за забавление. Satisfied С втората да играе. С Ханде друг спорт да си намерят. Satisfied

Изражението му, когато говори за... знаете кого. Stuck Out Tongue Closed Eyes

И Ханде е на мача с Ясемин и Белеза.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 19:29 от midnight__sun

# 532
Ох, много е красив, бе, що такааааа 🥰😍❤️‍🔥

# 533
  • София
Аз имам критика към шапката - не ми харесва. За всеки ден е окей. Обаче да те снимат и да носиш шапка (каквато и да е, особено пък тази), някак си не ми се връзва. Иначе Керем е очарователен, както винаги. Просто да беше си вързал кукуригуто вместо това шапо. Wink

# 534
Ох, много е красив, бе, що такааааа 🥰😍❤️‍🔥

Защото е в хармония със себе си и та/ези около него🙂 то и аз ако бях с Керем около себе щях да    сияйя , но като си погледна старото момче малко блясъка изчезва 🙃

# 535
И аз си мислех за шапката, че трябваше да е без нея. После след интервюто да си я слага, но нейсе.

Когато темата е Ханде! Gift Heart

Satisfied

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 19:46 от midnight__sun

# 536
  • София
Благодаря за  топлото посрещане!
Гледах на живо разговора с Керем, нищо не разбрах освен позатото ми  Ама...
Керем спокоен, доволен и щастлив от живота си човек. Гледах широката усмивка, блесналите очи,  ръцете  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Шапката му не ми пречи, намирам я подходяща за спортното събитие.Hands Metal

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 20:51 от Dilemi

# 537
Ох, този Керем. Когато стане дума за Ханде той направо се отнася нанякъде, самият не знае на кой свят се намира 😊 смущава се , изчервява се, не може да контролира тези красиви емоции, тази любов, която извира от него... 💗🧿
Аз такова нещо честно не съм виждала 🤗

Цитирам едно мнение на което попаднах:
"Мразя любовта, мразя всички мъже, но когато се появи той ......😄

Ще добавя "ако не бях разведена, щях да се разведа, ха хахаха 😂

# 538
  • София
Нейната ръка е на неговото рамо.

# 539
Нашето смърфче Керем, е както винаги очарователен! 🌠🥰
Да се допълня с Едит: за погледа на Керем. Ние с моето друго аз се гледахме години, години така - много топли и прекрасни спомени имам. Казвам го уверено, защото са ни го казвали не един и двама, че се вижда как се разбираме без думи, с поглед и сияем, когато говорим един за друг или сме заедно. Последните години сякаш светлината между нас сякаш не е същата, но все още ни топли и огрява. 🥰 Сега имаме две други най-важни причини да се обичаме и да сме едно цяло! 🥰

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 20:40 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт